View Full Version : kak razbrahte 4e naistina izpitvate liubov kum neq/nego????
avito_{P}
04-23-2006, 18:16
zdr!mnogo puti me pitaty kak sum razbrala 4e naistina obi4am nqkoe mom4e.v pove4eto slu4ai nz kak da otgovorq na tozi vupros i bih iskala da 4uq i va6eto mnenie po vuprosa,predvaritelno blagodarq 4e mi oburnahte vnimamie :D
Mi ...kogato sam do nego zabravqm vsi4ki problemi,zapo4vam da si mislq samo hubavi ne6ta,i vremeto zapo4va da te4e bavno-minutite se prevru6tatat v 4asove!Kogato sam bez nego mislq samo za nego,ne 4uvam ne mislq,ne vijdam....negovite dumi sa mi v u6i4kite,toi mi e v uma,negovata usmivka mi e pred o4ite! Za men tova e lubovta
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-23-2006, 18:26
zdr!mnogo puti me pitaty kak sum razbrala 4e naistina obi4am nqkoe mom4e.v pove4eto slu4ai nz kak da otgovorq na tozi vupros i bih iskala da 4uq i va6eto mnenie po vuprosa,predvaritelno blagodarq 4e mi oburnahte vnimamie :D
mi de da znam nekfo priqtno chuvstvo se edno neshto ti gadelichka vytreshnostite no ne govrq za onova svivane gore visoko a za edno drugo blizo do sarchiceto =P~ :-D
LP_girl_14
04-23-2006, 19:10
Ми...просто го усетих със сърчицето си.Знам че отговора не е възможно най-изчерпателния,ама при мен така беше :smt007
cry_girl
04-23-2006, 19:15
Стомаха ми се свива,сърчицето ми започва да тупри забързано и само при един негов допир до мен изтъпвам
Така усещам аз че съм влюбена в някого :smt007
sexy_dizzy
04-23-2006, 19:20
Първата вечер,след като се запознахме,и след като той ме изпрати,се прибрах вкъщи и веднага след това започнах да говоря по телефона с приятелката си.Аз дори не осъзнавах че съм била влюбена,а то толкова си било личало.Та аз само за него говорех.Звънне ли телефонът подскачам с надеждата че е той.Гушкам плюшеното меченце и си представям че е той.Ами такива неща.Като е близо до теб,имаш чувството,че сърцето ти ще изхвръкне.Като е далече от теб,ти е едно такова супер нервно.Постоянно говориш за него,виждаш живота по-прекрасен.Кефиш се на всяка дреболийка,чувстваш,че летиш,в часовете хич те няма,в междучасията също.Само той ти е в главата!
ExTr3m3_GiRL
04-23-2006, 19:21
Просто го чустваш не може да се опише с думи и точно това е магията на любовта! \:D/ :smt007 Нещо в корема ти те гъделичка постояно, сърчицето ти бие на пълни обороти :lol: и мисълта ти е изцяло заета от любимия човек, когато го видиш настръхваш.....абе не може да се опише с думи просто ЛЮБОВ!!!
Ami az vednuj sum obi4ala i vse o6te obi4am tova mom4e nz moje bi ot 2 godini az sme zaedno ot 8 meseca...prosto lubovta ne se razbira tq se 4uvstva i go use6ta6....nz az taka razbrah ii znam 4e ne se samozalugvam...kogato go nqma do men ne se 4uvstvam tolkova 6tastliva....eh lubov lubov
melbi4kata
04-23-2006, 19:32
Un coeur qui bats en deux corps - "Любовта е чувството, което чувстваш, че си почувствал, когато чувстваш чувството, което никога не си чувствал"
sexy_dizzy
04-23-2006, 19:49
Un coeur qui bats en deux corps - "Любовта е чувството, което чувстваш, че си почувствал, когато чувстваш чувството, което никога не си чувствал"
Едва ли някой щеше да го обясни по-точно! =D> :lol:
`Death`Whore`
04-23-2006, 19:58
Първата вечер,след като се запознахме,и след като той ме изпрати,се прибрах вкъщи и веднага след това започнах да говоря по телефона с приятелката си.Аз дори не осъзнавах че съм била влюбена,а то толкова си било личало.Та аз само за него говорех.Звънне ли телефонът подскачам с надеждата че е той.Гушкам плюшеното меченце и си представям че е той.Ами такива неща.Като е близо до теб,имаш чувството,че сърцето ти ще изхвръкне.Като е далече от теб,ти е едно такова супер нервно.Постоянно говориш за него,виждаш живота по-прекрасен.Кефиш се на всяка дреболийка,чувстваш,че летиш,в часовете хич те няма,в междучасията също.Само той ти е в главата!
Това не е любов, това е просто еуфорията в началото на връзката, да кажем, привързване.
sexy_dizzy
04-23-2006, 20:05
Това не е любов, това е просто еуфорията в началото на връзката, да кажем, привързване.
Не,правя разлика между тях.Знам как съм се чувствала когато съм била привързана просто към някой,знам как се чувствам и сега когато съм влюбена
`Death`Whore`
04-23-2006, 20:06
Няма влюбване от първа среща.
Love__DaLi
04-23-2006, 20:07
Mi to za lubovta dumite nestigat,nali znae6 kato te vrahleti ne pita :mrgreen:
Krem4eto
04-23-2006, 20:37
Ми веднъж започнах да треперя от радост!!!Че ще го видя!
sexy_dizzy
04-23-2006, 20:41
Оф как да ти обясня!Това бяха реакциите ми веднага след първата среща без да осъзнавам че вече съм се влюбила.На следващата вечер бях сигурна че е любов,пък и тогава тръгнахме.Знам че е любов,преди не е било толкова силно!
Krem4eto
04-23-2006, 21:04
Веднъж наистина се влюбих на 1 среща!
black_dimond
04-23-2006, 21:55
Kogato se vlubi6 v nqkogo to se use6ta v sa6tiq mig v koito go pogledne6!Trapkata minava prez tqloto ti kato tok i use6ta6 silnite 4uvstva napira6ti v teb pone pri men e taka no pri vseki 4ovek e razli4no!!! :wink:
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-23-2006, 21:55
ami kato go vida mi se preobra6ta stomaha ili ne6tu podobno i az ne go zn to4no imam 4uvstvoto 4e ne6tu otbatre me gadali4ka :P :mrgreen: