Влез

View Full Version : Скинорен и още няколко въпросчета...

04-24-2006, 08:00
Използвали ли сте това кремче скинорен? :? Аз го видях от форума и реших да си го купя. След колко време трябва да подейства??? Аз се мажа вече около 2 седмици и нищо даже още ми излязаха [-( И ако това не помага КАКВО??? Какво мислите за това чаеното дърво на Oriflame или спирта от аптеките??? Незнам какво да правя вече!!! Всичко, казано тук съм го пробвала [-X Имам пъпчици и по гърба! Ами ако прикривам пъпките по лицето с антибактериален коректор??? :-k Моля ви отговорете ми на тези въпроси [-o<

shugarbaby
04-24-2006, 11:04
ami tova skinoren ne sam go izpolzvala,no sam izpolzvala kozmetikata ot Oriflame i sam dovolna.kolkoto do pyp4icite po gyrba-i az imam i nz kakvo da pravq ](*,)

Axel_f
04-24-2006, 11:12
Използвали ли сте това кремче скинорен? :? Аз го видях от форума и реших да си го купя. След колко време трябва да подейства??? Аз се мажа вече около 2 седмици и нищо даже още ми излязаха [-( И ако това не помага КАКВО??? Какво мислите за това чаеното дърво на Oriflame или спирта от аптеките??? Незнам какво да правя вече!!! Всичко, казано тук съм го пробвала [-X Имам пъпчици и по гърба! Ами ако прикривам пъпките по лицето с антибактериален коректор??? :-k Моля ви отговорете ми на тези въпроси [-o<

Хмм ми според мен 2 седмици са малко,за да има ефект!Аз също имах преди по гърба и започнах да се мажа със Зинерит,ефект имаше чак след 2 месеца!Иначе ми се изчистиха,обаче само за 6-7 месеца,после пак почнаха да избиват,и затова сега пак съм си взела 1 опаковка!Само че не те съветвам да преставаш със Скинорена,за всичко се иска упоритост!Виж вече ако след още 3-4 седмици няма подобрение ще пробваш нещо друго! :wink:
За маслото на Орифлейм-аз го имам,много е добро,като тръгне да ти излица някоя пъпка,веднага я намазваш,ама още съвсем в началото,иначе няма смисъл!Аз съм доволна от него,препоръчва ти го :wink: За спирта-честно казано нямам представа,според мен много изсушава кожата...особено за лятото [-X
За коректора-ми много ясно,че ще ги прикриваш,това коректорчето на Ейвън е хубаво,още повече,че без коректор пудрата нищо не прави :roll:

Heaven_inhabitant_f
04-24-2006, 11:18
Аз съм ползвала скинорен и ми се получаваха още пъпки и ми се запушваха порите и...абе :shock: И ТОГАВА питах козметичката си,защо се получава така,след като е толкова прехвален този скинорен. Тя се хвана за главата,като казах,че съм го измазала за 1 месец! ТО трябва да се маже съвсем-съвсем малко,прекалихш ли,резултата е точно това-нови пъпки.Аз бях доволна от него,сега просто не съм се сещала да си купя.А за гърба,аз си купих масажираща четка и си правя пилинг с нея и за сега има ефект поне кожата ми става супер гладка,след няколко седмиц чакам крайния резултат.А за скинорена да кажа,аз правех и нещо друго,значи намазвам се с него,стоя няколко минутки,да попие,след това взимам едно памуче с лосион (на Lumene е моят) и лекичко без да натискам изчиствам лицето,така махам излишното от скинорена,за да не запушва порите.

dafi86
05-04-2006, 20:44
И аз съм ползвала Скинорен и въобще не съм доволна, и при мен ефекта беше обратен... появиха ми се повече пъпки. Сега ползвам ZENIAC и съм много доволна, струва около 15лв.

rusalkata_
05-05-2006, 11:13
хах. :lol: при мен беше станало точно обратното!бях си взела в едно дълго шишенце онова лосионче от чаено дърво на Орифлейм и колко се мазах с него-нищо!Пълен боклук!(пробвала съм доста продукти на Орифлейм за пъпки и без ефект!).Някъде на 12-13 години когато ме беше хванал пубертета започнаха да ми излизат отвратителни гнойни пъпки по лицето.Майка ми(понеже е лекар) и колежката й-козметичка ми препоръча Скинорен-а.мазах се с него близо 2 години и в момента няма и помен от гнойни пъпки(затва пък сега се боря с черните точки! :x ).така че при мен подейства,но чак след като се мажеш дълго време с него.не може да очакваш резултат още на 2ата седмица!+ това нз момичета как може да слагате по тонове крем и най добре си състави програма!мажи се само сутрин и вечер! :-D :wink: