Влез

View Full Version : целувката плс хелп

объркана..
04-24-2006, 09:40
Знам че веднага ще кажете че има много подобни теми и въпроса е тъп, но плс помогнете много съм притестена
та имам си гадже и никога не съм се целувала кажете как се върти езика на коя страна/по часовниковата или обратно/ горе долу колко бързо ПСЛ

gangbang
04-24-2006, 09:43
Как дойде кукло, така го прави. Без да се притесняваш и без да мислиш. Целувката става импусливно и инстинктивно. Няма какво да му мислиш толкова.
Просто почнете с по-лека целувка, постепенна...само устните, полека езика...и т.н.

Или ако толко те е шубе, първо се целуни с някоя приятелка, дет вече го е правила... до колкото знам, така се учат момичетата :wink:

pickpocket
04-24-2006, 09:46
нема место за притеснение всичко си идва отвътре

объркана..
04-24-2006, 09:48
ама наистина ли те тряя да се върти в няква определена посока...?
тва с фр-ка не искам да пробвам ама много ме притеснява тва се съм на 14 и повечето хора на мойта възраст правят и др неща ще е много голяма издънка ако не мога да целуна човека който обичам

gangbang
04-24-2006, 09:51
ама наистина ли те тряя да се върти в няква определена посока...?
тва с фр-ка не искам да пробвам ама много ме притеснява тва се съм на 14 и повечето хора на мойта възраст правят и др неща ще е много голяма издънка ако не мога да целуна човека който обичам

няма посока, на където ти е удобно на там... бе то си идва от самосебе си. просто се оптпускаш и го правиш...
по устните...нежно... постепенно ги разтваряте и се целувате с език
посоката няма никаво значение.... може на лево, на десно, по часовника, на горе, на долу... както те кефи така
отпускаш се и го правиш, не е сложно мацка :wink:

GodHouse
04-24-2006, 09:53
Как дойде кукло, така го прави. Без да се притесняваш и без да мислиш. Целувката става импусливно и инстинктивно. Няма какво да му мислиш толкова.
Просто почнете с по-лека целувка, постепенна...само устните, полека езика...и т.н.

Или ако толко те е шубе, първо се целуни с някоя приятелка, дет вече го е правила... до колкото знам, така се учат момичетата :wink:

to4no taka si, ne se pritesnqvai i pravi kvoto iska6 s ezika si, samo ne go dryj nepodvijen 4e staa mnogo typo na mom4eto, pone na men:)

Ne se pritesnqvai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

^KaSiDi^
04-24-2006, 10:08
eeee absolutno podkrepqm mneniqta na tezi predi men !!! \:D/ \:D/ \:D/

tochno opredelen nachin za celuvane nqma!prosto to shte ti doide ot vyrte i shte pochuvstvash kak tochno tr da si zavyrtish ezika,a ako ti e tolkova nelovko ostavi momcheto da vodi......aide uspeh :wink:

ProstoAz
04-24-2006, 12:06
http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=1044 :P

04-24-2006, 12:13
kat neznai6 kak da s celuva6 ostava6 go da ta vodi priqtelq ti.

pone as taka sa bqh nau4il

SuN4o_F
04-24-2006, 19:52
e drugite ti kazaha... ne go misli tolkova 6te ti doide ot vatre spox :wink:

viki91
04-24-2006, 20:34
Само споко човек....няма нищо страшно и шокиращо...просто се отпъсни и нещата сами ще се нагласят....остави момчето да те води и готовооо! :D :D :D :D :) :) :) :) :D :D :D :D Не се притеснявай... :smt008

Danielle
04-24-2006, 21:43
tva ne se nauchava! to prosto si idva...... ot vutre!

KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-24-2006, 22:39
smeshna tema !!! :? basi zemi si edin nara4nik s tebe i edna knijka s "zlatni pravila za celuvane" ot love shopovete i si4ko shte stane :)

04-25-2006, 04:25
tva ne se nauchava! to prosto si idva...... ot vutre! E da 4ovek ne se rajda nau4en nali otpusni se kvo ti dreme ( e ne iskah da prozvu4i taka ama) az da ti kaja 4e se celuvam s ezik ot 2-ri klass i vob6te ne mi puka sa sam na 14 i ...... kvo nqma da se pla6i6i kakto i drugite kazvat to 6te si odide ot samosebesi nqma da se korka6 :PPP \:D/

04-25-2006, 04:26
smeshna tema !!! :? basi zemi si edin nara4nik s tebe i edna knijka s "zlatni pravila za celuvane" ot love shopovete i si4ko shte stane :) OH ti savar6enata....

machoka
04-25-2006, 07:58
11 точка..

по часовниковата стрелка? :shock: