Влез

View Full Version : За жалост и на мен ми се случи..

theworldleader
04-24-2006, 21:26
Колко теми изчетох във този форум, от преди една готина от сорта на "скъса се презерватива", "той си го извади, дали съм бременна" и т.н., и никога не съм си представял, че може и аз до стигна до там, че да пускам тема, не за това да питам, от къде да купя каквото трябва за приятелка си, а може би, защото искам да споделя, ей така, просто да си излея душата, защото вчера наистина ми беше един от най-лошите дни.

Правихме секс с приятелката ми първо на поляната над горичката при нас, след това пак се прибрахме в нас и тогава доиде лошия момент.
Почнахме да правиме секс, любихме се, ала бала, докато свърших, отидох в тоалетната да се измия и да сваля презерватива и видях СКЪСАНИЯ презерватив.
Първата ми мисъл беше - леле Ивайла ще умре от сдух и т.н. като разбере, на мен ми беше супер кофти заради нея, така и както за това, че не съм внимавал достатъчно и се е скъсал кондома.
През ум не ми е минавало да не казвам на Ивайла, измих се, влезнах в стаята и й казах, тя ми повярва, защото го казах наистина сериозно и от там цял ден, АЗ бях като препариран, тя също 1-2час и след това всено едно всичко и мина.
Утре трябва да й зема каквото трябва, да го пие ли, знам ли и дано всичко се оправи, защото не ми излиза от главата..

Сори ако съм досаден, ама исках просто да споделя на хора, които не познавам, защото ме е срам да споделя на приятели, или не до толквова срам, ами нямам смелост.. пък и е доста лично.

Лека вечер.

`Death`Whore`
04-24-2006, 21:28
Колкото повече време минава, толкова по-голяма е вероятността Постинор да не подейства! Трябваше да отидеш на момента!

theworldleader
04-24-2006, 21:33
Колкото повече време минава, толкова по-голяма е вероятността Постинор да не подейства! Трябваше да отидеш на момента!

До 72 часа е, нали така ? ? ?

`Death`Whore`
04-24-2006, 21:33
Да, но в първите 1-2 часа сигурността е най-голяма, след това намалява.

eti4ka_87
04-24-2006, 21:52
mnogo e gadno vsi4ko tova koeto ti se e slu4ilo,edno e da ti go pi6e nqkoi drugo e da ti stigne do glavata.Nadqvam se vsi4ko da se opravi i nedei da se pritesnqva6 ot vsqka situaciq ima izxod prosto sega rrqbva malko turpenie,4akane i nervi dokato razberete dali ne6tata sa nared ili tepurva predstoqt problemite,stiskam palci vsi4ko da e naistina nared.

mravkata_z
04-24-2006, 22:01
Vij sega vse pak sa minali ne pove4e ot 24 4asa nadqvam se de za postinora.
Sled tova nqma smisal da si pravi test primerno 6ur check 6toto ne e tolkova sigurno pak i e 4 /5 lv razlikata- idete v 6einovo(blizo do orlov most e ) da si napravi kraven test- 100% siguren e! struva mai 10lv
Taka i ne mi se izka da go kazvam ama vse pak, svarzvate se posle s poznat ili ot nqkade vrazki s ginekolog(ako nqma 18 i ne moje te da kajate na neinite) i si izdeistvate 1 hap4eta okolo 30lv koeto predisvikvat kontrakcii na matkata i abort- tova e opasno zatova trqbva da stane na ne pove4e ot 2rata sedmica MAX! kogato ploda e na polvinata na glava na karfica....
ta tkaa mne 6e 6a6kai- vinagi ima izhod

SuN4o_F
04-24-2006, 22:11
spoko 4ove4e naistina na vseki moje da se slu4i... dobre 4e vse o6te ima mom4eta kato teb koito obi4at i mislqt za dobroto na priqtelkite si evala :wink: neka pie postinor i nqma da ima problem :wink:

TeroglisT4o
04-25-2006, 02:44
:shock: ](*,) мойта вече само на 69

viki91
04-25-2006, 08:35
Споко......само не се шашкай...нека да пие постинор и мисля че няма да има проблем...аз съм го пила и след 48 часа и ми е действал така че спокс! :!: :!: :!: :wink:

Chiana
04-25-2006, 08:44
Спокойно, брат, няма да забременее. Случват се такива неща. Ако пие постинор и няма проблем. Обаче веднага й го купи. Гледай да го изпие 1-вите 24 часа, защото тогава сигурността му е 98%. Ама ти все пак не каза кой ден й е на твоята приятелка? Ако е към 14-тия тогава има смисъл да се притеснявате, иначе - не. Ние с приятеля ми поне 10 пъти сме късали презервативи. А ползвах само маркови. Така че затова минах на противозачатъчни, щото тия тъпите гуми стават само за балончета, и след това всеки месец накрая спичаш - ще ми доди ли, няма ли да ми доди... И какъв е смисъла? Най-хубаво ако искаш да използваш презерватив недей да свършваш в нея. Просто си свършвай навънка. Така се застраховаш и дори и да е скъсан няма да има проблем.

04-25-2006, 09:32
Един съвет: Слагайте по 2... така изчезва опасността :D

GreenLadyM
04-25-2006, 09:41
Един съвет: Слагайте по 2... така изчезва опасността :D
da i nikakuv sex za oshte po sigurno! ;-)
a sega po temata!
Pi4 ti ne si vinoven,napravili ste vsi4ko neobhodimo,na vseki moje da se slu4i prezervativa da se skusa!Vzemi i postinor i ne se shashkai!Spoko vsi4ko hste e nared!

^KaSiDi^
04-26-2006, 14:39
eee vsichki predi men mn tochno ti go kazaha =D> ne se pritesnqvai,vzemi i POSTINOR(vyzmojno nai-skoro,ako veche ne si i vzel de)i vs shte se opravi....aide uspeh :P

LoRinSeR
04-26-2006, 16:29
Случва се на всеки. На мен преди 10 дни ми се случи по-лошо. На приятелката ми й закъсня с 10 дни, но всичко си дойде на място.

Kostadin4o
04-26-2006, 16:54
ako si go fuknal v neq moje bi..no ne wqrvam ! :) spoko pi4 pravi sex i sa ne boi :)

LoLita^
04-26-2006, 17:00
miliq...:( ne se pritesnqvai neka pie postinor i vsi4ko 6te se opravi, vse pak kakto i drugite kazaha na vseki moje da se slu4i. A otnsno tova 4e nqma6 smelost da priznae6 pred priqtelite si ne trqbva da e taka za6toto tova 4e se e skasal prezervativa ne ozna4ava 4e ti si nekadaren ili pak 4e ne ti puka za priqtelkata ti a samo si gleda6 kefa, zatova naistina se uspokoi i sled tova pi6i kakvo e stanalo. Uspeh! :)

midnight...
04-26-2006, 17:55
на всеки се случва, спокойно
ммм до колкото знам най-ефикасно ще е да го пие преди да са минали първите 24 часа, след това дето се казва успех :wink:

kikokiko2
04-26-2006, 19:10
ne kazva6 v koi den e gadjeto ako e ot 10 do 17 den ot kakto i e do6lo postinor i nqma6 grigi ako ne izob6to ne se pritesnqvai

`Death`Whore`
04-26-2006, 21:26
ne kazva6 v koi den e gadjeto ako e ot 10 do 17 den ot kakto i e do6lo postinor i nqma6 grigi ako ne izob6to ne se pritesnqvai
Да...давай такива съвети и много скоро ще има много теми "Бременна съм в 5-тия месец, как да го махна?"

sherry
04-26-2006, 22:12
Колкото можеш по-бързо и купи Постинор,кажи и да ги изпие двете хапчета(в друга тема пишеше,че вече се приемат така).
Не си виновен за нищо,даже забелязах загрижеността за приятелката ти,наистина си личи,че много я обичаш.Тичай утре рано до аптеката,купи и хапчета,дай и ги,по-ефикасни са до 24 часа.
Бях чела,че ако използваш презерватив,даже да се скъса,може да не стане гаф,защото имало някакво вещество по самата смазка на презерватива,което убивало сперматозоидите.Е,на това едва ли можеш да разчиташ,но поне малко звучи успокояващо...Хайде късмет и бързо да и купиш хапчетата,пиши кво е станало!

theworldleader
04-26-2006, 22:55
Приятелката ми изпи и двете хапчета вчера сутринта.
Пише, че ако след няколко часа почне гадене и й стане лошо да си купи ново, но уви за наша радоста, нито лошо и стана, нито й се гадеше.

Какво да правиме от тука на сетне.. ?
Тя тест ще си направи, все пак за първи път й се случва да стане така и се притеснява малко или много, то няма как.. то аз повече ебати се притеснявам .. ;]

someone`
04-27-2006, 05:25
ako se pritesnqva6 ti "pove4e" 6toto sled devet meseca moje da ti turqt bebe e dosta...... a puk nali znae6 i bez tova nqma golqma garanciq da e zabramenqla

midnight...
04-27-2006, 08:45
след 7мия ден се прави тест и няма какво друго, това е

Night_Knight
04-27-2006, 09:06
Приятелката ми изпи и двете хапчета вчера сутринта.
Пише, че ако след няколко часа почне гадене и й стане лошо да си купи ново, но уви за наша радоста, нито лошо и стана, нито й се гадеше.

Какво да правиме от тука на сетне.. ?
Тя тест ще си направи, все пак за първи път й се случва да стане така и се притеснява малко или много, то няма как.. то аз повече ебати се притеснявам .. ;]
Стига бе, баси - повече нерви хабите за глупости отколкото трябва. 1во - чисто статистически - не знам как сте с датите, но чисто статистически, шансът за забременяване от веднъж е към 7-8%, шансът за задържане на бременност след вземане на постинор е около 2%.

T.e.: Вероятността да не забременее е 99,8%. 2 на хиляда. За сравнение детската смъртност в България е към 20 на хиляда. Шансът да загинеш в ПТП е 1 на хиляда. Изобщо недей да се ядосваш за глупости.

favor_91
04-27-2006, 09:14
e ot tuk natam samo test ostava da si napravi :) no mislq 4e vsi4ko 6te si e OK :) Uspeh :wink: