View Full Version : Трябва ми помощ, към кого да се обърна?
Здравейте, на 15 години съм (ненавършени остават ми два месеца) миналата година по същото време на 14 април 2006 го направих за пръв път, тогава целият ми живот се преобърна... Първите няколко месеца се чувствах необичайно за мен ЩАСТЛИВ, но сега..... след като мина цяла година от случката се чувствам измамен лошото беше че го направих с курва... не я обичах, всичко беше нагласено: срещата, кафенцето, вкъщи и хоп.... кефа:) разбира се беше мн хубаво но, това ме побърква за мен живота изгуби смисъл все още слава Богу не съм стигнал до самоубийство искам да ми помогнете да ми дадете съвет как да забравя... случката защото почти всяка нощт сънувам всичко както беше тогава и се събуждам потен най-малкото после не заспивам... не мога да продължавам повече така, надявам се че ще можете да ми помогнете...
Благодаря ви много предварително!!! ](*,) ](*,)
eti4ka_87
04-25-2006, 11:11
zdravei,razbiram te tova e naistina mnogo trudno da se zabravi no nai vajnoto e da si go naloji6 i da ne misli6 za tova.Zaglejdai se po drugiu mo mi4eta,xaresai si nqkoe,opitai se da ima6 vruzka ina4e kato si sam osven za tova za drugo ne misli6 ni6to 4e e minalo tolkova mnogo vreme. Edinstveniqt siguren na4in da za bravi6 vsi4ko e prosto da si naloji6 da ne misli6 za tova i vse edno vuob6te ne e stanalo i da si nameri6 priatelka.Nadqvam se pone malko da sum ti pomognala,ni6to ne e ama pone e ne6to kato suvet.
Jessika_MG
04-25-2006, 11:11
Tolkova ne moje6 li da zameni6 starite prejivqvaniq s novi.Predpolagam taka spomenite 6te se razmiqt pone malko.Ne e hubavo da sajalqva6 za ne6to, koeto e ve4e minalo.Bilo ti e qko, sega ne moje6 da spi6 zaradi tova...4estno ne go razbiram.Trqbva da ima ne6to po-konkretno.
babi_girl
04-25-2006, 11:13
Милия, сигурно ти е много тежко. Защо не отидеш на психолог, или може би да си намериш гадже, такова, с което да се обичате и да ти е хубаво с нея. може би така малко по малко ще забравиш. успех
miloto_girl_4e
04-25-2006, 11:24
аз на твое място бих отишла на психолог..
няма нищо лошо, а и не мисля, че сам би се отърсил от тази кофти за теб случка... :?
GreenLadyM
04-25-2006, 11:24
Nameri momi4e koeto da obi4ash i s koeto da si...zabravi za onazi slu4ka(naloji si da ne mislish za tova)...Spored men ako si imash seriozna priqtelka i jiveesh za momenta nqma da mislish za nqkakva dale4na slu4ka v minaloto...!Uspeh!Vqrvai v sebe si i shte uspeesh!
gangbang
04-25-2006, 12:04
Здравейте, на 15 години съм (ненавършени остават ми два месеца) миналата година по същото време на 14 април 2006 го направих за пръв път, тогава целият ми живот се преобърна... Първите няколко месеца се чувствах необичайно за мен ЩАСТЛИВ, но сега..... след като мина цяла година от случката се чувствам измамен лошото беше че го направих с курва... не я обичах, всичко беше нагласено: срещата, кафенцето, вкъщи и хоп.... кефа:) разбира се беше мн хубаво но, това ме побърква за мен живота изгуби смисъл все още слава Богу не съм стигнал до самоубийство искам да ми помогнете да ми дадете съвет как да забравя... случката защото почти всяка нощт сънувам всичко както беше тогава и се събуждам потен най-малкото после не заспивам... не мога да продължавам повече така, надявам се че ще можете да ми помогнете...
Благодаря ви много предварително!!! ](*,) ](*,)
Ми направи го с друга просто 8)
ne spokoino iskam da razberete 4e az ne mislq samo za tova prez cqloto vreme no prosto mn 4esto se seshtam zashtoto na nashi4koto momi4ence si i beshe samo za sexa v slu4aq az bqh iznasileniq makar 4e mi beshe na kef iskah da produljim vruzkata (tq beshe dosta hubavi4ka)ne si mislete 4e cqla godina sum bil sam ottogava do sega... no vsi4kite mi gadjeta ot togava do sega ne me nakaraha da zabravq tupoto si nastroenie kato se setq za tfa 4e... prostuuu tq mi zabi kakto se kazva noj v gurba az i kazah: "iskash li utre pak neshu da izlezem na kafence neshto a tq prostu kaza neka ne se sblijavame dotuka vsi4ko i mi se usmihna i mi kaza da q ispratq!!! togava se po4ustfah precakan i se 4ustfam kato idiot 4e se vurzah na taq malka tupa kurvi4ka!!! no sexa si go bivashe kato za pruf put!!!:P~
kakfo mi predlagate da go naprava s druga kurva bate az iskam sfestno momi4e za po dulga vruzka ne da e ku4ka da i puka samo za sexa makar 4e i na men dosta 4esto samo za tfa mi puka az iskam sfestno girl koeto da me obi4a i s koeto da go pravim 4esto no ne sled tova- noj v gurba!!!
Sabrina27
04-25-2006, 12:24
Nai eficasniq na4in spored men e da se vlubi6... 8-[
Nimfetkata
04-25-2006, 19:07
i az s1m na tva mnenie
i az s1m na tva mnenie
az sa6to \:D/
PleasureSeeker
04-25-2006, 19:26
kakfo mi predlagate da go naprava s druga k***a bate az iskam sfestno momi4e za po dulga vruzka ne da e ku4ka da i puka samo za sexa makar 4e i na men dosta 4esto samo za tfa mi puka az iskam sfestno girl koeto da me obi4a i s koeto da go pravim 4esto no ne sled tova- noj v gurba!!! ми бате..потърси такова...ще го намериш ..сигурен съм..отдай и се напълно и ще забравиш за тази .....
favor_91
04-25-2006, 20:18
opitai se da q zabravi6 tazi slu4ka...prosto ne misli za neq...razseivai se i ne misli sa tova :::
pitbullbg
04-25-2006, 21:21
haha... i az g onapraih s edna kurva v diskotekata se zapoznahme petka.. be6e s edin priqtel se glasqhme i dvamata... sabota izleznahme gledahme film u tqh na drugiq den go dogledahme i zehme drug... na sredata na filma si4ko be6e qsno moq frend si tragna...i nali razbira6 filma se povtori i az sajalqvam... ama ne 4ak kato teb da go sanuvam... ama kfotui ;] daje ne mislq za nego... za men se edno ne e bilo
niama da se pla6i6i ,predi da nameria moitata priatelka sum bil s drugo edno momi4e ,a 6to se otnasia do towa da mi wurjat tenekia i da me prawiat na lud.....slu4walo mi se e 4 puti ,4 puti sum powtarial edna i su6t agre6ka ,adaje sum bil i po-goliam ot teb. wij kwo ,w puberteta si i takiwa strasti za normalno no do edna godina suwsem 6te zbaraw6i za taia slu4ka ,6te se wkliubi6 rano ili kusno i prosto ako wse pak se seti6 niakoi den za towa ,6te e s usmiwka i nasme6ka. ne se wpriagai mnogo na momi4etata,na 15 poniakoga mogat da budat po -hitri otkolkoto 6te budat na 25 :) zatowa ako ne6to ne ti hareswa i ne ti se struwa normalno i e niakak si...dori stranno ....begi nastrani ot towa momi4e. te winagi kriat 4uwstwata si i towa moje da se okaje pagubno za teb samia. samo edno 6te ti kaja : nepsirai da tursi6 momi4eto ,koeto e za teb , produljawai da tursi6 swoiata polowinka i ne se otkazwai. uspeh .
teenkopele
04-26-2006, 12:53
За съжаление, каквото и да си говорим, каквото и да направиш 1ят път не се забравя. Да, направил си го с курва, но това е....край. Не можеш да се върнеш назад. Имам много хора като теб...не си само ти. Опитвам се да ти кажа, че трябва да продължиш напред, колкото и трудно и невъзможно да ти звучи. :)
Успех. :wink:
Hora blagodarq vi strashno mn!!! sa se 4ustfam 15 puti po dybre sled kato mi dadohte suvetite si... nadqvam se te da prorabotqt na toq sfqt imalo i sfestni hora na koito da im puka za drugite a ne da se otnasqt s bezrazli4ie Blagodarq oshte vednuj nadqvam se...;] da pomogne...
Glezlata
04-26-2006, 16:54
Napravi go s druga prosto i 6te zabravi6 vsi4ko \:D/
PLAMENKO
04-26-2006, 17:04
ми ти си зле как може първия ти път да е курва..
наи хубав секс се прави с човека които обичаш , тва от личен опит го знам!
За да го преодолееш трябва да отидеш на психолог или да намериш др.момиче,с което да се обичате и тя ще ти помогне да забравиш..пожелавам ти успех