View Full Version : Za otno6eniqta sas sestra mi???
Zdr, zna4i az sam na 15, a sestra mi e na 6. NO do sega postoqnno se karahme, az vse o6te ne q ponasqm, no iskam da opravq ne6tata m/u nas i da q nakaram pak da si me zaobi4a, za6toto ina4e postoqnno mi pravi napuk. :smt014 Ve4e se ma4a da se darja po-dobre s neq, no kajete mi kak da q nakaram da povqrva, 4e ve4e nqma da se darja lo6o s neq i 4e iskam da badem priqtelki? :smt017
10x predvaritelno! :smt008
mi kaji i go bre! :mrgreen:
Death^Forever
04-25-2006, 17:46
Как да я накараш да повярва, че няма да се държиш зле с нея..не я карай да вярва, просто действай! В случая е важно какво ще покажеш, а не кажеш..все пак това е шест годишно момиче, няма какво толкова да го виниш за поведението му..дерзай..
ProstoAz
04-25-2006, 21:34
На 6 годинки тя едва ли разбира за какво точно иде реч, така че - купи и близалка, дъвка, бонбонки, кукла и т.н. и бъди сигурна, че за нея ти ще си перфектната сестра!
А и - само не я карай да ти оправя легото и/или стаята и да ти мие чиниите! :wink:
Temptation
04-25-2006, 21:45
Ne ti e mnogo lesno na4inanieto.Pyrvo za6toto na 6 te ve4e sa mnogo hitri,no ot druga strana sa lesno manipoliruemi,taka 4e q izvedi nqkyde,kydeto 6te j e interesno,pokaji j 4e q obi4a6,daje j go kaji...no ne q podkupvaj s razni 6okoladi i gluposti,za6toto posle moje da tyrsi samo tova ot tebe.Zapo4ni da j dava6 tova,koeto bi mogla da j dava6 vinagi za v byde6te-vnimanie i obi4.Uspeh i bravo za dobroto re6enie
black_lady999
04-26-2006, 17:49
Трудна работа...
В много случаи сестрите не се понасят...аз със сестра ми не мога да се трая
Но никога не забравям едно-че ми е сестра и колкото и да се караме аз пак ще я обичам.Колкото и да е малка сестра ти и тя горе-долу го знае,просто се дръж малко по-добре с нея,опитай се да не се карате и т.н.
sometimes_
04-27-2006, 13:23
Докато е малка няма как да има разбирателство между вас. Тя още не усъзнава какво става около нея и мисли единствено за куклите. Не и се карай много, както казаха - купи и някоя играчка...Но не очаквай да станете приятелки, защото като всички малки деца-е разглезена и иска винаги да става на нейното...
Честно казано ние с брат ми започнахме да се разбираме чак когато се премести в друг град...преди това не можехме да се гледаме, ама сега като се виждаме рядко много се обичаме :-D .
Loshotia
04-27-2006, 14:07
Ако и обясниш за какво става въпрос, няма да те разбере, обръщай и повече внимание, играй си с нея, говори си с нея, просто и покажи че искаш да сти приятелки
SEXtreme
04-27-2006, 18:02
Всички малки са така...споко, ще се оправи!
favor_91
04-27-2006, 21:58
ами обясни и че искаш промяна във взаимоотношенията между вас ... но се самнявам че е твърде малка за да разбере
honey_reflection
04-27-2006, 22:22
Izvestno vreme shte trqbva da izdurjish taka.. Ne ti kazvam taka zashtoto nz kak stoqt neshtata!
Az imam sestra po golqma od men nqkade 7 godini (6.5 tochno), i kato bqh po malka mn sakarahme i to baq, edin pat az i pravq na puk posle tq na men i taka...!! No s vremeto karanicite se namaliha, i sega sme povecheto vreme s dobri otnosheniq.. no sluchva se da se skarame od vreme na vreeme..!!!
P.S: moje da mislish, che tq ne te obicha no to ne e taka.. Tq vinagi shte te obicha =) I ti shte budesh nainaata po golqma sestrichka ;)
така е защото е много мъничка още. ще видиш че след още някоя годинка нещата ще се променят. аз съм на 19, а сестра ми е на 14 и до преди 2 години и ние не можехме да се понасяме, не можехме и да се гледаме даже.. а сега не можем една без друга и много се обичаме, споделяме си всичко и тя е всичко за мен. просто трябва да и покажеш че я обичаш и колко много значи тя за теб :) успех :)