View Full Version : Moderated:Изпразни се в/у клитора ми,дали съм бременна??
С приятеля ми правихме секс без презерватив и без да иска го извади в последния момент , така че се изпразни върху клитора ми. Възможно ли е да съм забременяла при положение , че не съм сигурна дали не е пръснал и във вагината ми ????
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Nimfetkata
04-25-2006, 18:03
da razbira se 4e e vazmojno trebva sa da pie6 postinor nezabavno :!:
PleasureSeeker
04-25-2006, 18:08
Постинор..по най-бързия възможен начин...
GreenLadyM
04-25-2006, 18:09
estestveno 4e e vuzmojno!
[b]oh toq postinor go piete oba4e za 6tqlo i ne6tqlo bez da osyznavate kolko vi vredi! naistina v tozi slu4ai ima verqtnost oba4e ako si v ovulaciq. pf koi den ti e neska?ako 6te ti idva sled 2-3 dena izob6to nedei da se tap4e6 s postinor, nqma smisal.
tochno sled dva tri dena bi trqbvalo da mi doide ... e kfo da pravq v takav sluchai ????
Продължавай да се чудиш и след 9 месеца ще разбереш...
Дори и да не се беше изпразнил някъде около клитора ти,пак има риск,защото предеакулационната течност съдържа достатъчно на брой сперматозоиди,за да надуеш корема.
Как не го разбрахте това,акъла ми не го побира!Прекъснатият акт не е начин да се предпазваш,това е възможно най-безотговорното нещо!Ако действаше,защо щяхме всички да даваме пари и да си създаваме неудобства с презервативи или хапчета,а?!
az_sam_malka_i_nz
04-25-2006, 19:20
nqma kakvo da se napravi v toq sluchai makar che tva s postinora i ovulaciqta ne go znaeh ama moje i taka da e nz...izchakai da vidsh dali shte ti zakasnee i ne se shashkai predvaritelno...shto ne ste po vnimatelni be hora...kolkoto e udovolstvieto tolkova e i opasnostta mai imashe edni testove koito mogat da se napravqt na 7 den probvai tqh
iWannaFeelYou
04-26-2006, 09:31
Екита, момиче...смея да твърдя че съм доста по-голям от теб на години и трябва да ти кажа че със сегашното момиче с което съм никога не съм правил секс със презерватив...а с нея съм от доста дълго време и може да се каже че до момента определено би трябвало да и проличи ако е бременна...стига вкарвайте филми за тия предеякулационни течности и глупости...то по тая логика дай да не се прави секс без гума, щото във всеки един момент излиза някаква си течност от уретрата и може би точно тя ще е тая за която си говорим...стига глупости...питал съм не един или двама гинеколози по темата за течностите и са казвали че освен ако не свърши момчето няма такъв фиум .. имам 43643623662534 приятелки и познати, които от години правят секс без гуми и които не пият хапчета и пак нищо им няма...само вкарвате излишна паника.
И между другото и приятелката ми не пие хапчета :)
АХахх възможно е и да падне летяща чиния върху теб и ти да останеш жив ,но колко на милион е тази възможност.
И щом питаш такива неща изобщо знаеш ли къде ти е клитора и какво е това.
tochno sled dva tri dena bi trqbvalo da mi doide ... e kfo da pravq v takav sluchai ????
Еми, мила мен ми се случи да скъсаме презерватив и той да свърши в мене и ми беше 26ти ден. Не съм пила нищо и ми се размина. Според мен няма да има проблем в твоя случай. Не ми се вярва да си в овулация сега... Абе то относителна работа, нз постинора е наистина вреден. Обърква ти целия цикъл и т.н. Нз ако ти е редовен цикъла и усещаш кога си в овулация, би трябвало да знаеш. Моят цикъл е редовен и усещах кога ми беше овулацията. Нз ако искаш да правиш секс без презерватив, те съветвам да почнеш да пиеш хапчета. Аз съм на хапчета и съм много доволна.
midnight...
04-26-2006, 10:34
1. да възможно е да си бременна, то винаги има шанс, но сега ако очакваш да ти гледам на боб, леща чай и кафе няма да стане
2.иди на гинеколог или си направи тест :idea:
Night_Knight
04-26-2006, 13:21
С приятеля ми правихме секс без презерватив и без да иска го извади в последния момент , така че се изпразни върху клитора ми. Възможно ли е да съм забременяла при положение , че не съм сигурна дали не е пръснал и във вагината ми ????
При такава комбинация -> НЕ, НЕ СИ БРЕМЕННА. Ае да ви се невиди на паниките, ще докарате инфаркт на някого така. :mrgreen:
Night_Knight
04-26-2006, 13:29
При такава комбинация -> НЕ, НЕ СИ БРЕМЕННА. Ае да ви се невиди на паниките, ще докарате инфаркт на някого така. :mrgreen:
Как не го разбрахте това,акъла ми не го побира!Прекъснатият акт не е начин да се предпазваш,това е възможно най-безотговорното нещо!Ако действаше,защо щяхме всички да даваме пари и да си създаваме неудобства с презервативи или хапчета,а?!
Аз го ползвам от 9 години. Един от най-добрите ми приятели - от 10. Просто трябва да знаеш какво правиш. Комбинацията от *Coitus Interuptus* + *съобразяване със женския календар*...
Абе, я да не се обаждам, че тука децата ще си помислят, че е за сульо и пульо тоя метод. А той си е за възрастни хора, без да обиждам никого. :-k
a be zashtto tolkova se pritesnqvate kakto ve4e nqkoi kaza she dokarate infarkt vmesto da q okurajite i da i kajete 4e NQMA NISHTO vie q panikiosfate momi4eto!!! spored men nishto ne e stanalo za da stigne edin sprematozoid do qicekletkata i da q oplodi trqbva tlasuk t.e silen tlasuk a sled kato toi e sfurshil vurhuuu poftarqm VURHU a ne VUTRE zna4i e nqmalo silen tlasuk sposoben da stigne do qicekletkata hora razsujdavaite malko plss!!!:) a ti skupa ne se pritesnqvai no te suvetfam... ako se slu4iiii neo4akfanoto i naistina si bremenna i moqta teoriq e greshna togava... vednaga Postinora skupa
hamsterka
04-26-2006, 13:59
tova s predeqkulacionnata te4nost si e vqrno..tq e prozra4na i se poqvqva malko predi spermata...i v tazi te4nost ima dostatu4no spermatozoidi,za da zabremenee6...
Temptation
04-26-2006, 14:01
Awe risk si ima...taka 4e naj-dobre si napravi test
Night_Knight
04-26-2006, 14:03
tova s predeqkulacionnata te4nost si e vqrno..tq e prozra4na i se poqvqva malko predi spermata...i v tazi te4nost ima dostatu4no spermatozoidi,za da zabremenee6...
за пореден и надявам се последен път
НЕ, ТАМ СПЕРМАТОЗОИДИ НЯМА.
Ей, заболя ме главата от глупости. Кой ви ги разправя тия приказки? :-k
Глупостите ги приказваш ти...нямало трънки.Не съм на 12-13,на 19 съм и определено не приказвам ей така без да съм се информирала.Специално съм питала гинеколог по случай прословутата течност.И познай какво ми каза тя ,от 3 пъти.Има.Може да е малко,може да е омаломощена и възможността да забременееш почти никаква.Но я има.И смятам,че е адски безотговорно при положение,че ти практикуваш прекъснат акт и си поел отговорността за себе си,да убеждаваш сумати недорасли тийнчета веднъж завинаги да се откажат от предпазни средства,които така и така трудно се склоняват да използват.Просто ви се чудя на акъла.Хубаво,големи сте,ваша си работа,вярвайте си,че няма никакъв риск,ама да агитираш някакви 12-13 год. дето дори не могат още да усетят кога свършват,камо ли да си го изкарат навреме(и пак повтарям,не е сигурно дори и да го изкарат),си е абсолютна липса акъл каквото и да ми приказвате.
http://www.plannedparenthood.org/pp2/portal/files/portal/webzine/askexperts/app-051121-pre-ejaculate.xml
http://health.yahoo.com/topic/sexualhealth/overview/qanda/mayoclinic/D7BEBED2-37DE-4C7E-B77059E2DE096705
Заради вас се поразрових.Ето ви специалисти.Ако някой не разбира английски,съжалявам.Ще ви преведа това,което на мен лично ми направи най-голямо впречатление във втората статия:
"20-25% от хората,използващи прекъснатият метод забременяват годишно в Америка"
Ако до сега сте били от другите 75-80,това не означава,че винаги така ще бъде.За мен 20-25% са си стряскащо убедителни,ама ако за вас не са...
Нз мен пък ми е много чудно що всички като се чудят дали има вероятност да забременеят и им викат: "Направи си тест!!!" Сякаш теста решава всички проблеми. Може да й дадете съвет да си направи тест ако й закъснява с 1-2 седмици и се чуди. И има голяма вероятност да е бременна и това е свършен факт. А когато момичето се чуди дали да взима постинор и вие и викате: направи си тест! Оф, ама че хора! Е, нз ако има някакви тестове дето отчитат веднага бременност... Знам ли...
А и това за прекъсването на половия акт... еми чесно да ви кажа аз имам приятелка, която от 3 години има приятел и практикуват този метод. И досега не е забременявала. Дори майка ми ако става въпрос го е практикувала, но казва, че задължително седмицата около овулацията й тя не прави секс.
А пък и чесно да ви кажа аз такава предеякулационна течност не съм виждала. Колко съм го "цедила " моя приятел, аз такова нещо не съм виждала. А и дори и да има, в нея да има супер малко сперматозоиди. Мда ама те тия сперматозоиди да не са някакви плувци ненормални.... Има хора, които с години правят опити да имат деца и не успяват. Така че деца толкова лесно не стават... Но този метод не е за тийнейджъри, а по-скоро за по-големи хора, които дори и да забременеят, са склонни да родят детето си и няма да преживеят травмата от аборта и т.н.
оф сори за оффтопика ама не се сдържах.
и все пак, момичето не е бременна. тя на дали е в овулация. а дето викате че можело да се забременее по всяко време, то това шанса е 1 на 1000. При нормален цикъл, мисля че няма проблеми.
manniakk
04-26-2006, 14:38
хаха. Вие пък от каде знаете че не е бременна?? Не знам дали е или не е, но шанс има. По добре 10 лв отколкото 300 или да си го ражда най добре. и без това сме на изчезване белите българи
babi_girl
04-26-2006, 14:42
abe kato se pritesnqvate da ne stane gaf, ili go pravete s pezervativ ili ne go pravete izob6to.
Темата не предразполага към повече дискусии, с оглед единствения възможен отгоор, който вече се даде чрез няколко профила.
Забременявaнето е възможно, независимо от 'малкия процент' хора.. Може да са 5 жени на 400, но по този 'метод' се забременява - кое ти дава гаранция, че не си една от тях?
А ние не можем да кажем нищо повече на авторката, освен - направи си тест, пий постинор, прави го с презерватив, бъди ВНИМАТЕЛНА.
Лек и ползотворен ден желая на всички.