PDA

View Full Version : Moderated:Домашно насилие имате ли у дома?

PR
04-25-2006, 20:24
Hora kajete mi domashno nasilie imate li y doma.. kato tova vandalizam ot strana na nqkoi ot dvamata roditeli ili po to4no nqkoi ot tqh da prebiva drugia da troshi v kushtii kakvo e tova.... iskam da spodelite ako imate takuv opit i kak se 4ustvate ot tovaa.. mn shte mi pommognete blagodarq .... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

piko1
04-25-2006, 22:27
тук (http://evanescencebg.byethost17.com/e107_plugins/content/content.php?content.7) може да прочетеш за краят на домашното насилие при мен
какво изпитваш страх,паника,болка,
може да стигнеш до опит за само убиство
другото е да се затвориш в себеси
но и в двата случая не е решение трябва да потърсиш помощ
дали ще се обадиш на някои телефон на доверието
или ше споделиш със педагог съветника ти в очилище
няма значение
за да се съвзема след този случаи ми бяха необходими 6 месеца
работа с психолога юри кацаров от център надя
аз много съм му благодарен че ми помогна и винаги ще го споменавам с добро понеже е добър човек и добър спецялист

пп съжелявам за правописните грешки :(

teenkopele
04-26-2006, 11:38
За щастие такова нещо няма при мен. Ако искаш да споделиш с някой, пиши ЛС или направо драсни една тема. :wink:

Absconding
05-06-2006, 21:37
И аз такива проблеми никога не съм имала и както изглежда няма и да имам. Не мога да си представя какъв ад е да живееш в такова семейство.

SeXyTo_f
05-06-2006, 22:59
Ми в нас няма такова нещо! Само се карам с наще за вечерния час..тогава става истинско "бойно поле" шегувам се ;-) само скандали от вр. на вр. нищо повече ;)

SEXtreme
05-07-2006, 04:55
Ами при мене....не мога да го нарека точно домашно насилие, защото никой никого не пребива, ама наще нон стоп се карат и крещят и да ви кажа ного не се трае, ама понеже винаги е било така съм свикнала вече и не ми правят впечатление...

Brrrrrrrrrrrrr
06-16-2006, 12:57
Не никога не съм имала такива проблеми и надявам се няма да шмам!

niki7o
06-16-2006, 13:15
i pri mene nqma

Eimi_{}
06-17-2006, 20:51
Нее!Може би не е правилно,но майка ми си знае,че ако ме удари и аз съм в правото си да я ударя,но тя ме е удряла само 2 пъти и то на шега(говоря след бебешките години)! :D