View Full Version : Moderated:Трябва ли да съм бръснат и как да процедирам...
начи имам 2 вапроса .
1.задължително ли да сум обръснат
2как да процедирам и на мен и на нея и е за 1-ви пут
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
i'm so excited!
04-25-2006, 21:10
за тебе задължително ли е тя да е обръсната ? :roll: ако отговора е да ...
... отговора е да ;)
и процедираш бавничко и внимателно, целувчици, ала бала, пръстче- две, и не бързай малкия приятел да го вреш на топло...
ок ама как да и покажа или кажа че искам да го напраим и евентуално и ако и тя е навита ...
WILD__BOY
04-25-2006, 21:15
Никога няма да се научиш да праиш секс ако разчиташ на тоя форум - тея неща се преживяват - не се обсъждат във форуми. Единствено щи кажа да мислиш с горната глава и да ползваш презервативи.
shadowflare
04-25-2006, 21:16
изчакаи удобния момент и я попитаи 8)
i'm so excited!
04-25-2006, 21:16
еми май ви трябва повечко спокойствие като за първи път, тиху местенце, да сте необезпокоявани, натискайте си се .. пък то ше си дойде от самосебе си, вече ако ти позволи можеш да и правиш някфи неща с език, нали се сещаш.... възбуди я повечко и действай
Никога няма да се научиш да праиш секс ако разчиташ на тоя форум - тея неща се преживяват - не се обсъждат във форуми. Единствено щи кажа да мислиш с горната глава и да ползваш презервативи.
Xa..otdavna se kaneh da kaja neshto takova,che chak i tema da otvorq,ama reshih che ne si struva i nqma smisal.
Ama mislq che 90% ot temite sa pisani ot hora koito sqkash nqmat glavi na ramenete si.Sqkash ne mogat da se doverqt na instinktite si i da riskuvat.Samo pitat li pitat..Ama tova kak da stane,ama tei li trqbva da e,ama koga tova,ama kak onova...Chakat nqkoi v nekav forum da im oprai jivota.
Razbira se ima i neshta koito zaslujavat dopitvane,ama sa malko.
Tei che pich,ako ima liubov vsichko shte ti stane qsno kogato mu doide vremeto. ;)
favor_91
04-25-2006, 22:27
pi4 seki si ima strategiq...ne e mqstoto tuk da pita6 kak da go praite...nikoi nqma tvoq vkus
Xa..otdavna se kaneh da kaja neshto takova,che chak i tema da otvorq,ama reshih che ne si struva i nqma smisal.
Ama mislq che 90% ot temite sa pisani ot hora koito sqkash nqmat glavi na ramenete si.Sqkash ne mogat da se doverqt na instinktite si i da riskuvat.Samo pitat li pitat..Ama tova kak da stane,ama tei li trqbva da e,ama koga tova,ama kak onova...Chakat nqkoi v nekav forum da im oprai jivota.
Razbira se ima i neshta koito zaslujavat dopitvane,ama sa malko.
Tei che pich,ako ima liubov vsichko shte ti stane qsno kogato mu doide vremeto. ;)
Абе то верно, че не може сичко от форуми и питане, сагласен съм. Обаче що пък да не пита, и да се интересува и да търси информация по въпросът. То за това после ги има тия теми "вчара приятелката ми ме пипна по задника, може ли да съм бременен" :mrgreen:
pitbullbg
04-26-2006, 11:50
за тебе задължително ли е тя да е обръсната ? :roll: ако отговора е да ...
... отговора е да ;)
и процедираш бавничко и внимателно, целувчици, ала бала, пръстче- две, и не бързай малкия приятел да го вреш на топло...
mmmda... parvo se obrasni ti... a tq vi trqqlo se e ako ne moje i da ne ti dade volb6te da q barne6... no ako se e obrasnala i ti dade... gledai parvo da e vazbudena dosta kakto kaza i'm so excited! celuvka frenska lubov pras4eta za da q raz6iri6 malko... i togava ;] uspeh
Martichka
04-27-2006, 17:59
Mi ... brusnat e dosta po priqtno.Osobeno ako praktikuva6 frenska.Za momi4eto nikak ne e priqtno v ustata i da se mqta drugo osven onaq ti rabota.Puk i kakvo mu e stra6noto da se obrusne6? :) JUST DO IT ! :D
PleasureSeeker
04-27-2006, 18:17
първо...бръсненето за хигиена..освен тва тялото ти така е по привлекателно...за първия път...действаи инстинктуивно ..не чакай съвети от други хора...само я възбуди добре..и бъди мн нежен
gangbang
04-28-2006, 04:51
начи имам 2 вапроса .
1.задължително ли да сум обръснат
2как да процедирам и на мен и на нея и е за 1-ви пут
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
1. Естествено, че не е задължително
2. Лошо е, когато и на двамата ви е за сефте. Ама щом сте го решили.. прави го и не питай как става, с питане само не става :wink: