View Full Version : parviqt put
malko mi e trudno v momenta za tova se obra6tam kam vas!
iskam da mi kajete dali tova e NORMALNO:
imam seriozen priqtel i s nego iskahme da spime zaedno.otna4alo az ne se 4uvstvah gotova,no kogato e po4uvstvah mu kazah...i to4no kogato vsi4ko be6e mnogo dobre tragnalo...stignahme do condoma...no kogato si go sloji... mu iz4ezna udovolstvieto (spadna mu) i ni6to ne stana!
mnogo se pritesnqvam kakvo li go e pritesnilo ili kakvo se e slu4ilo.
MOLQ AKO MOJE NQKOI OT VAS DA MI OTGOVORI ILI PONE DA PREDPOLOJI NE6TO....PI^ETE MI
az neznam mnogo po tozi vapros no dokolkoto mi e izvestno..se e slu4valo i pri drugi dvoiki.spokoino spored men ne6to go e pritesnilo no ako pogovori6 s nego 6te se opravite...
Night_Knight
04-26-2006, 07:04
Не е ненормално. Ти се притесняваш - и той се притеснява. Не всички мъже са като нерези в период на разгонване ;)
Следващия път не скачайте направо на секса, заложете на предиграта. :mrgreen:
no nie ne se hvanahme napravo za seksa...
blagodarq vse pak...
no imam 4uvstvoto 4e sledva6tiqt pat 6te se pritesnqvam pak da ne stane taka i o6te pove4e 6te e gadno vie kak mislite?
ima li na4in da go obedq 4e go iskam i da ne se pritesnqva?
Night_Knight
04-26-2006, 08:10
no nie ne se hvanahme napravo za seksa...
blagodarq vse pak...
no imam 4uvstvoto 4e sledva6tiqt pat 6te se pritesnqvam pak da ne stane taka i o6te pove4e 6te e gadno vie kak mislite?
ima li na4in da go obedq 4e go iskam i da ne se pritesnqva?
Неееее, не това е мъжката психология. Той не се притеснява дали ТИ искаш секс, а дали ще се справи достатъчно добре. Затова казвам, че е добра идея да опитате задоволяване по някакъв друг начин (орален, мануален), който не включва задължителна ерекция. Това освобождава мъжа от отговорността да се притеснява за нещо, което (за съжаление) не се поддава на съзнателен контрол.
Това са и съветите на видния български сексолог д-р Врабчев. :mrgreen:
п.п.: просто приятелят ти не трябва да се чувства длъжен да прави секс - за да не се изложи. Пък ако притесненията му изчезнат и желанието за секс се събуди (физическото желание, другото явно си е налице) - той сам ще си поиска :wink:
neznam,mnogo se obarkah.
vinagi kogato sme v tqh i sme sami toi mi pokazva opit i jelanie da e s men.nqkolko pati e stavalo na vapros za sex i toi vinagi mi e kazval 4e neiska da me zaduljava i 4e kogato az iskam togava 6te go napravim.imam mu doverie i dori i da se izloji 4uvstvata mi ne se promenqt a puk i ima i drugi pati nali...
neznam kakvo da napravq?nemoje da stava duma za pritiskane za6toto kogato sme zaedno karame po te4enieto...a minaliqt put kogato me popita dali iskam i az kato mu kazah 4e iskam nepodozirah 4e moje da se po4ustva pritisnat...neznam....
Night_Knight
04-26-2006, 09:10
a minaliqt put kogato me popita dali iskam i az kato mu kazah 4e iskam nepodozirah 4e moje da se po4ustva pritisnat...neznam....
eh, sega. ne trqbva da se chuvstvash vinovna v nikakyv sluchay - prosto qvno toy mnogo dyrzhi na teb i iska vsichko da stane idealno [-o<
a sega sigurno se chuvstva uzhasno, trqbva nepremenno da otidesh i da go nagushkash hubavo :smt008
BTW az imah absolyutno syshtiq problem s vtorata si priqtelka. a posle vsichko si beshe nared; 8 godini bqhme zaedno O:)
pitbullbg
04-26-2006, 11:45
ami sledva6tiq pat gledai da go vazbudi6 do maksimum celuvki FRENSKA LUBOV.... i ti trqq si spokoina nakarai go da e uveren v sebe si... a za tova moje da se e pritesnqval ako go e pravil a ti ne... da ne te boli mn... moje i ot tova da e
teenkopele
04-26-2006, 11:58
Това може да е станало от притесние...
Според мен...по-дълга любовна игра ще реши проблема. Както вече казаха, накарай го да се чувства уверен в себе си, в това, което прави.
Можеш и да поговориш с него. :)
Успех. :wink:
Az li4no nikoga ne sum imal problem da go vdigna vinagi ska4a za 5 sekundi kato...razbesnqlo se ku4e 4akashto za kokal no... mislq 4e na priqtelq ti mu se e slu4ilo taka ot pritesnenie moje bi si mn hubava i se e pritesnil 4e moje da se izloji v sexa... da ne ti dostavi udovolstfie... da precaka neshtata...da ne znae kade da go... mn neshta moje da sa nakarali onaq mu rabota da se vurne v "normalno polojenie";] nzz spored men drugite sa pravi trqbva da go vuzbudish do maksimum ti si tazi koqto trqbva da sfurshi tazi rabota!!!:) Uspeh sledvashtiq put i dano ne mu spadne pak haha sorry
mnogo blagodarq na vsi4ki za pomo6ta.moje da se kaje 4e se 4uvstvam ve4e po uverena.e vse pak vremeto 6te pokaje.OTNOVO BLAGODARQ na VSI4KI!!!
dobre 4e se setih!
molq vi posavetvaite me kakuv prezervativ da izpolzvame?
fatalno li 6te e ako si vzemem ot aptekata-ot tezi za okolo 30 ili 40 stotinki.NAISTINA tova mnogo me interesuva,za6toto vse pak ako re4e da stava ne6to trqbva da sme sigurno 4e 6te e sex a ne bebe!
Night_Knight
04-27-2006, 07:57
dobre 4e se setih!
molq vi posavetvaite me kakuv prezervativ da izpolzvame?
fatalno li 6te e ako si vzemem ot aptekata-ot tezi za okolo 30 ili 40 stotinki.NAISTINA tova mnogo me interesuva,za6toto vse pak ako re4e da stava ne6to trqbva da sme sigurno 4e 6te e sex a ne bebe!
Единствения път, когато съм имал проблем с презерватив беше при употреба на LifeStyles SnuggerFit. Наистина си е тесничък и сдаде багажа.
Иначе - най-добрият ми приятел и до ден днешен ползва евтини презервативи и досега не е имал проблем - а навремето си беше намерил шашава приятелка, с която правеха секс по 10 пъти на ден (то затова се и наложи да ползват нещо по-евтино) :mrgreen:
Основните причини за късане на презерватив са ръбове по ноктите и опити за "работа на сухо". Сега ще ми наскача половината форум, но аз оплаквания от "немаркови" презервативи още не съм чувал.
Друг е въпросът доколко има смисъл да се пести от нещо подобно. Ако възнамерявате да правите секс по 5 пъти на ден, сигурно, но иначе...
cvety_i_bebeto
04-27-2006, 07:59
mi na moito gadje mu stana to4no po-sa6tiq na4in.....parviq pat...i toi kaza 4e ne mu haresva s prezarvativ...i taka
ne 4e 6te pravim sex po 5 puti na den.prosto popitah ot lubopitstvo.
a togava 6te me informirate li na kakvi ceni sa tezi durex ili po to4no dobrite.i ot aptekite se vzimat nali?
izvinete 4e vi pitam taka vse edno sam padnala ot mars no po dobre e da sam sigurna nali?
dobre de "cveti_i_bebeto" sled kato ti kaza 4e ne mu hartesva s prezervativ kakvo?
bez prezervativ li go pravite ili sas?
Night_Knight
04-27-2006, 08:23
ne 4e 6te pravim sex po 5 puti na den.prosto popitah ot lubopitstvo.
a togava 6te me informirate li na kakvi ceni sa tezi durex ili po to4no dobrite.i ot aptekite se vzimat nali?
izvinete 4e vi pitam taka vse edno sam padnala ot mars no po dobre e da sam sigurna nali?
Наистина много питаш :mrgreen:
Ползвай търсачката, ползвай Google. Ae... жени :smt016
Последно бяха ~3лв (Durex, LifeStyles /аз лично не харесвам LifeStyles, защото ми миришат по кофти... тия американци орален секс е правят ли?), ако не се лъжа. Май от седмици не съм купувал. Лошо Седларов, лошо. :lol:
п.п. Имам и ICQ - темата стана много ... мани... :-D
Martichka
04-28-2006, 15:23
6to se otnasq do spadaneto .... slu4valo se e no tova e prosto ot fakta 4e dokato si go sloji namalqva vuzbudata eto zatova dokato si go slaga gali go naprimer po vratleto ili ne6to takova.Pomaga ! :) A mejdu drugoto i na moq priqtel su6to ne mu e priqtno s prezervativ eto za6to mu pozvolih bez-udovolstvieto e po golqmo a ako priqtelq ti e suvesten 6te te pazi.Moq naprimer vinagi predi da svur6i mi kazva ili puk sam se use6ta za da ne stanem `mama` i `tatko` :) :P
to she stane belqta martichka i shte naduesh korema puk za spadaneto mom4eto se e pritesnilo
Не му става кура махаи го намери си друг тапкач!!!!!!
Които да може с презерватив с 2 презерватива без презерватив
и без чеп тва ти трябва!!!!!!!
2.вариант
Направи му една свирка докато е с презерватива само4е гледаи да го лапаш целия