Влез

View Full Version : Някой недостатъци!

Варки
04-26-2006, 19:36
Като цяло от няколко дена съм тук и горе-долу разгледах за какво става на въпрос!
Според мен форума е доста неподреден!Наистина има доста информация и доста полезни неща,но няма подредба.Има нужда от доста нови раздели и доста неща като гледам се повтарят.Липса на редовно почистване и претрупване.
Още нещо има нужда от постоянно пребитаване на модератор в някой от разделите!
Но иначе форума ми допада.Доста е добър и виждам,че ще може да науча доста нови неща.Готин е но има нужда от малко подредба както казах! :-D

machoka
04-26-2006, 20:08
Добре дошла,

критикуваш, а не предлагаш решения?

Да чуем твоята 'версия' за 'оправянето' на форума :)

Estranged
04-27-2006, 20:59
Добре дошла,

критикуваш, а не предлагаш решения?

Да чуем твоята 'версия' за 'оправянето' на форума :)

Аз мога да ти я кажа:

:arrow: Нови модератори, които ДА влизат във форума по възможност.
:arrow: Въвеждане на допустим език само кирилица
:arrow: Премахване на сичките "допълнителни правила" и слагане на едни, които ще важат и за модератори, и за юзъри, но и за администраторите. Правила, които да се спазват и за които да се наказва!

machoka
04-27-2006, 21:50
По първото ще се помисли най-вероятно.
Второто - абсурд на този етап.
Кои 'допълнителни' правила, я внеси малко яснота, ако не се заключи темата.

Модератори случайни няма - правила за тях и да има, повярвай ми, не ги нарушават. За админи правила не може да има, тъй като те ги пишат, те 'определят' правилата. . И какво ще стане ако ги 'нарушат', ще се самобаннат?

Мислиш в грешна посока - 'ръководството' на сайта не се нуждае от правила - то ги създава, за да бъде на вас - потребителите по-лесно и по-приятно и ползотворно пребиваването тук.

Coki
04-27-2006, 21:54
Поради необоснoвани искания, не аргументирани критики и повдигането на въпроси, които вече са обсъждани и има крайни решения по тях, темата ще бъде заключена.
Благодаря!