View Full Version : Наще и те ше се развеждат...
Ае ся и наще да не останат назад вчера се скараха и майка ми се изнесе не се прибра цяла нощ щот бащта ми и се скара че тя го била погледнала накриво за нещо о.0 ебаси хората... баща ми ся се зарече да спре да си пие хапчетата че да можел да умре по бързо майка ми да се отървяла и да си намерела по хубав мъж и по богат и ко ли не цяла нош не съм спла от патардии ...и ся стигнаха до заключението да се развждат...тея хора и те нямат ум у тикфите си (после се чудя на кого съм се метнала) КО ДА ГИ ПРАЯ ПРЕДЛАГАЙТЕ!?
mariella_17
04-27-2006, 16:33
ami kakvo moje6 da gi pravi6?iz4akai malko da se poospokoqt ne6tata 6toto sq o6te kato sa si mn qdosani nqma da te razberat i pogovori s nqkoi ot tqh, a za6to ne i s dvamata ednovremeno. obqsni im kak se 4ustva6
drugo nz kakvo moje6 da gi pravi6. uspeh
Sabrina27
04-27-2006, 16:39
I na6ite 6te se razvejdat. I kvo? Ne sa trugnali da se izbivat. Puk i ako se razvedat nqma da ti se nalaga da im slu6a6 karanicite nali. Spoks, moje i da se razberat, taka roditelite na 1 fr uj 6tqha da se razvejdat a posle se sdobriha i sega sa po gotini otvsqkoga. Pojelavam ti i pri teb da stane taka [-o<
mariella_17
04-27-2006, 17:18
i az iskreno ti pojelavam da se sdobrqt. a ako ne6tata sa naistina seriozni spokoino tova ne e kraq na sveta
Ае мене не ме бърка кот искат да прая ама казвам че се държат по възможно най детския начин 20 години брак и ся да се решат...бе баси кфи са аз по трезво разсъждавам от тях...
SEXtreme
04-27-2006, 17:59
Виж, развода не е толкова лошо нещо. Ако те се разведат, няма да трябва да траеш техните истерии, а и не е хубаво да седят заедно щом вече нямат старите чувства...ако наистина вече не се понасят е най-добре да се разведат...
Това за развода са го казали в момент на гняв, да ядосат още повече отсрещния. Едва ли ще го направят. За спирането на хапчетата, аз го слушам няколко пъти месечно от майка ми - как трябвало да е умряла, да не ни пречела бла бла Тя не че пие хапчета, ама другите неща, от които й зависи живота си ги спазва точно както са й ги казали лекарите, живее й се! Веднъж като бях по-малка и нашите щяха да се разведжат... и това си беше шок, защото колко и да се бяха карали никога не беше ставало дума за това. Но още са си заедно! Аз тогава всъщност се стресирах, защото се замислих как ще се наложи да избирам при кого да живея, ана 10 год това е трудничко.... всъщност ти сама казваш, че не те интересува какво правят... не им се бъркай, да не си го изкарат на теб. Но наистина за 20 год. брак - "Не че те обичам, просто свикнах с теб"
hamilcar
04-27-2006, 20:35
Е,аз нямам този късмет как искам наще да се разведът.Ам недей да се косиш какво толкова ще стане.Просто няма да са заедно и да се карат,а това е добре.
П.П. Това за хапчетата не го одобрявам.
rusokosata
04-27-2006, 21:08
Iskam da vi kaja na vsi4ki s takav problem da ne se qdosvate,za6toto ot godina i polovina moite roditeli sa razvedeni!!!Otna4alo mi be6e mnogo gadno,postoqnno pla4eh,karah se s mama,baba i dqdoi.Iskam da vi kaja ot li4en opit da ne se tormozite zatova,za6toto nqmate ni6to ob6to.Poprincip decata sa potarpev6i ot vsi4ko.Ne se korkaite,a ako iskate savet mi pi6ete i 6te vi pomogna!!!
favor_91
04-27-2006, 21:50
и нашите по някога се карат яко...аз се старая да не им обръщам внимание но те винаги се оправят....явно при теб не е така за това искрено ти пожелавам да се сдобрят ! Успех :wink:
teenkopele
04-28-2006, 22:27
Много кофти работа.
Според мен, поговори с тях и ги събери отново. Кажи им да го направят ако те обичат...просто им постави ултиматум.
Дано да проработи. :)
Успех. :wink:
miloto_girl_4e
04-29-2006, 10:37
Много кофти работа.
Според мен, поговори с тях и ги събери отново. Кажи им да го направят ако те обичат...просто им постави ултиматум.
Дано да проработи. :)
Успех. :wink:
според мен това с ултиматума е много тъпо :roll:
тъпо е, да са заедно заради детето ...
както виждаш то не е малко и разбира нещата напълно ясно :!:
ако хората вече не се обичат - по-добре да са щастливи поотделно, отколкото взаимно да си тровят нервите, а това дава огромно влияние и на тяхното дете :!:
от друга страна това, че ще се развеждат са го казали докато са се карали, т.е са били изнервени и ядосани, човек, когато е ядосан говори без да мисли...
нека минат няколко дена и сам/а ще видиш как ще се наредят нещата :wink:
успех :!:
priti_kiti
04-29-2006, 12:16
znam kvo e.. no ne si si izbirala roditelite nali?
e sq i na6te sa razvedeni i otna4alo mi be6e mn tejko no sa ve4e ne mi puka.. mn po dobre mi e samo s maika mi :roll:
puk i 6tom dvamata ne iskat da sa zaedno ti ni6to ne moje6 da naprai6 po vuprosa... da sedne6 i da im kaje6 4e ako te obi4at 6te se suberat pak :arrow: samo gi nasilva6 da pravat ne6to koeto o4evidno ne iskat.
nai dobre gi ostavi da pravat tva,koeto namerat za dobre i ne se vjivqvai mnogo ;)
Eдна нощ само ?! Нашите и те се изпокараха преди и баща ми не се прибра 1 месец (виждахме се, но не идваше вкъщи). Ако наистина се разделят, казваш, че няма да живееш при нито 1 от двамата.
off twa s razvejdaneto e golqm haluc sq nashte i te sa taka maika mi ima lubovnik {i ne go krii} bashta mi i tarpi t1potiite i as sam posredata v4era sa qdosah i im kazah da si eb1t maikite da ne ma zanimavat s tqhnitte karanici ako iskash da sa razvejdat ako iskash da sa ib1t :D boli ma fara she go prejiveq pone she si jiveq samostoqtelno :grin: 8)
SunShinePearl
10-09-2008, 22:08
никога не е късно чевек да стане за резил
:-D
леля ми се разведе след 25 години брак,дано ваште не се разведат :)
Abbie_Broken
10-10-2008, 10:00
И мойте имаха период, в който се караха мноо и са говорили за развод, даже аз бях сиг, че ше стане и се бях подготвила ама още са заедно.
DjBaloon
10-10-2008, 14:39
Ето от тук тръгват проблемите в училищата
Ако тези родители бяха нормални и знаеха как трябва да се отглежда едно дете,най-малкото щяха да се постараят то да не разбере за прищевките им да се карат през 5 мин 8)
DevilWish
10-10-2008, 15:43
Ае мене не ме бърка кот искат да прая ама казвам че се държат по възможно най детския начин 20 години брак и ся да се решат...бе баси кфи са аз по трезво разсъждавам от тях...
Защо един път като се карат не минеш покрай тях и да им кажеш - Замислете се как се държите и излез. . сигурна съм ,че няма да могат дума да кажат 5 мин