View Full Version : Nakazaniqta na nashte
Martichka`
04-27-2006, 18:34
Roditelite mi postoqnno me nakazvat za nai malkoto zakusnenie.Opredelqt mi 4asove,pitat me kude i s koi izlizam... ne6ta koito me iznervqt.Ne me ostavqt s pravo na li4en izbor.Otkakto me vidqha na centura s priqtelq mi ne6tata sa o6te po na zle- po-strog kontrol i obajdaniq po vsqko vreme dori da sum na u4ili6te.Velikden prekarah sus semeistvoto na priqtelq mi s koito se 4uvstvam mnogo po dobre.Maika mi razbra razbira se i pobesnq.Kaza 4e obi4am 4ujdoto semeistvo pove4e i drugi takiva.Nakazaha me da ne izlizam dokraq na u4ebnata godina.Ne 4e vseki den ne izlizam sled u4ili6te s priqtelq si no te prosto ne nau4avat.Dokoga 6te e taka ? da turpq li ? da otida li da jiveq pri vui4o mi naprimer ? i 4estno kazano naistina obojavam semeistvoto na priqtelq mi :smt012
Беше хубаво да кажеш на колко години си, а и той на колко е. Ти защо до сега не си казала у дома, че имаш приятел, да го представиш. То всъщност това не е в плюс понякога, но все пак би трябвало да ти имат повече доверие като си им казала къде и с кого си. А това за Великден - честно казано и аз бих останала дълбоко обидена от това, че дъщеря ми е отишла в "чуждо семейство" на празника и дори не ми е казала! Пък за излизането след училище без те да знаят,след като ти е забранено, не се ли замисляш, че ако разберат ще стане още по-зле и най-важното ще се разочароват от теб. Аз лично малко по малко си извоювам свето като просто казвам... едно време беше искането на разрешение... сега просто обявявам, че излизам и ако става дума за след 22-23ч. казвам къде и с кого (като за такива излизания съм споменала и преди няколко дни). Това е "моята" система - действа!
martin_91_
04-27-2006, 20:03
E nie ot ke znaeme ti kvo prai6 za da te nakazvat nito te poznavame nito ni6to moe se bocka6 :lol: ili pa da smurka6 nz ti si napravi izvodite :roll: :arrow: :smt017
favor_91
04-27-2006, 21:53
някои родители наистина се държът така ! което не е в полза на децата им разбира се #-o но ти се опитаи просто да им кажеш това което ти искаш и това което на теб ти изнася !
Martichka
04-28-2006, 18:30
No rabotata e tam 4e roditelite mi go poznavat! ! ! Az sum na 15 a toi na 17.Dori maika mu e polukolejka s moita no sa samo na zdravei.I situaciqta e stranna poneje kato sum s maika mi i sre6tnem negovata az razgovaram s neq mn pove4e otkolkoto mama s neq.Ba6ta mi go priema dobre vsu6tnost i postoqnno se 6eguva s nego kato idva do vku6ti da me vzima no maika mi ....
teenkopele
04-28-2006, 22:25
някои родители наистина се държът така ! което не е в полза на децата им разбира се #-o но ти се опитаи просто да им кажеш това което ти искаш и това което на теб ти изнася !
Аз съм на същото мнение. :wink:
miloto_girl_4e
04-29-2006, 10:41
ами... кофти тръпка :?
какво да ти кажа, тъпо е от твоя страна да казваш, че обичаш чуждото семейство повече :!:
нито са се грижили за теб, нито са те отгледали, хранили и т.н
това, че се държат добре с теб, не значи, че са добро семейство и биха те гледали добре :!:
а и ... ваще явно ти нямат доверие или просто ... си малка, де да знам, дори не спомена на калко си години...
нормално е родителите ти да се притесняват за теб, все пак огледай се в какви времена живеем...е ваще явно попрекаляват малко,но ... какво да се прави.. такива са хората,разбери ги :!:
седнете и поговорете относно този въпрос и си изяснете нещата :!:
Martichka
04-29-2006, 11:54
Govorih s roditelite mi i ba6ta mi kaza : nqma ni6to lo6o da si ima6 priqtel.Prosto te mai obi4at da nakazvat za absolutno vsi4ko - neizmiti 4inii,neopraveno leglo... a kato sa v kofti nastroenie sled rabota e nai lo6o! 6to se otnasq do 4ujdoto semeistvo ... naposleduk prekarvam po4ti celiq den tam i si se grijat za men.Dori nqkoi ve4eri hodq da spq tam(bez znanieto na na6te) i si me priemat super.Kanqt si me po semeini praznici i taka.Normalno li e da se privurzvam pove4e kum tqh ?
MTV_GIRL
04-29-2006, 16:39
O MILI4KA TVA NE6TO MI E DO BOLKA POZNATO !!! SA6TITO E I PRI MENE SE MI OPQVAT BLQ BLQ BLQ !!! NO ZNAETE LI KOE NAI MNOGO ME NERVI 4E KATO ME NAKZAVAT (RQDKO AMA MNOGO SOROVO) NAKAZVAT ME VINAGI S KOMPA DA NE SAM SQDALA NA KOMPA PAK TVA ZA MENE E RAZNO NA SMART :-D
Не мога да кажа ,че те разбирам ,защото не ми се е случвало такова нещо т.к. не живея с родителите ми,а с баба ми която по цял ден отсъства и си идва чак вечер...
Историята ти е мн интересна,и смятам че ако бях на твое място до сега щях да откача централно.Според мен ще е най-добер да хванеш родителите си в крачка като правят или се изразяват не както трябва и тогава ще имаш пълното основание да им налееш за всичко :wink:
Mtv_girl i kak se spravq6 ??? :( pri men e mn trudno. Slu4aino da si ot botevgrad mejdu drugoto ?