Влез

View Full Version : моля да погледнете

problem4eee
04-27-2006, 20:17
Здравейте сега ще ви разкажа и моя проблем,дано да сте така отзевчиви да ми помогнете.
Ще карам накратно - отскоро ходя с едно момиче с което мн добре се познаваме и просто нещата вървят идеално проблема е че моите съученици са мн негативно настроение към нея и нейните приятелки и това просто ми влияе просто ме подлудява , те още незнаят за нас но ест. имат подозрения.Вие сега ще ми кажете щом се харесвате да не ви пука другите какво говорят , ама не е толкова лесно няма как да не ти повлияят обидите...Искам просто съвети например след известно време ли да се държим в училище като гаджета или просто да не ми пука...
Не мога да обесня точно какво ми е и за какво става дума , но дано поне сте хванали намека който искам да покажа относно моя проблем.
Ако не ще се опитам другия път да съм по ясен!Благодаря!

pitbullbg
04-27-2006, 20:21
ami pi4 moito mnenie e kakto kaza sam da ne ti puka... stiga da si zaslujava ako si q obi4a6... si se draj kakto trqq smisal 4e ste si gadjeta nqma ni6to lo6o v tova da go pokazvate... a za priqtelite az sam gotov da se skaram s tqh v momenta ako e kakto pri teb... za6toto si obi4am priqtelkata a ako prekalqvat mn razbii na nqkoi glavata i rabotata 6te se oprai

Tamara†
04-27-2006, 20:23
Еми сру,ама точно това което не искаш да чуеш..точно това ще ти кажа!Защо изобщо ти пука?Харесваш ли я?Да?Е?Защо толкова те е интересува чуждото мнение,щом ти си я харесваш - да не ти пука какво говорят другите?Това е много кофти..да се влияеш от думите на другите!Споко момче,ти мъж ли си?Отиваш,нареждаш ги едно хубаво,казваш им че си я харесваш!И точка по въпроса..те да си мислят каквото си искат!

musik
04-27-2006, 20:25
nz dali mnenieto im za neq e pravilno-ti ni kaji?
a ako ne e pravilno i tq ne e takava za kakvato q mislqt
PREDLAGAM TI DA Q ZAPOZNAE6 S TQH I TQ SAMA DA IM DOKAJE 4E NE SA PRAVI \:D/

MISLQ 4E TOVA E NAI DOBRIQ IZHOD
DANO DA SUM POMOGNALA :smt004

problem4eee
04-27-2006, 20:54
Явно има малко недоразумение...сега ще го оправим.
Значи знаем се всичките.Момичето с което ходя е просто има няколко кг повече отколкото 'нормалните' според някои сравнения.за мене това не е проблем щом съм тръгнал с нея!!!Мене ме дразни това че те плюят супер яко!Ооо Да и най-вече един от моя клас най мн я плюеше а уж се пише за нейн приятел!!!Аз съм си наумил нещо но просто искам и вашето мнение.Ако някой има проблем относно нея или мене да дойде да ми каже да му покажа от къде изгрява слънцето!!!А пък това какво си мислят те ДА ВЛИЯЕ МИ ама не толкова определящо!!!Който каже нещо 1000 пати повече ще нареждам.Все пак сега искам и вашите мнения ... :-) аз си излях душата :Д

honey_reflection
04-27-2006, 21:07
Ako si silen harakter i ne ti puka kakvo kazvat i daje ako kajat neshto nqma da go vzemesh na vutre, nqma za kakvo da se pretesnqvash! No ako pak go vzimash na vutre, moje losho da stane, zashtoto moje i taka tqhnoto mnienie da povliqe, che da te nakarat da skusate..!!!
No ne trqbva da ti puka, ako sa ti priqteli.. shte shte v priqtelsko otnoshenie zashtoto te sa s teb za tova kakuvto si, a ne zatova s koito hodish ;)

black_dimond
04-27-2006, 21:31
da poznal si kato si si pomislil 4e pove4eto 6e kajat da ne ti puka 6oto i na men mi se e slu4ilo ne6o podobno moqt priqtel be6e po golqm i nqkoi piqtelki go izkaraha na 1000 godin taka 4e spoko i ako mn i se kefi6 nqma da ti puka ot mnenieto na okolnite

BLIND`FOREVAR
04-27-2006, 21:34
ABE AKO NAITINA Q HARESWA6,ostawi ostanalite...tqhnoto moje da e prosto zloba!..kakto stawa w powe4eto slu4ai.....pak i te poznawat li DOBRE momi4eto za da tragnat da q obijdat i da prawqt komentari......
nay lo6oto ka4estwo na 4owek e da komentira drugite bez da gi poznawa.....ako naistina q hareswa6 zaebi drugite i im kaji da si gledat rabotata.........az bih naprawila taka............i wse pak re6enieto e wse pak samo i edinstweno twoe~!