PDA

View Full Version : Смислен sms

The_Caress
04-27-2006, 20:39
Кажете ми какво да напиша (sms) на едно момиче,което харесвам и тя също мен,но просто много я е срам и не мога да контактувам с нея на живо,само се поздравяваме....
Знам,че на живо е наи-добре,но просто пред мен тя не се отпуска...и това с sms-а е последния ми шанс.Искам да се зарадва и написаното да и покаже,че не се бъзикам,но не искам и да е нещо тъпо,клиширано...страх ме е да не ме помисли за глупак като и пиша.
Как да разбера дали и е кеф-дали ще ми отговори ако наистина се зарадва.
Видях,че има подобна тема ,но при мен е много трудно щото тя монго се притеснява,а наи-гадното е че не го издава ...8 клас е ако това има значение,а аз съм -10,ако това има значение.Кажете какво да правя-да я викам ли някъде,да и кажа ли това което мисля или ще ме сметне за кои знае какъв?

04-28-2006, 10:09
Тука преди имаше такава темичка..страхотни смс-и имаше :) порови се може да я откриеш

Stranna_
04-28-2006, 10:45
Ами най-добре е да и кажеш какво чувстваш...бъди искрен с нея..но на живо..но ако все пак си решил да пишеш смс виж тук
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=11837&highlight=love+sms
Може да откриеш нещичко.. :D

The_Caress
04-28-2006, 19:30
Ето какво и написах дословно:"Как си,x?Надяван се,че не сърдиш,че разбрах номера ти.:)Мисля си за теб и затова реших да видя какво правиш.Аз съм "y" ако се сещаш.:)"
Като го пратих ми беше много кеф ,защото збаех,че ще се зарадва поне малко.И наи-неочаквано я срещнах след няколко часа,разминах с нея на няколко метра(тя беше с приятелката си) и се направи,че не ме вижда... :smt010 Приятелката и явно е разбрала за sms-а,който и пратих,каза и нещо и тя се усмихна,но не посмя и да ме погледне.
Сега се чувствам такъв идиот,толкова съм объркан,това вече не знам дали е срам или е вече подигравка с мене от неина страна...толкова съм отчаян,че не знам дали вече е време да спра с опитите си към нея.Яд ме е че тя започна всичко,гледаше ме така тъжно,все едно е сирак и аз взех че я харесах,а сега ме преметна-поне според действията си така ми се струва.
Посмейте ми се и вие,щото така гадно се чувствам...Досега не съм имал успех с момичетата,които харесвам ...
:smt010 :smt010 :smt010

POLA^_^
04-28-2006, 19:36
важното е,че си опитал!Няма за какво да съжаляваш!

The_Caress
04-28-2006, 19:42
Яд ме е щото тя ме гледаше доста време и то така скръбно,че аз започнах да я забелязвам и започнах да я харесвам-тоест тя искаше да стане нещо,аз тая някаква надежда,но ... почнах защото не исках да и е гадно,а я харесах,въпреки ,че сме приказвали само 5 минути...

POLA^_^
04-28-2006, 19:47
уеуеее!Спокс,готин!Нали не си се зарибил много?!....Значи проблема ти е нулев! :wink:
П.С.Тя губи!

The_Caress
04-28-2006, 20:04
Има ли смис1л да и пи6а не6то сега като извинение 4е и се натрапвам(за да не си мисли,4е с1м 4ак так1в т1пак)или не6то друго или да не и пи6а ни6то?

Krem4eto
04-29-2006, 09:25
Пиши каквото ти е на душа,ако го приеме-приеме!

piFka_LP
04-29-2006, 10:02
ako ne-zdrave da e

ne6i4
04-29-2006, 14:44

taka e!!!!

MTV_GIRL
04-30-2006, 12:48
emi zna4i napi6i tova koeto ti idva ot vatre ot sarceto ili pak ako ne moje6 da izmisli6 ni6to eto tuk ima mnogo http://www.slavishow.com/index.php?cat=2&mid=6&id=25 !!! Uspeh dano da sam ti pomognala ;) !!!

MrAnderson
04-30-2006, 18:57
Започвам да си мисля, че това момиче е безнадежден случай... Избий си от главата това, че ти си този, който трябва да се чувства неудобно от цялата ситуация! Също така не подхранвай самосъжалението, то няма да ти помогне. Все още имаш на разположение едно оръжие, което е в състояние да реши изхода от начинанието, което си започнал - издебваш я, когато е съвсем сама и без никакви увъртания й казваш следното: "Това, което имам да ти кажа ще ти прозвучи малко директно. Досега съм бил искрен и прям с теб, тъй че ще те помоля поне веднъж и ти да проявиш откровеност спрямо мен, за да не си губим времето взаимно. Ще ти задам един-единствен въпрос, на който искам да получа максимално прост отговор - има ли някакъв изглед да се получи нещо между нас?" Въпросът ти не се нуждае от по-нататъшно конкретизиране, тъй че ако се направи на неразбрала, зарежи я. Ако ти даде лаконичен отговор, припомни й, че искаш да чуеш максимално ясен и еднозначен отговор. Ако ти даде отрицателен отговор, благодари й за прямостта и си тръгни без повече приказки. Щом не е склонна да оцени усилията ти, нейна си работа. Така поне ще знаеш, че си я докарал до ръба, откъдето измъкването е само еднопосочно.