PDA

View Full Version : shte si sreja venite

anito_{}
04-28-2006, 18:24
vuznamerqvam da sloja krai na jivota si mnogo mislih i reshih che tova e nai podhodqshtoto za men puk i za okolnite smqtam che mnogo prejivqh i mnogo mi se strupa i na 6 mai shte si sreja venite taka reshih taka i shte napravq ne go napisah zaradi suveti ili podigravki no mnogo mi teji i trqbavshe da go napisha

terry
04-28-2006, 18:28
Imam edin vapros kam teb:za6to!Az poprincip sam nepopravim optimisti ni6to ne mi izglejda tolkova lo6o kolkoto e!Kaji za6to iska6 da gi reje6 i az 6ti dam nai malko 10 pri4ini da ne go pravi6!O6te ot sega zapo4vam :1.Na tozi svqt si da jivee6 i da se veseli6,a ne da si reje6 venite.Ako trqbva6e da umira6 nqma6e da se rajda6...
Ako iska6 mi kaji za6to 6te si gi reje6!?Znai 4e vseki problem si ima re6enie,i az imah edni problem4eta ama gi opravih!Nqma ni6to koeto ne moje da se popravi!SPODELI

MqY_MqY_f
04-28-2006, 18:33
Mili4ka, nedei! I da gi narejej, samo 6e se opliska6 v kr1v!!!

Ne pravi gluposti!

[UN]HappY
04-28-2006, 18:36
Nedei :!: :!: :!: Ne go pravi :!: Molq te! Ne go pravi zaradi blizkite si i zaradi xorata, koito te obichat. Ti imash priqteli i blizki, koito mislqt za teb i te obichat. Pomisli kolko silna bolka shte im prichinish i kolko shte stradat. Za edin roditel e napravo ubiistveno da zagybi deteto si. Tova e ujasno! Predstavi si, che ti zagubish neshto (ili nqkoi), koeto (kogoto) obichash. Shte b1desh mnogo t1jna. Ne go pravi! Molq te! Vseki chovek si ima problemi. Nqkoi xora naistina imat golemi problemi, no vseki problem si ima reshenie. Trqbva da se borish! Otstoqvai sebe si! Nie jiveem, za da se borim i za da se zashtitim. V jivota ima mnogo trydnosti. Spored men, jivot1t e edin izpit. Nie trqbva da vzemem tozi izpit. Trqbva da se spravim s trydnostite. Ne se ostavqi, ne se predavai! Dr1j se dokrai. Trqbva da pobedish zloto v sebe si. Kakto znaesh, Jivot1t e i edna prikazka. Neka tvoqta prikazka ima shtastliv krai! Neka dobrotata pobedi! :smt008 Ako imash problemi, spodeli gi. Tyk nikoi ne se poznava. Ne se pritesnqvai! Mojem da ti pomognem. Az lichno shte se opitam da ti pomogna!

terry
04-28-2006, 18:51
HappY]Nedei :!: :!: :!: Ne go pravi :!: Molq te! Ne go pravi zaradi blizkite si i zaradi xorata, koito te obichat. Ti imash priqteli i blizki, koito mislqt za teb i te obichat. Pomisli kolko silna bolka shte im prichinish i kolko shte stradat. Za edin roditel e napravo ubiistveno da zagybi deteto si. Tova e ujasno! Predstavi si, che ti zagubish neshto (ili nqkoi), koeto (kogoto) obichash. Shte b1desh mnogo t1jna. Ne go pravi! Molq te! Vseki chovek si ima problemi. Nqkoi xora naistina imat golemi problemi, no vseki problem si ima reshenie. Trqbva da se borish! Otstoqvai sebe si! Nie jiveem, za da se borim i za da se zashtitim. V jivota ima mnogo trydnosti. Spored men, jivot1t e edin izpit. Nie trqbva da vzemem tozi izpit. Trqbva da se spravim s trydnostite. Ne se ostavqi, ne se predavai! Dr1j se dokrai. Trqbva da pobedish zloto v sebe si. Kakto znaesh, Jivot1t e i edna prikazka. Neka tvoqta prikazka ima shtastliv krai! Neka dobrotata pobedi! :smt008 Ako imash problemi, spodeli gi. Tyk nikoi ne se poznava. Ne se pritesnqvai! Mojem da ti pomognem. Az lichno shte se opitam da ti pomogna!ataka [UN]Happy e prava!spodeli problemite si !

Sabrina27
04-28-2006, 19:08
Az ne te poznavam i ne znam za problemite ti, taka 4e ne moga da ti kaja pravi go ili ne go pravi. No imam kum teb nqkolko vuprosa. Ako pone na 1 ot tqh otgovori6 s "da" zna4i ne trqbva (ili nqma) da si reje6 venite...
A eto i vuprosite:
:arrow: Kak smee6 da pri4ini6 na blizkite si hora takava tuga, tolkova li gi mrazi6?
:arrow: Ne se li pritesnqva6 4e 6te stane ne6to super interesno i ti 6te go izpusne6?
:arrow: Misli6 li 4e e priqtno da gnie6 pod zemqta i da te qdat 4erveite?
:arrow: Misli6 li 4e na va6ite 6te im e lesno da iz4istqt kruvta?
:arrow: Misli6 li 4e ako naistina nqma6e za kakvo da jivee6 6te6e sega da 4ete6 tova mnenie?

Composure
04-28-2006, 19:28
:-k
по това дето видях тва няква тъпа ебавка

*BlackRhythm*
04-28-2006, 19:41
Ще си срежеш вените и ще умреш...
Бла Бла
Нещастна любов...
Ако искаш да умреш със сигурност се метни от некъде ще си режеш вените и ще умреш...Да,и аз така си мислех.
И все пак,ако си решила да се мяташ,го направи от по-висока сграда ..Шегувам се.
Ако си решила наистина,ще ти кажа само...Спомни си хубавите моменти от живота...Животът е пред нас.И не знам каква е причината ,за това нищо повече не мога да кажа...

MidnightScream
04-28-2006, 20:24
na mene pa mi pisna da govorq se edno i sushto na bolni mozuci ! mi kat shte se zaradvash sichki koito te obichat da stradat eji kot stesh ! nqmate akul :evil:

ThE_DaRk_AnGeL'''
04-28-2006, 21:05
Недей!!!!!!!Повярвай,не си заслужава!!!!
И аз мноу пъти мислех как да се самоубия,но
все осъзнавам,че няма смисъл да го правя....
разбирам те,щото бях на прага,на който
ся вероятно си и ти,ама не го прави...
живей напук,ако тряя :?

hamilcar
04-28-2006, 21:07
Явно си доста глупава щом не можеш да си разрешиш проблемите.Ако е така ще прочета за теб във вестника.Ще си го купя специално на 7ми май.

^FaiNt^F
04-28-2006, 21:07
vij kakvo...ne go priemai kato kritika ili ne6to ot tozi rod......no ako naistina misle6e da go napravi6-6te6e da go napravi6 bez da vdiga6 mnogo 6um i da afi6ira6 re6enieto si izli6no :-k Razbiram te....kolko pyti mi se e iskalo da sloja krai na vsi4ko-zamisli se samo oba4e kolko hora mizerstvat, jiveqt na ryba na smyrtta (jiveqt e silno kazano), zamisli se dali nqma ne6to v jivota ti zanapred koeto iska6 da vidi6-ot 4ista proba liubopitstvo ako iska6-ne ti li e interesno kakvo dete 6te ima6, za koi 6te se omyji6, kakvo 6te stane s teb :-s ima mnogo mnogo po-stra6ni ne6ta v jivota ot edin skandal s roditelite, kolkoto i jestok da ti se vijda, ima mnogo po-stra6ni ne6ta ot razdqlata s liubimiq, ot 2kite v u4ili6te ](*,)
a i plius tova sym po4ti sigruna 4e prosto iska6 da byde6 zabelqzana i da vidi6 na kolko horica im puka za teb, 4e go pravi6 ot liubopitstvo kolko 6e ti kajat 'neee neeedei!'
izvinqvam se ako gre6a :|

midnight...
04-28-2006, 21:17
това е най-малоумното решение което можеш да вземеш....много е лесно набързо да си избягаш от проблемите, но е по-трудно да се изправиш лице в лице с тях

[LP]```
04-28-2006, 21:35
mojebi 6te e po dobre da kaje6 kakva 6te e pri4inata za da se samoubie6.taka moje i da ti pomogneme...no vapreki i da ne q kaje6 NEDEI da pravi6 gluposti be momi4e...o6te si mlada ima6 cql jivot pred tebe sled godina dve ako ne i po rano si4ko 6te si tragne v praviq pat...samo nedei da se samoubiva6 naistina te molq mn.sega kato pro4etoh temata se setih za edna moq biv6a mn dobra priqtelka koqto se nagalta na 2-3 pati s hap4eta no posledniq pat be6e nai zle i zaradi nekvi gluposti...posle tq mn sajalqva..nedeii po tozi na4in naranqva6 nai-mn tvoite roditeli,blizki i priqteli.te 65te se 4uvstvat mn zle...pomisli i za tqhnata maka kak 6te se po4uvstvat...zamisli se dobre molq te!!!ne pravi gluposti :| :!: :-$ :smt017 :smt012

teenkopele
04-28-2006, 22:22
Недей да го правиш!
Не си заслужава! Животът е пред теб. Очакват те супер много яки и незабравими моменти.
Замисли се. :)

piko1
04-29-2006, 00:33
не знам какво да ти напиша просто отново изниква картината на проятелката ми с прерязаните вени ](*,) и ми става тъжно
знам че не мога дам ти помогна много но поне да те изслушам мога
ако искаш ме потарси в ICQ-то,MSN-а или irc w kanal noexit ника на всякаде ми е piko1

priti_kiti
04-29-2006, 12:21
samo az li si mislq 4e e ebavka? :lol:
ako iska6e da si reje venite,nqma6e da puska temi po razni forumi 4e 6te go prai nali :mrgreen:
ina4e.. hah nekoe gaje li te zarqza? a i po seriozno da e.. tva ne e izhoda :smt011
ma kvo li prikazvam i az.. udari si dva 6amara i 6ti mine

Death^Forever
04-29-2006, 12:29
Хм...някъде бях чела, че един американец се самоубил по този начин...написал в един форум, че ще сложи край на живота си, но малко повярвали...после открили адреса му по IP...за всеки случай...и се оказало, че наистина се е самоубил...

Та...интересно защо си избрала точно определена дата? Преживяла си много...не знам, можеше поне да споделиш аргументите си. Единственият начин да оцелееш...е да живееш. Може да ти се стори глупаво, но друг начин няма, важното е да намериш смисъла...ние може да вярваме, може и да смятаме, че не истина, но едва ли ще те спрем, ако говориш сериозно...
Някои хора предпочитат да излеят емоциите си...но във форум?!?!?
Други просто се самовглъбяват...и накрая стигат до този "изход". Но според мен е глупаво да съобщаваш това на форума...излишно е...както и да е всъщност...
Изборът е изцяло твой.

C0[mix]_Girl
04-29-2006, 14:10
ha e davai napravi go.stoi si i se samosajalqvai no ti garantiram che nqma da se samoubiesh zashtoto prosto dori i za tova nqmash volq...az samata sam iskala da go napravq mnogo puti..minavalo mi e prez glata no sam se otkazvala..seshtala sam se za vsichko hubavi momenti za moite priateli..puk i kolkoto i da me e bili qd na roditelite mi vapreki vsichko az gi obicham i te men sushto i ne sa me rodili za da se samoubia..zaboga az sam se otkazvala dori zaradi kotkata mi :mrgreen: ..ima momenti v koito vsichko ruhva tochno kogato mislish che si real happy.no trqbva pak da se borish i da izgradish vsichko otnovo...za da moje to pak da se razvali..taka e v jivota..v kraina smetka shtom vsichko mogat zashto da ne mojesh i ti...v jivota ima kakvo da se vidi.ima oshte kakvo da izjiveesh.shte otkriesh mnogo neshta sa sebesi koito shte te zaradvat iznenadat dori uplashat..no si struva zashtoto s dosta valnuvashto...just be happy :smt016

honey_7o
04-29-2006, 17:29
За теб това явно е единственното решение.Прекалено лесно е да се избавиш от проблемите по този начин вместо да се опиташ да ги решиш.Препоръчвам ти ако наистина си решила да го направиш-НЕ ГО ПРАВИ [-X Има прекалено много неща заради които си заслужава да живееш :wink:

MTV_GIRL
04-29-2006, 18:20
AWE MOMI4E JIVOTA E SVE6TENNO NE6TO !!! GOSPOD IMA SAMO PRAVOTO DA PREBIRA HORATA ZNAE6 LI S TVA RQZANE SAMO KAKVO 6TE NAPRAVI6 6TE SI OVELI4I6 PROBLEMITE SMARTA NE E RE6ENIETO NA PROBLEMITE TI !!! TRQBVA SAMA DA SE SPRAQ6 S TQH I DAJE DA NE SI POMISLQ6 ZA SAMOUBISTVO !!! NA BAS 4E SAM MNOGO MNOGO MNOGO PO ZLE OT TEBE IMAM KUB PROBLEMI NIKOI NE ME 4UVA KATO GOVORQ TAKA 4E PONE TI ME 4UII NE E RE6ENIETO DA SI SREJI6 VENITE POVQRVAI MI !!! NZ NA KOLKO SI GODINI NO AKO SI MALKA TVA E OT POBERITETA NE E TVA RE6ENIETO !!!! NE VAR6I GLUPOSTI I SI POMISLI O6TE KOLKO DALAG JIVOT TE 4AKA I MOJE BI 6TASTLIV I SI SPOMNI HUBAVITE MOMENTI !!! OTKAJI SE OT TOVA NE6TO PLS DANO DA SE VRAZOMI6 MALKO [-o< !!!!!!!!!!!!!

Sabrina27
04-29-2006, 19:46
Znae6 li 4e tova e samoUBIISTVO :smt012 ? Ti pi6e6 v tozi forum 4e 6te ubie6...

ycMuBkaTa
04-29-2006, 19:56
samo az li si mislq 4e e ebavka? :lol:
ako iska6e da si reje venite,nqma6e da puska temi po razni forumi 4e 6te go prai nali :mrgreen:
ina4e.. hah nekoe gaje li te zarqza? a i po seriozno da e.. tva ne e izhoda :smt011
ma kvo li prikazvam i az.. udari si dva 6amara i 6ti mine
Абсолютно съм съгласна с това мнение.
Ако си решил да правиш нещо, просто го правиш, а не уведомяваш всички, за да будиш съжаление и да получаваш измислени съвети.

maldini
04-29-2006, 20:38
vuznamerqvam da sloja krai na jivota si mnogo mislih i reshih che tova e nai podhodqshtoto za men puk i za okolnite smqtam che mnogo prejivqh i mnogo mi se strupa i na 6 mai shte si sreja venite taka reshih taka i shte napravq ne go napisah zaradi suveti ili podigravki no mnogo mi teji i trqbavshe da go napisha
Kolkoto i da ti e tejuk jivota NEDEI!Samoubiistvoto e svetotatsvo :twisted: nqma smisul ne si jivqla mnogo na tozi svqt ne si opitvala mnogo neshta ima vreme kato porasnesh da si opravish jivota i da jiveesh strahotno! :!: A ako sega si prekratish jivota nqma da vkusish nishto ot nego :smt009 a toi naistina e prelesten stiga da si go napravish takuv! ;-)

anito_{}
04-30-2006, 19:41
mersi mnogo za suvetite

04-30-2006, 21:17
това е най-малоумното решение което можеш да вземеш....много е лесно набързо да си избягаш от проблемите, но е по-трудно да се изправиш лице в лице с тях

Самоубийството е най-лесния начин да се отървеш от проблемите си.
Някои хора се самоубиват публично за да накарат други да съваляват...
Други го правят така че да ги намерят 10 дена след като са се самоубили...
3-ти само вдигат шум за да се почувстват обичани и за да видят че поне има хора които ги разбират.
Не зн кой от 3-те варианта си избираш но пред мен повече клониш към 1ви и 3ти. Трябва ли други да страдат за да можеш ти да се отървеш ???
Знай че там кадето ще отидеш след като умреш ще имаш 2-но повече проблеми... :smt011

ATAKABG
05-04-2006, 03:40
НЕДЕЕЕЕЕЙ!!! НЕ СИ РЕЖИ ВЕНИТЕ! НЕДЕЙ......

Има и по-ефикасни начини......Хвърли се от някой блок или под някой камион! :mrgreen: По-интересно ще е. А и шанса на другия ден да те има на първа страница на "Нощен Труд" се увеличава така! И снимка ще има даже! Разпльоканите ти черва и мозък ще ги види цяла България! :lol:
А ако си резнеш вените най-много да ти отделят едно каренце на шеста-седма страница...не е оферта просто :-k
Друго си е на първа страница \:D/ Така че скачай от върха на блока или се метни по някой ЗИЛ! Успех! :mrgreen:

05-04-2006, 14:39
И това е вариянт, може просто да отидеш на ЖП линията или на метрото и да легнеш като леко си си надигнала главата, и като дойде влака ти размаже фасона :-D

05-04-2006, 15:12

Аз ти казва,че нямаш право да отнемаш живота си и няма да го направиш.Заради близките ти-замисли се какво ще стане с тях,как ще живеят без теб.Нямаш избор-твоят път е да продължиш напред и да станеш щастлив и чеен човек,пример за хората около теб.

nobody
05-04-2006, 16:47
Znae6 li t`va e nai-tupoto ne6tokoeto moje6 da napravi6! Sigurno nikoga ne si sre6tala hora koito sa pravili opit za samoubiistvo no sa ojiveli. Kolkoto i da si ot4aqna,kolkoto i sama da se 4uvstva6 mislq 4e bi predpo4ela ot4aqnieto i samotota pred tova da izpita6 tezi 4uvstva koito bo6uvat v surceto ti,kogato znae6 4e zatvori6 li o4i nikoga pove4e nqma da vid6 sveta otnovo. Pomisli samo kakvo 6te pri4ini6 na horata na koito durji6 i koito te obi4at?!? Predstavi si kolko mn. 6te stradat roditelite i blizkite ti kogato bidqt bezjiznenoto ti tqlo,ot koeto jivota si e oti6ul taka nelepo. Predstavi si sulzite i pisacite na vsi4kite ti priqteli i poznati kogato razberat 4e si gi izostavila zavinagi! A sega hubavo si pomisli-misli6 li 4e ima6 pravoto da pri4ini6 tolkova muka na nqkogo,ta kamo li na horata koito sa se grijili za teb,koito sa dali vsi4ko ot sebe si za da ti usigurqt 6tastliv jivot? Ima6 li pravoto da kara6 nqkogo da strada prosto za6toto ne si dostatu4no silna da se bori6 s trudnostite v jivota si?Pomisli si mn. hubavo i 6te vidi6 4e ima za6to da produlji6 da jivee6!

Morska_Vu6ka
05-04-2006, 16:53
Аз няма да те разубеждавам..все пак ти вземаш решението си.

Но преди всичко помисли за хората,които те обичат и държат на теб.Помисли струва ли си да си режеш вените само защото ти се е струпало повече,отколкото можеш да носиш...седни и помисли.ПОМИСЛИ. :|

nqkoi drug
05-04-2006, 20:24
НЕДЕЙ! В ЖИВОТА НА ЧОВЕК ИМА ТАКИВА МОМЕНТИ, НО СЪБЕРИ СИЛИ,
СТИСНИ ЗЪБИ И ЩЕ ГО ПРЕОДОЛЕЕШ, ПОВЯРВАЙ МИ . МОЛЯ ТЕ НЕ ГО
ПРАВИ ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ТЕБ.
ПОМИСЛИ ЗА ТОВА КОЕТО Е НАЙ-СВЕЩЕНО ЗА ТЕБ В ЖИВОТА И СИ
ПОМИСЛИ ЗА ТОВА ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИШ ШАНС ДА ГО ОСЪЩЕСТВИШ. ЗА МЕН
ЛИЧНО ТОВА Е ЛЮБОВТА И ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ ПЪЛЕН ПРОВАЛ ТАМ ВЯРВАМ ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ НАМЕРЯ ЧОВЕКА. ПОВЯРВАЙ И ТИ! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ! МОЛЯ ТЕ!!!

SEXtreme
05-05-2006, 10:38
Са тва не знам що, ама и на мене ного ми намирисва на ебавка, но може и да не е, за това се пак ше кажа: НЕДЕЙ! Това няма да доведе до нищо, освен:

Страдание на роднините ти.
Страдание на приятелите ти.
Страдание на ВСИЧКИ, които те познават.
Много пари за погребение.

Просто няма НИТО 1 смислена причина да се самоубиеш, оК?Дай ЕДНА само!Само една! Ама смислена....примерно: олях се и трябва да си изпера дрехите - това е смислена причина, тук друг изход няма! но при теб ИМА, при това мноооого

Мисли трезво и не върши глупости!

sk8_dont_h8
05-05-2006, 17:12
МММ...ако си го решила...аз нема да мога да те спра...даже може да дадеш skype/IRC name да ти кажа как да го направиш защото доста от осуетените опити за самоубийство са заради неправилно срязани вени....и все пак ще се опитам да ти обяся с най-прости думи защо не си заслужава да умреш.
1. Живата е хубав, мангалите без ток и топлинка през зимата се борят да оцелеят, а ти очевидно имаш компютър...или пари за зала което ниак не е малко...а и можеш да пишеш...за разлика от над 1-2 милиарда хора по тоя свят.
2. Самоубийството е грях - сложи край на живот от 50-60-100г и после цел живот се мъчи в Ада.
3. Изход винаги има...и той не минава през ножа/бръснача
4. Ай на бас, че се някой на тоя свят те обича ;-)

05-06-2006, 00:27
Да се самоубиват е приоритет на слабохарактерни хора.Ти такъв човек ли си,слабохарактерна личност?Какво толкова е станало,че да искаш да си загубиш живота бе,еби му майката???Хора на войни отиват и пак се молят да оживеят,а ти "да си прережа вените",ей така,щото света е крив.Само,че нека да ти кажа нещо....и да ги прережеш,и да не ги прережеш света няма да стане по-прав,нито хората около теб по-други.Трудните ситуации каляват характера,знай,че така ставаш по-силна след всяка изпитана трудност.Освен това не искам да съм пророк,ама повечето опити за рязане на вени завършват по начин,който няма да искаш да изпиташ - при психиатър,който ще ти забучи една шепа лекарства и няма да знаеш коя си вече и човек ли си изобщо.Така,че по-полека давай,живота е труден,ама и хубави моменти има в него.

_wait_and_bleed_
05-06-2006, 09:50
Явно си доста глупава щом не можеш да си разрешиш проблемите.Ако е така ще прочета за теб във вестника.Ще си го купя специално на 7ми май.

кефиш ме!

05-06-2006, 14:19
Самоубийството е израз на слабост. Имах една приятелка на 17 години, която взимаше наркотици, пиеше, пушеше, по едно време забременя даже , имаше проблеми с родители, приятели, училище. А какво направи? Потърси помощ - спря наркотиците, направи аборт, подобри отношенията с родители и приятели, подобри оценките (те вярно, че бяха последни години в училище, де...). Е, да попушва и подпийва отвреме на време, ама това не го броим. Възстанови се, защото го искаше и направи нещо по въпроса. Много по-лесно щеше да е да се самоубие, нали? Вместо да се постарая да подобри живота си, просто да иде, да вземе ножа и да си препреже вените. Лесно, бързо и ефикасно... Нали така? Е, ако беше направила, щях да я определя за най-голямата слабачка, глупачка на света! Живота не е лек. Никога не е бил, не е и няма и да бъде. Трябва да се научиш да се бориш с трудностите.

Medicated Angel
05-06-2006, 20:35
Хахахахаха.омфг!
Ще си прережеш вените и какво ... както някой по-горе беше казал само ще се опръскаш с кръв. Ми аз направих тази грешка преди време и сега само дето имам шибани белези на лявата ръка .. [-X ](*,)

Death^Forever
05-07-2006, 08:36
na 6 mai shte si sreja venite

Най-добре някой мод да заключи темата...
Шести май мина...

05-10-2006, 16:38
:-k
по това дето видях тва няква тъпа ебавка

хаьхаьх01хахь81хьха, е не! ама още по-тъпи са тия дето отговарят..

а ти се надявам верно да умреш, щото по-тъпа ебафка няма..
сега вече наистина можеш да се самоубиеш, ама правилно- режи си вените, за да те боли.. ама силно ги срежи, че иначе може да оживееш и пак да земеш да poste-неш ф тоя тъп форум.. ](*,) :smt013

anito_{}
05-11-2006, 19:51
probvah opitvah se no neshto prosto ne mi pozvolqva da go napravq nz kakvo e nz naistina

Pr0sTak
05-12-2006, 06:21
probvah opitvah se no neshto prosto ne mi pozvolqva da go napravq nz kakvo e nz naistina

лапешкия ти акъл не го позволява !

земи спри да мислиш глупости ами си сядай на гъза и си живей живота който ти е даден да го живееш не да го прекратяваш щото тей ти скимнало гокато та зарязало гаджето или някой подобна глупост

не ми са правете на толкова лабилни за глупости щото не само вие имате проблеми

ако всеки за някой проблем решаваше така да го реши....

gia_bs
05-12-2006, 08:24
Оффф деца деца...кога ще пораснете...защо все тръгвате по тези пътеки.... Давай срежи ги - ще бъдеш пъзла, една страхливкакоято не може да се справи с живота и гледа да избяга....Друг е въпроса че когато настъпи часа на "прерязването" ще започне една страшна борба между мислите и чувствата ти.... Знаеш ли тъпо е...тъпо е да се правиш на интересен и да съобщаваш едва л ине пред цяла Б-я че ще се убиеш...ами давай... ако ще го правиш го прави не пародирай.... Винаги съм се чудила как може заради това че сте си счупили ноката или пък момчето ви е зарязло да се самоубивате.... Знаете ли какво всъщност е живота... и през какво ще минете, ако за всичко се самоубивахме.,..едва ли щеше да има хора...

Според мен ще е най-добре да пораснеш малко, да прочетеш някоя друга книга, да поумнееш и тогава ще си говорим...

SeXyTo_f
05-12-2006, 09:18
sigorno ve4e e mutrva...12 mai e... 8-[

doctordre
05-12-2006, 09:39
sigorno ve4e e mutrva...12 mai e... 8-[
колко си песимистична, погледни в предната страница какво е написало момичето

SeXyTo_f
05-12-2006, 09:40
добре де...недей да правиш вече така :D

machoka
05-12-2006, 12:44