Влез

View Full Version : За космите по тялото ( към момичетата )

?!?!?!!?!?!?
04-29-2006, 16:14
Искам да попитам момичетата от форума дали ги смущава това момчетата да имат косми по тялото ( по гърба, по кръста, по гърдите...) или само си внушавам. :-k

an0nimka
04-29-2006, 16:17
E ne bix kazala 4e me smu6tava ili gnusi no prosto opredeleno predpo4itam da gi nqma
da? trugva6 da mu duxa6 i si napulva6 ustata s kosmi?! buork :(

MidnightScream
04-29-2006, 16:19
e tfa si e Mujestveno hahaha :D ne we nz ama sa nqkoi model takyf bez nito edin kosum ne e li qko... ama tfa sa momcheta se pak koi she trugne na kola maska(primerno) :P

Labelle
04-29-2006, 16:31
не ме бърка, но е смешно, когато има косми по тялото и е направил кола маска само на дадена част, а не на всички - примено на краката до половина или на корема пък по гърдите си има :)

krisi_sl
04-29-2006, 16:32
е почеве си ме кефят без определено....
MidnightScream напоследък много мъже ходят на кола маска... :P

MidnightScream
04-29-2006, 16:34
е почеве си ме кефят без определено....
MidnightScream напоследък много мъже ходят на кола маска... :P eehh golemite avatariii...emi da hodqt tfa e hubavo che sa se osuznali :lol: ahhaa

648541
04-29-2006, 17:21
Искам да попитам момичетата от форума дали ги смущава това момчетата да имат косми по тялото ( по гърба, по кръста, по гърдите...) или само си внушавам. :-k

maliiiiiii tiq mesta kudeto si izbroil sa ujasni da ima6 kosmi az ako bqh mom4e 6tqh da si gi maham na vsqkude ako ne bqha rusi

Ena``
04-29-2006, 19:54
Уфф, тия мацки със съветите за цялостна епилация явно не си дават ясна сметка колко болезнено би било даденото момче да се обезкосмява навсякъде....
Това, че има косми по гърба, корема, кръста е човешко..
Аз едвам изтрайвам епилацията на краката, какво ли остава за кола маска на корема..
Никой не си избира колко окосмен да е,..гладката кожа е по-хубавка, ама сега трябва се проявява разбиране...
Аз честно казано не се кефя особено на онези метро сексуални изцяло епилирани "мъже"..
Когато човек обича някого въобще не му пука толкова за това къде има косми,( стига стратегическото място да си е ОК де...:)
и никога не бих искала моето момче да се подложи на подобно мъчение..
Така че до автора на темата...спокс душа, не ни парви чак такова впечатление..

;;ll;;
04-29-2006, 21:28
=D> =D> =D> =D> =D>

vra4ka
04-29-2006, 21:38
Стига да имаш и подобаващо излъчване си е супер :mrgreen:

Axel_f
04-30-2006, 08:40
Уфф, тия мацки със съветите за цялостна епилация явно не си дават ясна сметка колко болезнено би било даденото момче да се обезкосмява навсякъде....
Аз едвам изтрайвам епилацията на краката, какво ли остава за кола маска на корема..

:shock: :shock: :shock: Ебаси как момичетата можеме да изтраем всичко,а момчетата немогат?!?! :evil: Какво не е ли човешко да имаш косми по краката,под мишниците,по ръцете...?!Пфуу сякаш нас не ни боли...обаче никой мъж няма да погледне неепилирана жена!!!Боляло ги дрън дрън...нали уж са по-силният пол,от малко болка нищо няма да им стане :!:

Labelle
04-30-2006, 14:43
Сори за офтопика
Боляло ги дрън дрън...нали уж са по-силният пол,от малко болка нищо няма да им стане
- Миличка, научно доказано е, че жените са по-издръжливи на болка.

white_chik
04-30-2006, 18:25
ami bi mi napravilo vpe4atlenie ako nqkoi e kosmat kato maimuna no ne bi me smutilo.az smqtam 4e mom4etata trq da si imat kosmi po rucete i krakata no ne i po gurdite,gurba,intimnite 4asti.e ako nqkoi ima nema da go lin4uvam i vse pak mi e po-priqtno da e ne6to po-gladi4ko

Sapphir
04-30-2006, 18:38
E ne bix kazala 4e me smu6tava ili gnusi no prosto opredeleno predpo4itam da gi nqma
da? trugva6 da mu duxa6 i si napulva6 ustata s kosmi?! buork :(

anonimke ti neznaesh ko pishesh ili ne si duhala hahaha kak she si napulnish ustata s kosmi ako kosmite sa na korema i gurdite primerno.. puk i kosmi ima po topkite.. po chlena ne raste ili pyk kosmi po glavichkata na h?q a stiga be .. eta malko mislete taka kato izkumentirvate neshto...

Axel_f
05-01-2006, 08:52
Сори за офтопика
Боляло ги дрън дрън...нали уж са по-силният пол,от малко болка нищо няма да им стане
- Миличка, научно доказано е, че жените са по-издръжливи на болка.

Дамм то жените на какво ли не сме издръжливи :roll: Добре де даже и да е така,това неможе да е оправдание!Какво жените сякаш не ги боли като раждат примерно,какво да престенат да го правят ли?! Аре моля ви се,то се знае,че справедливост никога няма да има и все пак.... :? Трай бабо за хубост,или в случея " трай дядо" :lol:

Sarabi
05-01-2006, 12:12
Мен не ме притесняват космите на гаджето...даже не ми правят впечатление.Все пак космите доказват,че сме бозайници а не земноводни,нали :wink: ?Все пак не са най-важното.А и не бих подложила никое момче или мъж на обескосмяваща процедура от какъвто и да е вид \:D/

sarang
05-01-2006, 12:57

:shock: :shock: :shock: Ебаси как момичетата можеме да изтраем всичко,а момчетата немогат?!?! :evil: Какво не е ли човешко да имаш косми по краката,под мишниците,по ръцете...?!Пфуу сякаш нас не ни боли...обаче никой мъж няма да погледне неепилирана жена!!!Боляло ги дрън дрън...нали уж са по-силният пол,от малко болка нищо няма да им стане :!:
То по твойта логика жените трябва подобно на мъжете да правят мускули във фитнеса и да трупат маса. То нали никоя жена няма да погледне някой хърбав мъж, не съм чула някоя да харесва слаби, но това не значи, че и жените трябва д асме мускулести, нали? Равенството не значи еднаквост, не се излагай с такива изказвания.
А на мен не ми прачи момчето да има косми, даже ми харесват тези по ръцете (супер грозно е момче с епилирани ръце). Рядко се срещат мъже с окосмение като орангутани, само те могат да си ги махат, където преценят. Единствено подмишниците и слабините е хубаво да са подстригани.

no0k1e
06-16-2006, 23:35
а...кажете си де
а по краката аз никога не бих си ги махнал ебаси!

HeCu®
06-17-2006, 07:39
Определено съм ЗА обезкосмяването при мъжете, и то не само от естетическа гледна точка.Както казаха няколко души преди мен, мъжете "не търпели на болка".И защото не търпят на болка, и не могат да си махнат горите, затова, ние трябва да се обезкосмяваме и да понасяме болката.Те могат да имат каквито и да е претенции към нас, и пак да се заглеждат по други мадами, а ние не можем да кажем и гък срещу тях, и трябва да ги търпим космати, потни и т.н.И съм за обезкосмяването не от злоба към мъжете или нещо такова, а просто защото ние, жените, правим каквито и да е жертви в името на мъжете, а те не се решават да ги поскубят малко, за да не се отвращаваме като ги погледнем!

06-17-2006, 19:09
Аз лично се обезкосмявам момче съм да кажа и си е доста болезнено особено по гърдите с епилатора си изкарвам акъла ](*,) все пак различно е в тялото ти да преобладава тестостерона и корените на космите ти да са като дървета :shock: докато при жените въобще не е така да не говорим че и гъстотата е много различна И все пак аз подкрепям братята по болка :wink: защото ефекта е зашеметявящ особено ако имаш и добра физика но не мисля че е задължително въпрос на вкус :wink:

bruk
06-18-2006, 08:29
Чесно да ви кажа аз се смущавам.Но като ида на кола маска после никой не може две да ми каже :twisted:

olive_oil
06-27-2006, 08:56
от елементарно уважение към нас жените,мисля,че обезкосмяването няма да е зле.за някои жени окосмените мъже са по-секси,други пък се отвращават...Както иска твоята мацка,така

sexY_mackA90
06-28-2006, 11:14
не ме бърка, но е смешно, когато има косми по тялото и е направил кола маска само на дадена част, а не на всички - примено на краката до половина или на корема пък по гърдите си има :)

dam...i az sum na tfa menie :-k

06-28-2006, 15:56
men ne me pritesnqva drugite ako iskat da se prevzemat :-k