Влез

View Full Version : Писна ми от всичко !!!

04-29-2006, 20:24
Писна ми от всичко, да му е*а м**к**а !!! Нищо не е наред в живота ми ! До преди 1 месец всичко беше налице, сега не знам нищо ! Нека започна накратко защо стана така :

Преди 1 месец си бях намерип приятелка, всичко си беше супер, беше ми гот, излизахме постоянно, учех си, разбирах се с наще..на 31 март всичката тая приказка СВЪРШИ ! С приятелката ми се разделихме, нащи започнаха да ми крещят, не ме разбират, постоянно ми изтъкват кусури (не съм помагал вкъщи, само съм седял пред рс - което въобще не е вярно, но са останали с такова впечатление, защото като се прибера няма какво да првая и сядам на рс-то,а аз денем за по 1-2 часа се прибирам, а през другото време съм навънка) училището си върви нормално (слава богу, поне едно нещо върви !!!). Сестра ми постоянно ме порти (на 19 е, а с акъл на 2 годишна пикла), нащи не знаят какво прави/правила сега и преди време, а аз като направя нещо веднага казва на нащи (типично бебе), ако и кажа дори "престани сега имам проблеми не ми се занимава с тебе" и тя веднага тичка при майка ми и й казва и съответно - ЕЛА В КУХНЯТА и разни такива ! Ако тя ми каже нещо -> "Ама как така, тя не е такава, защо само искаш да я натопиш и да и се караме на нея ?!" ТОЕСТ ТЯ Е ЕДНО МАМИНО ДЕТЕНЦЕ, ВСИЧКО СПОДЕЛЯ С НАЩИ И НАЩИ ПОСТОЯННО Я ЗАЩИТАВАТ. Има и още нещо, тя не казва какво е правила и прави, защото в момента тя е "АНГЕЛЧЕТО" и й се обръща 100% внимание (а на мене само ми крещят) и ако каже какво е правила, или съответно аз да кажа какво е правила -> НЕ, НЕ Е ВЯРНО, АКО БЕШЕ ТАКА, ЩЕШЕ ДА МИ КАЖЕ ( ДА АМА ПРЕЗ Х*Я МИ Е ЩЯЛА ДА КАЖЕ).

Писна ми от всичко бе майка му стара ! Не издържам вече, кво да правя ?! Не съм вкъщи, няма какво да правя вкъщи (освен да си науча за 1-2 часа и пак излизам). Постоянно съм навън с приятели и поне те ме разсейват, но днес преди да излеза нащи както винаги ме увикаха и ми развалиха настроението и се изпокарах с един от най близкте ми приятели ! :evil: :evil: :evil:

Джийзъс, ще се гътна вече, ПИСНА ОТ ВСИЧКО !!!!!!

Sabrina27
04-29-2006, 20:41
Tva e vremenno, spoks, i az sum taka v momenta :(

Ena``
04-29-2006, 20:44
Душице, спокойно...
Всичко това ще мине, нали знаеш, най-тъмно е преди изгрев слънце..
На сестра си, не и се връзвай много...давай си вид, че не ти пука и тя ще спре..също така може да поговориш с родителите си, да им кажеш че се чувстваш пренебрегнат и нещата ще се променят...
На всички ни викат, че не вършим нищо вкъщи, така че не си единственият...с други думи, не ти се случва нищо различно от това през, което сме минали всички..не че искам да омаловажавам проблемите ти, ама както казах и в началото всичко това ще мине:)
Гледай по-ведро на живота:)

KuKuNdReL^
04-29-2006, 20:45
Пробвай да смениш подхода към сестра си.. в смисъл такъв.. не се дръж надменно.. и т.н. и пробвай да споделяш разни неща с родителите си.. /било то верни или не../ веднъж издигнеш ли им се в очите.. от там на татък е лесно.Междудругото не разбрах на колко си години.. но любов няма ;о) това е едно внушение и е въпрос на нагласа.. ;Р мм.. и само информативно: Няма дума "НАЩЕ" наШИТе ;о).. надявам се да си оправиш проблемите.. а истинското приятелство се гради на взаимна прошка.. така че вярвам,че с приятеля ти,ако не сте се оправили,то в най-скоро време ще се случи.. :wink: Don`t WoRRy.. Be HAPPY ;o)

04-29-2006, 20:58
KuKuNdReL^ - знам, че се пише така, но просто когаот съм нервен, пиша бързо и пиша някой думи грешно 8)

Споделям неща от училище, как сме излизали, какво съм правил цял ден, учил ли съм си, по какво и т.н. Всичко общо взето без личните ми проблеми.
Ако не обръщам внимание на сестра ми, тя ще отиде при нашите (KuKuNdReL^ :lol: ) и ще каже, че не и обръщам внимание => ЕЛА БЪРЗО ДА СИ ПОГОВОРИМ..знам, че е временно това, но просто не разбирам какво пвоече искат от мене ! Аз искам просто да не ми обръщат вниманеи и да не ми крещят ! Правя което ми е кеф, в границата на нормите, училището върви, нямам слаби оценки, забележки, неприлично държание и т.н. Просто единствното което искам е свободно време (имам го, но с малко зор минава безпроблемно).