View Full Version : писна ми от оная!!!
искам да ви питам/сори ако е имало такава тема/бягали ли сте от дома,а ако не сте-бихте ли?питам 6тото ве4е не моа трая оная/маика ми/сао крещи за глупости,се аз съм виновна и само ме командва,ве4е не моа да я понасям,знам 4е темата е тъпа ама тряаше да го кажа.аре със здраве :smt012
RoyTheReaper
04-30-2006, 15:29
obmislql sam bqgstvo za 2-3 dni kato nai krainoto sredstvo koeto bih izpolzval za da nakaram na6te da mi 4uqt mnenieto. no taka i ne se stigna do tam. ne vsqka situaciq go nalaga.
MidnightScream
04-30-2006, 16:24
o0o0o0o0o0o0o0o0o0o az edin put i kazah che she se mahna ot kushti ! i tq mn dobre znae che nqma go napraa ama veche 1 mesec mi natqkva kak shtqla sum da si otida i nakraq verno she go napraaa super zle e otkachalka.. :evil: :smt013 :smt013
1во не мога да те разбера защо на майка си се обръщаш с оная :evil: която те е отгледала и ти е дала живот ако не е била тя нямаше да си на този свят! :evil:
иначе по темата аз не съм бягал никога от нас и не мисля да бягам защото не съм се замислял къде да отида и най-важното че ще навлеча твърде много главоболия и нерви на родителите си а аз ги цена!
midian napulno te razbiram.Moita maika e su6tata samo kre6ti za nekvi gluposti.S nai golqmo udovolstvie bih se mahnala ot nas no nqma kude da otida :evil:
sexy_dizzy
04-30-2006, 17:13
Охх,а бе хора,на всеки му се е случвало да има такива моменти-да вика с всякакви думи на майка сиот сорта на"оная","тая тъпата","овцата проста"-айде сега всеки като бъде в такъв момент да вземе да пише теми"мразя я","искам да се махна","ще се самоубия".Мисля,че сега си ядосана и съм сигурна че след време няма да мислиш така.И на мен ми се е случвало да изричам такива думи,но после съм съжълявала за това.Запитай се дали наистина го мислиш това или само,когато "оная"се държи така!
На 10 11 години съм бягал за 1 денонощие и съм спал на улицата.
Преживяното хич не приятно ! Преди да направиш подобно нещо
обмисли нещата , опитай да поговориш с родителите си.
Причината да избягам е че и двамата са невротици. (Не го казвам от омраза или просто защото ме е яд че съм жив) това просто е факт.
Не зн сега дали сте имали щастието собствените ви родители да ви ритат докато се гърчите на земята или да ви удрят през ръцете с точилка само защото сте излъгали за една оценка... Преди една седмица баща ми ме докара до истерия и ми заби химикалка в ръката само защото не се сетих че равнинната фигура освен страни и ъгли има и "ръбове и върхове" :smt012 ... Ежедневието ми е страшно шибано... Постоянно нерви , караници и куп глупости... Понякога даже съм ходел насинен на училище... Представете си какво унижение е всеки да те разпитва кой те е бил и и да лъжеш че си се здърпал с някой на улицата...
Със всеки изминал ден скандалите стават все по-гадни... Когато баща ми замине командировка майка ми заминава при любовника си...
Като се върнат отново скандали... Всяка малка кавга прераства в голям скандал в основата на който съм аз... Да... Мислил съм си и за самобийство... Но ето че съм още жив защото знам че един ден ще стана самостоятелен и нещата рано или късно ще се оправят..... [-o<
favor_91
04-30-2006, 21:23
ами до сега не сам бягал от нас но в скоро време както са тръгнали нещата и това може да се случи...ще ида при баба ми на село :smt012
щото и нашите не мога да ги търпя по някога [-X :!:
Mi ako me prehvane ludoto i na6te mne iznervqt super adski mnou nqma da se zamislq da izbqgam!Pri4inata trqa da e naistina golqma!
ycMuBkaTa
04-30-2006, 22:20
Понякога наште ме изнервят, но чак бягство никога не съм обмисляла...
Все си мисля, че родителите разбират децата си, рано или късно и чрез диалог всичко се постига...Поговори с майка ти...то ако не се карате и нервирате взаимно, значи не сте наред. Това е нормално, но все пак ще се оправите.
Composure
05-01-2006, 09:26
няма смисал нищо няма да постигнете ако избягате най много да ви блъсне някоя кола :mrgreen: поне при наще е така преди 3-4 год се бяхме скарали избягах и даже не ме потърсиха писна ми и се върнах :) те знаят за какво го правим щото са минали през това \:D/
sexy&crazy
02-19-2008, 14:45
mi nz maikami ima takiva nekfi periodi a do bqganeto edin begah ot nas ne se pribrah 1 den ama maika mi sled tva mesto dsa se radva 4e me e videla mi se kara bahti
nicolepcd
02-19-2008, 16:42
Божееееее... Аз ако избягам от нас - мога след това да се считам за мъртва :? А и аз каквато съм страхлива... :razz: Няма да издържа и 30 минути да не съм си в нас :lol: Каквото и да стане... не мисля, че някога бих избягала... няма смисъл... тъпо е според мен 8) (мое мнение :-o )
На 10 11 години съм бягал за 1 денонощие и съм спал на улицата.
Преживяното хич не приятно ! Преди да направиш подобно нещо
обмисли нещата , опитай да поговориш с родителите си.
Причината да избягам е че и двамата са невротици. (Не го казвам от омраза или просто защото ме е яд че съм жив) това просто е факт.
Не зн сега дали сте имали щастието собствените ви родители да ви ритат докато се гърчите на земята или да ви удрят през ръцете с точилка само защото сте излъгали за една оценка... Преди една седмица баща ми ме докара до истерия и ми заби химикалка в ръката само защото не се сетих че равнинната фигура освен страни и ъгли има и "ръбове и върхове" :smt012 ... Ежедневието ми е страшно шибано... Постоянно нерви , караници и куп глупости... Понякога даже съм ходел насинен на училище... Представете си какво унижение е всеки да те разпитва кой те е бил и и да лъжеш че си се здърпал с някой на улицата...
Със всеки изминал ден скандалите стават все по-гадни... Когато баща ми замине командировка майка ми заминава при любовника си...
Като се върнат отново скандали... Всяка малка кавга прераства в голям скандал в основата на който съм аз... Да... Мислил съм си и за самобийство... Но ето че съм още жив защото знам че един ден ще стана самостоятелен и нещата рано или късно ще се оправят..... [-o<
Само ако станеш независим,наистина независим,всичко ще се оправи,иначе ще свършиш зле.
Разкарай се от вас и започни сам да си изкарваш пари,живей на квартира,стъпи си на краката,а после всичко ще се оправи и ще бъдеш щастлив.Това беше моя план,но изпуснах нещата от контрол,вече съм и на такива години в които напускам родния град много скоро,завършвам даскало и така.Дали студент или ще бачкам,ще се види.
Ами ти на колко си и откъде си?
Виждам,че приемаш всичкото насилие увас за нещо нормално и караниците,а не трябва,защото с такъв живот ще станеш:
1)психопат
2)наркоман
3)гангстер
4)ще свършиш в лудница
5)ще се самоубиеш
Разкарай се докато е време,защото всичките варианти са много лоши,вариант 3 е най-приемлив,но и той носи много страдание и сълзи и объркаш ли нещо живота ти свършва.
Каквото и да правиш не чакай,не стой,не си губи времето!
Действай,защото със всеки ден ставаш все по луд,все по нещастен и опасен за околните.
skatemore
02-19-2008, 18:32
добре бе бегачите колко време мислите че ше изкарате без пари ?
Seducti0n
02-19-2008, 20:21
Стара тема!