View Full Version : Vypros- Liubovna Igra
Vqrno li e 4e kato ima liubovna igra mom4etata svyrshvat po- bavno
i sledovatelno oshte po- bavno ako tq e po- dylga ? :shock:
LiLeNcEtOoO
05-01-2006, 09:43
mi dati kaja do kolkoto az znam pri vseki e individualno vseki 4ovek e razli4en i svur6va razli4no edin za 15 drug za 20 minuti i taka natatuka mnogo e otnoaitelno i zavisi ot mnogo raboti :-)
e ti tva i az go znam de... no imam predvid: 1 i sy6ti 4ovek 6te svyrshi li po- bavno po vreme na akta ako predi tova e imalo igra,ot kolkoto ako ne e imalo ?
e ti tva i az go znam de... no imam predvid: 1 i sy6ti 4ovek 6te svyrshi li po- bavno po vreme na akta ako predi tova e imalo igra,ot kolkoto ako ne e imalo ?
e 4ove4e neznam koi 6te moje da ti otgovori .... :-k
taka 4uh naskoro i reshih i tuk da popitam... :roll:
kotence_f
05-01-2006, 15:20
mi ako nqma lubovna igra seksa primerno 6te e 20 minuti a kato ima 6et e 40 minuti ( primerno) sigurno tva si 4ula ama tva e tolkova logi4no 4e se 4udq za kakvo pi6e6 vav foruma.......obmisli kakvo si 4ula i togava pitai pak ...lubovnata igra e za da te vazbudi a ne da te spre da svar6i6 po bavno .. tai 4e neznam kakvo si 4ula i kakvo si razbrala
mi ako nqma lubovna igra seksa primerno 6te e 20 minuti a kato ima 6et e 40 minuti ( primerno) sigurno tva si 4ula ama tva e tolkova logi4no 4e se 4udq za kakvo pi6e6 vav foruma.......obmisli kakvo si 4ula i togava pitai pak ...lubovnata igra e za da te vazbudi a ne da te spre da svar6i6 po bavno .. tai 4e neznam kakvo si 4ula i kakvo si razbrala
lele lele ama i ti kolko si razbralaaa....
1vo sym 4ul a ne sym "4ula"
2ro liubovnata igra ne e sex... za da se sabira sys samiq akt
a ot tova 4e ti ne si pomislila dostaty4no i vniknala vyv vyprosa ne zna4i 4e vyprosa e typ ili neshto ot sorta... taka 4e ako ne mojesh da dadesh nqkav otgovor po- dobre ne spam-i samo foruma :smt018
kotence_f
05-01-2006, 15:31
ami ti za6to ne poqsni6 kakvo to4no ima6 predvid ... kakto kazah lubovnata igra e da te vazbudi ... izvinqvai 4e sam pisala vse edno si momi4e...
nqma nujda da mi kazvash za kakvo e liubovnata igra- znam si!
prosto se 4udeh dali tova e istina shtoto mi se vijda dosta interesno, a ti ako si pro4ela vsi4kite postove po temata bi trqbvalo da ti e napylno qsen vyprosa
е ся че ти кажем кукло ... начи при юбовната игра че се превъзбуди че свърши по бързо ... ама ако е пич мое да отнесеш едно лизане гратис ... сеши се ...
Според мен е точно обратното, браточка.
Колкото по-дълга е любовната игра, толкова повече се възбуждате и ви се иска. А колкото сте по-възбудени, толкова по-бързо свършвате.
ама лизането си остава гратис :)
1во любовната игра не е точно част то секса а подготовка за секса
2ро като искаш да ти отговорят акто хората си задай въпроса като хората
freestyler
05-01-2006, 18:00
az li4no kato e po-dalga svar6vam po-barzo,daje parviq pat svar6ix o6te predi da sam i go vkaral :oops: ,slu4va se sa nqa da se xilite...
shadow4e
05-01-2006, 21:08
Според мен е точно обратното, браточка.
Колкото по-дълга е любовната игра, толкова повече се възбуждате и ви се иска. А колкото сте по-възбудени, толкова по-бързо свършвате.
Chiana e напълно права по-дълга любовна игра=по-голяма възбуда=по-бързо свършване,пич
Анонимно човече
05-01-2006, 23:48
az li4no kato e po-dalga svar6vam po-barzo,daje parviq pat svar6ix o6te predi da sam i go vkaral :oops: ,slu4va se sa nqa da se xilite...
Съчуствам ти човече.Тфа е много гадно и се страхувам и на мен да не ми се случи.Но въпреки това продължихте ли след това? :?:
Night_Knight
05-02-2006, 14:13
Не, не е вярно. Питай друго. :wink:
Не, не е вярно. Питай друго. :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: ako ima kakvo shte pitam... 10x na vs deto postnaha mneniqta si. i az ne vijdah mn logika v tova... ama nali znaete kak se vliqesh ot kvoto 4uesh ta az da si pitam
SpermoDaritel
05-03-2006, 04:25
nqma nikfa logika vuv tofa :)) kakto i che nee taka est che kato ti pravi poveche kef i shte sfarshish po barzo :))