View Full Version : simptomi na bremennosta
debora_90
05-01-2006, 17:09
znam 4e ima mn takiva temi, no iskam da popitam koga po4vat simptomite na bremennota i kakvi to4no sa? nemojah da namerq vav foruma to4no tova koeto mi trqbva zatova otvarqm nova tema! osven gadene svetovartej kakvi dr simptomi ima, bolkite i naprejenieto v qi4nicite moje li da sa simptomi i izob6to v koi mesec ili sedmica zapo4vat ?
blagodarq predvaritelno
Ами по принцип съм чувала,че първата седмица след като забременееш започва гадене и повръщане.Напрежение и болки в яйчниците са повече симптоми,че ще ти идва.Най-добре ако имаш някакви притеснения си вземи 1 тест и поне ще сложиш точка на притеснението ти.
Use tests before asking dum questions.
midnight...
05-01-2006, 18:56
след 3тия месец би трябвало да поувстваш симптоми
iwanafeelyou
05-01-2006, 23:42
Ами по принцип съм чувала,че първата седмица след като забременееш започва гадене и повръщане.Напрежение и болки в яйчниците са повече симптоми,че ще ти идва.Най-добре ако имаш някакви притеснения си вземи 1 тест и поне ще сложиш точка на притеснението ти.
Всъщност, ако теста се окаже положителен притеснението тепърва ще предстои :) :smt005 :smt005 :smt005
da :!: ama za6to 6te 4akash simptomi nz... ne6to ne te razbrah... :-k
Глупости говорите как след 3тия месец бе хора - тогава най-много да разбереш по това,че коремчето доста ще ти расте.Ако можеш единствено да разбереш,че си бременна след 3тия месец ще ги има ли абортите и хапчетата и инджекцийте?
Както казах през първата седмица от бременноста ти можеш да разбереш по симтомите които по-горе споменах.
`Death`Whore`
05-02-2006, 12:20
Но може и да няма симптоми!
Но може и да няма симптоми!
Да така е уверила съм се,че всичко е възможно дори и в 0.0001% пак може да се случи :)
debora_90
05-02-2006, 16:03
da :!: ama za6to 6te 4akash simptomi nz... ne6to ne te razbrah... :-k
ne az ne 4akam simptomi proto me se 4ustvam mn dobre zatova re6ih da popitam, 6te si vzema test4e za po sigurno
mersi! :}