View Full Version : На 18 съм, а още не мога да заговоря момиче!
Secret_agent
05-01-2006, 17:17
Кажете ми какво да правя, навърших 18, а когато някое готино момиче растане до мен и се сдухвам! Давам пример - в автобуса съм, виждам едно хубаво гадже, по някаква причина, която не мога да обясня и се усмихвам. Следва същата реакциа от нейна страна! После тя се приближава до мен, а аз се сдухвам и стоя. Увяхвам! Сещам се за много, много такива случки, когато просро съм си изпуснал шанса. А ако не бях, сега щях да съм щастлив, а не супер тъжен. Знам, че не можете да помогнета, но поне дайте някаква подкрепа - драснете по редче. :smt010
emiiii mn kofti awe kvo ti puka we rusi tam nekvi prostotii kolkoto da vidi 4e si zabaven ama gledai da ne e ne6to banalno 4e posle 6te pravi6 tva ](*,) ](*,) ](*,) zagovarqi q spoko nqma da te izqde
aide stiskam palci :D
Верно... помогнете на пича че и аз имам същия проблем ... барем и на мен да помогнете ....
П.П.: сори за флууда пич ...
az imam su6tiq problem daje i tema bqh pusnal ama za sega pak sum si sam :cry:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36438
ex momcheta momcheta kvo da vi pravq sa???
ex momcheta momcheta kvo da vi pravq sa???
hahah mi opravi gi de kvo se 4udi6 :?: :twisted:
white_chik
05-01-2006, 17:55
emi 6tom vuprosnotot momi4e ot avtobusa se e priblijilo do teb tva zna4i 4e e imalo nekuv interes i 4e te e haresalo.prosto se opitai da ne misli6 "lele sega kvo da pravq kvo da i kaja" ami se otdai na momenta i deistvai bez da mu misli6 tolko.
emi 6tom vuprosnotot momi4e ot avtobusa se e priblijilo do teb tva zna4i 4e e imalo nekuv interes i 4e te e haresalo.prosto se opitai da ne misli6 "lele sega kvo da pravq kvo da i kaja" ami se otdai na momenta i deistvai bez da mu misli6 tolko.
na dumi e mnogo lesno ama....... ](*,)
MrAnderson
05-01-2006, 20:43
@Автора на темата: Регистрирай се и ще ти пратя лично с решение на проблема.
sasha_90
05-07-2006, 19:21
i az poznavam takiva mom4eta(biv6oto gaje i golqmata mi lubov)koito sa sramejlivi...4esno kazano tva e do harakter...moqt savet:opitai se da se otpusne6 ili pone pokazvai 4e moje6 da bade6 zabaven
YSPEH!
sasha_90
05-07-2006, 19:21
i az poznavam takiva mom4eta(biv6oto gaje i golqmata mi lubov)koito sa sramejlivi...4esno kazano tva e do harakter...moqt savet:opitai se da se otpusne6 ili pone pokazvai 4e moje6 da bade6 zabaven
YSPEH!
_wait_and_bleed_
05-07-2006, 21:27
ела да заговориш мен :lol:
Krem4eto
05-08-2006, 18:08
YSPEH!
Пък и момичетата свалят!!!СПОКО!!! И RELAX!
Barbaronka
05-08-2006, 18:11
Maleee .. ot sho too sram tolky ue ? :) Ne Hapat Momichetata ;)
someone`
05-08-2006, 19:42
vij vsichko zavisi ot tebe ... prosto zapomni edno kogato si s nqkoe momi4e nedei da mislish mnogo mnogo naprimer da si kazvash - ko da i kaja segaaa ,dali shte me haresaa ... pravi go podsuznatelno prosto ne mu misli
MiRaCuLiXbb
05-08-2006, 20:12
Първо, според мен е тъпо да заговаряш когото и да било в автобус...
Познавам и аз срамежливи момчета, но след чашка две на някой купон не можеш да ги удържиш и обират всички гаджета. :)
Ако пък си адски срамежлив недей да се занимаваш въобще с непознати момичета. Разхождай се, излизай и си говори с познати момичета от класа или квартала...Ходете на кафе, по барове, дискотеки, купони, ае бъди с компанията, това е най-важното. Така скоро ще се отпуснеш и ще станеш по смел. И от мен успех. :)
Trqbva da poraboti6 nad samo4uvstvieto si moi 4ovek!
...SPaIkI...
05-09-2006, 20:57
Abe bace ne trea ti puka vaob6te zabiva6 ta da ne ti puka ko 6e stava naprimer az zagovqrqm nqkoq i prez cqloto vreme si vikam lele kvi gi govorim ma ne mi puka 6toto znam 4e ako ne go napraa 6e izgorq se6ta6 li se ne trea se zduhva6 ima o6te mn da jivee6
Срамежливите само на пръв поглед са такива.Он са си много хитри и ногу добре знаят како да приказват,ама дебнат моменто само.Като влезеш некъде и погледнеш 20 човека да се кълчотят и 1 да стои настрана кой ти грабва вниманието?Веке си грабнал вниманието,оттам е лесно.Да не мислиш,че момичките ногу се кефат на тези дето много приказват,ама нищи не кажуат в крайна сметка?Само им се хилят зад гърбо и измислят вицове за тех :mrgreen: