View Full Version : Moderated:Да ви каже какво е направил или да си мълчи?
babi_girl
05-02-2006, 19:21
zna4i vyprosyt mi e sledniq, ako gadjeto vi napravi ne6to s drugo momi4e (dori da ne e tolkova seriozno, moje da e samo pregrytka ili ot sorta) kakvo predpo4itate, da vi kaje li ili da si mulchi??? :-k
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
pitbullbg
05-02-2006, 19:27
e za kfo trqq mi kazva za si4ko kfoto prai i do keneg li da mi kazva...??? beja se oregra6ta i tq ima nujda ot li4en jivot stiga da e samo ot pr 4ustva...
pipi`e`golqma
05-02-2006, 19:27
Прегръдката не ми пречи особено ако е на шега. Не намирам нищо лошо в това да прегърне някое момиче. Обаче не бих позволила да ме прай на шматка примерно и да се целува с друга(дори и 1 път) камо ли пък да ме лъже :smt018 :smt018 :smt018 Просто мразя предателството и няма да позволя да се стигне до там :wink:
П.П. предпочитам да ми каже ако направи нещо по добре ще е да го знам от него,а не от другите хора
^sladyranka`
05-02-2006, 19:30
ami mn e otnositelno
ako e ste zaedno pove4e ot 5 meseca normalno da se zagleda po nqkoe momi4e,da si pomisli ne6to .....
az ima priqteli(mom4eta)koito stra6no se imat s opredeleni momi4eta bez da sa gadjeta... prosto priqteli i se pregra6tat ot vreme na vreme,oba4e tva ni6to ne zna4i.....pak i zavisi
ti vidq li gi ili prosto ti kazaha?!?
ako sa ti kazali spored men iskat da vi skarat....
a ako si gi vidqla......na momenta e trqbvalo da izmisli6 ne6to
vie ot kolko vreme hodite?Ako e otskoro(mesec) ne o4akvai da ti e tolkova veren osobeno ako se vijdte po rqdko.....
moje6 da si pogovori6 s nego i da razbere6 kakvo e stanalo vsa6nost oba4e nedei da go pritiska6 6tot pove4eto mom4eta se draznqt kato vzemat da im darjat smetka.....
ashly besnata
05-02-2006, 19:34
tuka sum na mnenieto na pipi'e'gplqma
babi_girl
05-02-2006, 19:40
ami mn e otnositelno
ako e ste zaedno pove4e ot 5 meseca normalno da se zagleda po nqkoe momi4e,da si pomisli ne6to .....
az ima priqteli(mom4eta)koito stra6no se imat s opredeleni momi4eta bez da sa gadjeta... prosto priqteli i se pregra6tat ot vreme na vreme,oba4e tva ni6to ne zna4i.....pak i zavisi
vie ot kolko vreme hodite?Ako e otskoro(mesec) ne o4akvai da ti e tolkova veren osobeno ako se vijdte po rqdko.....
moje6 da si pogovori6 s nego i da razbere6 kakvo e stanalo vsa6nost oba4e nedei da go pritiska6 6tot pove4eto mom4eta se draznqt kato vzemat da im darjat smetka.....
vsy6nost toj sam mi kaza, za da ne nau4a ot drug. ami hodim ot pochti 7 meseca i toj mi kazva vsi4ko.
^sladyranka`
05-02-2006, 19:42
ami mn e otnositelno
vsy6nost toj sam mi kaza, za da ne nau4a ot drug. ami hodim ot pochti 7 meseca i toj mi kazva vsi4ko.
ami nqma ot kakvo da se pritesnqva6.....qvno mn se obi4ate...6tom ti e kazal zna4i go e napravil prosto taka... iskal q nqkva avantriurka ne6to razli4no nali razbira6...ne se pritesnqvai 6tom vsi4ko si spodelqte zna4i mn darji na teb :))
mislq 4e ima6 strahoten pr... rqdko sa mom4etata koito 6te si priznaqt!
midnight...
05-02-2006, 19:44
зависи си от прегръдките и постъпките :mrgreen:
по принцип едно момче ако си търси нещо другаде, по-добре да не си с него
ashly besnata
05-02-2006, 19:54
za pregrudka ne mi puka stiga da znam che durji na men
Black_Cat
05-02-2006, 19:56
zavisi s koi kade i kak goe napravil
LP_girl_14
05-02-2006, 20:08
Е няма нужда да ми казва" Пък днес прегърнах онази"Вчера докоснах незнам си коя",А пък преди 10 мин еди коя си ми прати смс"Той си е свободен да прави каквото си иска,не искам от него да ми дава отчет за всяко свое действие.Стига ми да знам че ме обича,че ми е доказвал любовта си.Много повече боли една духовна изневяра,отколкото физическата
sexmaniak
05-02-2006, 20:15
За всички останали става въпрос за мен ... но сега нема да говора от гледната ми точка на това че съм с нея от гледната точка на приятел, на човек, и най-вече от гледната точка на момче което държи на момичето си !!! Понеже знам за какво става въпрос !!! Искам да кажа само едно нещо прегръдката беше чисто приятелска, е да верно изпратих я до тех, почти през цялото време бехме прегърнати нема спор, чувствам се виновен, за това й го казах, не искам да го чуе от някой друг понеже знам как се разказват такива случки ... само искам да кажа че колкото и да съм я прегръщал дори да съм я целунал ( НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ !!!) аз не изпитвам нищо към нея, просто я познавам от много време приятелка ми е и си я чувствам като сестра и не мога просто като я вида да не я прегърна па са че съм я изпратил до тех и че съм я прегръщал през това време, според мен няма никакъв смисъл да си тормозиш нервната система, знаеш го много добре че те обичам и съм казал ако ти не ме скъсаш аз нема да те скъсам в момента може само смърт да ни раздели !!! И слънце много ти се моля НЕ МИ СЕ СЪРДИ !!! знам че ти е гадно за това че съмя прегърнал знам какво е но съм ти казвал много пъти че имаме общи приятели който по някога ме дразнят, но това е друга тема !!!
така и така заговорих за това само да питам, момчетата ... вие как бихте реагирали ако искате да си кажете две приказки с вашата приятелка и дойде някой ваш общ познат и й каже ела за малко и да си лафат те а на вас да не ви обърнат внимание и ако се намешите в разговора за да ви обърнат малко внимание, после този ваш приятел да ви каже много си нахален не ме оставаш малко да си поговора с нея !!! Е аз тфа като го чуя и се побърквам, ама незнам де тфа е може би понеже съм много избухлив, нз вие ми кажете ...
това е което мисля ако има някой който не е съгласен да казва !!!
ДА си мълчи какво ме инетресува какво е правил , нали е минало??? Освен да си изгриза ноктите друго не мога да направя по въпроса. Предпочитам да не ми разстройва спокойствието с глупости.
black_dimond
05-03-2006, 08:06
tvurdo da mi kaje
Nadelina
05-03-2006, 08:45
Ne bih predpochela nikoq luja pred istinata...No az sam malko po osoben harakter i dori da se e celuval s druga..dori da e pravil sex s neq...ne mi prechi..ne go vzimam tolkova navytre...No iskam da mi kaje ako se sluchi!!
аз също искам да ми каже!Ще ме жегне малко,но няма да му го покажа и ще ми мине(Е,зависи какво е направил естествено)
mnogomili4kata-sf
05-03-2006, 10:34
Предпочитам да не знам,но пък има и друг случай ако научиш от други хора....зависи колко е сериозно,ако е нещо незначително предпочитам да не знам, но ако е нещо сериозно предпочитам да съм в течение на нещата