Влез

View Full Version : БОЖЕ ГОСПОДИИИИ...

05-03-2006, 12:56
Я да премина направо към въпроса...въпросите.
Относно така нареченото "свършване".Така...
Тука гледам,пишете,че 'той свършва в мен,чувството е страхотно',въпроса ми е това свършване във вас с презерватив ли е???????????????????????
И още нещо!
Значи ако се започне със свирка и той свърши в устата ти,после как ще свърши в теб??????????????????????????????????
И още нещо!
sorry за глупавите въпроси,но имам нужда да знам!!!!!

:D

Night_Knight
05-03-2006, 13:02
1. Не е невъзможно - методите за контрацепция са десетки, и голяма част от тях са с напълно задоволителна ефективност.
2. Много мъже са готови да правят секс повече от веднъж. Особено на тази възраст. (Ех, а бяхме млади ;) )

Nimfetkata
05-03-2006, 13:02
Я да премина направо към въпроса...въпросите.
Относно така нареченото "свършване".Така...
Тука гледам,пишете,че 'той свършва в мен,чувството е страхотно',въпроса ми е това свършване във вас с презерватив ли е???????????????????????
И още нещо!
Значи ако се започне със свирка и той свърши в устата ти,после как ще свърши в теб??????????????????????????????????
И още нещо!
sorry за глупавите въпроси,но имам нужда да знам!!!!!

:D

БОЖЕ ГОСПОДИИИИ... AMIN!

taka...

1. estestveno 4e nema da e s prezervativ ako iskam da mi e gotno i da use6tam kak se lee na tlas1ci toplata sperma v men.
2. posle pak 6e go nad1rva i pak i pak... do kato go izcedq do poslednata kap4ica :P

i... v1pros4etata sa ti leko glupavi :idea: no si izvinen ako si na 12 :-k :D

shadow4e
05-03-2006, 13:06
може би тези момичета ползват противозачатъчни хапчета. тук има доста сериозни момичета,к оито си имат и сериозни връзки, така че сиг някоя от тях го е казала...нз къде точно си го прочел
а по вторият ти въпрос, момчето свършва в устата и после след 10 мин пак иска и се прави вече секс. Какъв е проблемът? може и 5 пъти да свърши, стоги да иска и може :)

SEXtreme
05-03-2006, 13:23
Мисля, че когато някоя е казала, че са свършили в нея, е имала предвид в устата. :wink:

Nimfetkata
05-03-2006, 13:32
Мисля, че когато някоя е казала, че са свършили в нея, е имала предвид в устата. :wink:
eeeee ti se izkaza napravo :lol: :lol: :lol: :lol: =D> =D>

ti kato ti se pi6ka ima6 predvid 4e ti se ebe ili? :::

SEXtreme
05-03-2006, 13:34

Нали уж си праила ноу се*с? Значи знаеш, че няма значение за тебе дали момчето ще свърши ако се е*ете с презерватив?!

Nimfetkata
05-03-2006, 13:38

Нали уж си праила ноу се*с? Значи знаеш, че няма значение за тебе дали момчето ще свърши ако се е*ете с презерватив?!

:shock: :smt006 :shock: :shock: :shock:

ti da ne si devstvena ili zadr1stena ili ne sa se praznili v teb mai? koe e?

a moje bi ne si dorazbrala? :roll:

estestveno 4e s prezervativ za men e bez zna4enie
no opredeleno e mnoo qko use6taneto ako te 4uka bez i te nap1lni nakraq v1tre.. men li4no mi e mnogo got vapreki 4e samo 2 p1ti sam go dopuskala tva i to po moe jelanie a ne nekva izd`nka

SEXtreme
05-03-2006, 13:41
Еми извинявай, ама не съм се е*ала без презерватив и нямам намерение да го правя скоро, поради една много проста причина - имам ъкъл. Ти май не знаеш как се хваща СПИН?Или как се забременява? Или как може да си докараш куп други проблеми? Еми...кво да ти кажа - показа се колко струваш!

Nimfetkata
05-03-2006, 13:46
Еми извинявай, ама не съм се е*ала без презерватив и нямам намерение да го правя скоро, поради една много проста причина - имам ъкъл. Ти май не знаеш как се хваща СПИН?Или как се забременява? Или как може да си докараш куп други проблеми? Еми...кво да ти кажа - показа се колко струваш!

sa za SPIN-a si e risk OK, ama drugoto? ima si hap4eta za taa rabota. a i seriozni gadjeta kato sme se pak go poznavam 4oveka. Az ne si lqgam s vseki ei taka za sporta ili ako go naprava ne riskuvam :wink:

SEXtreme
05-03-2006, 13:51

sa za SPIN-a si e risk OK, ama drugoto? ima si hap4eta za taa rabota. a i seriozni gadjeta kato sme se pak go poznavam 4oveka. Az ne si lqgam s vseki ei taka za sporta ili ako go naprava ne riskuvam :wink:
Мила....това за СПИН-а НЕ Е ок! Това не е ли достатъчна причина?! За забременяването...кво да ти кажа - никога не знаеш, дали организма ти няма да отхвърли тея хапчета - учила си Биология, нали? ;) А не мислиш ли, че щом има дори и малък шанс да ти стане нещо, не трябва да използваш предпазни средства? Моментното удоволствие ли е по-важно или животът ти?

Qgodka_
05-03-2006, 13:52

Ей, хора, ЛС има за тая работа :roll: Осрахте темата

По темата:

1. без презерватив
2. или едното или другото ..... 2 в 1 няма как да стане :wink:

SEXtreme
05-03-2006, 13:53

Ей, хора, ЛС има за тая работа :roll: Осрахте темата

По темата:

1. без презерватив
2. или едното или другото ..... 2 в 1 няма как да стане :wink:
Права си - сори, хора...

girlka
05-03-2006, 13:54
Eee SEXtreme кво разбираш ти бе ... тя нимфетката е на 14 и от 12годишна я праскат ... иии е "ебати якатя путка" иии има яко цици на 14 пак да подчертая, че даже и две гаджета си има ... абеее страшна ти каам ... ХАХАХА смешница ... :---)
SEXtreme кефиш мЪ =D>

Nimfetkata
05-03-2006, 13:58
etoq i j1ltata bukvi4ka girlka
6te se otklonq ot temata i az tuka za posledno ama da otbeleja 4e ti li4i napravo mnoo ti li4i 4e si debela zub1rka i ne ti se obr16ta vnimanie i si samotna i skoro nqma da te ogree...suntime :smt019

i edin pozdrav ot men za vsi4ki naakani zub1rki tuka

http://i.yoosms.com/i/uploaded/anim/1145092506124.gif

SEXtreme
05-03-2006, 14:00
6te se otklonq ot temata i az tuka za posledno ama da otbeleja 4e ti li4i napravo mnoo ti li4i 4e si debela zub1rka i ne ti se obr16ta vnimanie i si samotna i skoro nqma da te ogree...suntime :smt019

хахаххаа....мерси за поздрава - яко пикче! ;) И ти някой ден ще порастнеш...Айде пийс

eti4ka_87
05-03-2006, 14:02
mnogoo tupaaaaa temaaaaa,xora predi da puskate nova tema emi nau4ete ot tyk ot tam a ne da se sramite s tezi naistina glupavi,ma mnog tupi vuprosti,koito nqmat nikakuv smisul

Qvkata_
05-03-2006, 14:43
TEMA:......................................._)_ да не си друсан?

05-03-2006, 16:56
Нищо чудно да съм друсан,и без това преди няколко часа се блъснах в една врата :wink:
Са нали се уча да ставам голям ебач като порасна за тва че няма лошо да питам...започва се от елементарни въпроси :D

micron
05-03-2006, 17:36
е вие е... майката на темата :)
един ключ за нея като гледам и трябва
1 . Приятелкатами надали би рискувала без но ако се отдаде възможност има и хапчета за тази работа не е малка да се пази аи познавам хора които плолзват и нямат проблеми с бременост.
2. Не обича да и свършвам в устата има места където мога да свърша и след това презареждане на бързо и може и анален и въгинален както си избере.....
Айде със здраве

Deicide
05-03-2006, 17:51
ГОСПОД НЯМА !!!

АЗ СЪМ ПЪТЯ, И ИСТИНАТА, И ЖИВОТА!

Qvkata_
05-03-2006, 18:04
ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.

micron
05-03-2006, 18:05
абе то всички сме ку-ку по малко ама той води щафетата

Deicide
05-03-2006, 18:06
ГОСПОД НЯМА !!!

АЗ СЪМ ПЪТЯ, И ИСТИНАТА, И ЖИВОТА!

Ти си ку-ку http://smilies.sofrayt.com/%5E/b0/shot.gif
Споко пич .... това е само началото :smt004

05-03-2006, 19:08

xaxaxa abe Tinqk na tebe si ti li4i samo po na4ina po koito pi6e6 4e si nekfa prudla v 7 klas. da ti se neznae u svle4a kiusperliv :smt019 :smt019 :smt005 :smt005

YO
05-03-2006, 23:02
Nimfetkata :) ako si mislish che shte ni vpe4etlish s kurvenskite si :) izqvi mn greshish ti si prosto edno malko nimfo :) i nishto pove4e

Qvkata_
05-03-2006, 23:08
ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.

YO
05-03-2006, 23:23
tq to4i marku4a na selo do kapka kato poliva krastavicite gergana Qvkata_ =D> =D> =D> =D> =D>