Влез

View Full Version : Normalno li e spored vas

Petko_16
05-03-2006, 18:40
Syjalqvam ako ima podobna tema, no ne uspqh da namerq ;) Normalno li spored vas dokato sym s momiche , ako pochneme da se gushkame ili celuvame neshto postoqnno da mi se vdiga onaq rabota, da ne govorime che kato mi spadne, postoqnno mi se izliva vyprosnata technost za koqto tuka vidqh dosta temichki. Mersi za otgovorite, prosto sym po neprosveten i she se radvam ako mi izqsnite vsichkite tezi neshta. Mersi ;) :) :D

MidnightScream
05-03-2006, 18:42
offfffffffffff da normalno e! ako ne iskash ti se diga zavurji q za nqkoi kamuk tykmo moje da ti se odulji :evil:

05-03-2006, 18:55
Syjalqvam ako ima podobna tema, no ne uspqh da namerq ;) Normalno li spored vas dokato sym s momiche , ako pochneme da se gushkame ili celuvame neshto postoqnno da mi se vdiga onaq rabota, da ne govorime che kato mi spadne, postoqnno mi se izliva vyprosnata technost za koqto tuka vidqh dosta temichki. Mersi za otgovorite, prosto sym po neprosveten i she se radvam ako mi izqsnite vsichkite tezi neshta. Mersi ;) :) :D
Не брато ти си напълно ненормален.Предлагам ти за опраане на проблема почни да се гушкаш с мъже гаххахаха тогаа нема да мое и да ти се дигне дори сигурно.

GGGGGGG
05-03-2006, 19:50
Браточка нз дали е нормално,ама и аз съм същия да го ева :cry:
Мн ми е смотано се да бъркам в джоба да го намествам,щото мн старчи ....,ама кво да се праи :cry:

Qvkata_
05-03-2006, 21:21
ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.

05-03-2006, 21:25
мъник :-D с времето ще спре да ти се вдига :smt005

gangbang
05-03-2006, 21:29

Патко, нема да е нормално обратното, ако тия симптоми дето описваш не присъстват :)

05-03-2006, 21:29
To problema mu spored mene e "iztichaneto na vyprosnata mu technost" ;)
No az mislq che nqma moment za pritesnenie - vyprosnata technost e bezobidna i ne e sprerma - vypreki che sydyrja opredelen broi spermatozoidi koito obache sa na 99% negodni ;)

Pich normalno e pri vyzbuda da q otdelqsh. spokich ;)

YO
05-03-2006, 22:40
nese pritesnqvai :) mom4e nqma problem tova e takava te4nost kato se vyzbudish i izliza ot pishoka nqma se plashish ai lusni si edna sega zaradi nas :)

SuN4o_F
05-04-2006, 09:53
spored men e napalno normalno nqma da se plashish :wink:

Petko_16
05-04-2006, 12:12
Мерси за отговорите. И аз мислих че нищо ми няма, но исках да се допитам и до други хора ;)

freestyler
05-04-2006, 15:55
xaxa,poznata istoriika.emi kvo da prai6 kefi se 4e pone ti se diga,6toto tuka e pulno s xora,deto razpraat 4e ne mogat da go nadurvqt...