View Full Version : Moderated: Трябва ми есе на тема: "Как трябва да изглеж
malko{f}
05-05-2006, 08:20
trqbva mi spe6no ese na tebe :kak trqbva da izlejda u4ili6teto prez 21 vek
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
MidnightScream
05-05-2006, 08:39
trqbva da izglejda ei taka! da si ima adskiq dvor , basein, tenis, luna park (moje bi) skate park ahauahua KFC Manjaaaaaaa...... da e kato misteriozen dvorec i da ima chasove po tursene na taini neshta hahauahuah ........uchitelite ni da sa kolkoto nas, i seki da ni uchi na kfoto znae .... :P da si imame sobstveni stai i da si digame kuponi, da si imame kompiutri i tralaataall......10000000000000% she zabraq nai qkototo ama sa ne se seshtam............. stava nali? :-k
malko{f}
05-05-2006, 08:43
xaxaxax :-D stava ama edva li she mi pishat 6 za tva [-X
MidnightScream
05-05-2006, 09:03
mi.... az bih go napisala na moita klasna tfa shtoto mn shte mu se izkefi :P ama sa nz pri vas daskala kak e :shock:
teenkopele
05-05-2006, 14:20
xaxaxax :-D stava ama edva li she mi pishat 6 za tva [-X
Все още ли ти трябва или си го намерила вече? :wink:
malko{f}
05-05-2006, 17:15
vse oshte mi trqbva :(
teenkopele
05-05-2006, 23:38
Кажи ми, за кога ти е? :-k
malko{f}
05-06-2006, 06:08
za ponedelnik
teenkopele
05-06-2006, 12:14
Довечера ще ти го напиша. Не обещавам, че ще е перфектно, но ще направя каквото мога.
Съгласна? :wink:
malko{f}
05-06-2006, 14:26
mersi :-D mnogo shte sum ti blagodarna
Есе
"Как трябва да изглежда училището през 21 век?''
В последно време, този въпрос се задава все по често, както от ученици, така и от учители и родители. До консенсус не се е стигнало, а според мен, няма и да се стигне, поради простатa причина, че различните хора от различните групи, с различен житейски опит, цели и възгледи, имат различни мнения.
Една не малка част от тях смятат, че училището трябва да има повече права, що се отнася до възпитанието на учениците. Мислят, че училището е тази институция, която изгражда характера и самата личност на ученика, която го учи на това, как да се справя с различните изненади, поднесени му от живота.
Другата част от тях смятат, че неща като възпитание, характер и т.н. трябва да бъдат получавани и развивани не в училището, а в къщи. Те смятат, че училището е място, където ученикът получава само знания, умения и нищо повече.
И двете групи, които описах малко по-горе, са на едно и също мнение що се отнася до материално-техническата база на училището. И двете смятат, че то трябва да е добре обзаведено- по начин, който предразполага, както ученици така и учители. Смятат, че трябва да има повече практически уроци, защото така се учи много по-качествено и много по-добре.
Според мен, втората група e тази с по-добрите възгледи, с по-доброто и по-обективното мнение. Tова е тази група, която мисли по-свoбодно, а другата е тази с по-консервативното мислене с по-остарелите разбирания.
В днешно време, има много и различни училища и всеки един от нас трябва да има правото на избор къде да учи.
Собствено производство! \:D/
П.П. Дано съм помогнал. :wink:
teenkopele
05-07-2006, 01:03
Есе
"Как трябва да изглежда училището през 21 век?''
В последно време, този въпрос се задава все по често, както от ученици, така и от учители и родители. До консенсус не се е стигнало, а според мен, няма и да се стигне, поради простатa причина, че различните хора от различните групи, с различен житейски опит, цели и възгледи, имат различни мнения.
Една не малка част от тях смятат, че училището трябва да има повече права, що се отнася до възпитанието на учениците. Мислят, че училището е тази институция, която изгражда характера и самата личност на ученика, която го учи на това, как да се справя с различните изненади, поднесени му от живота.
Другата част от тях смятат, че неща като възпитание, характер и т.н. трябва да бъдат получавани и развивани не в училището, а в къщи. Те смятат, че училището е място, където ученикът получава само знания, умения и нищо повече.
И двете групи, които описах малко по-горе, са на едно и също мнение що се отнася до материално-техническата база на училището. И двете смятат, че то трябва да е добре обзаведено- по начин, който предразполага, както ученици така и учители. Смятат, че трябва да има повече практически уроци, защото така се учи много по-качествено и много по-добре.
Според мен, втората група e тази с по-добрите възгледи, с по-доброто и по-обективното мнение. Tова е тази група, която мисли по-свoбодно, а другата е тази с по-консервативното мислене с по-остарелите разбирания.
В днешно време, има много и различни училища и всеки един от нас трябва да има правото на избор къде да учи.
Собствено производство! \:D/
П.П. Дано съм помогнал. :wink:
Това бях аз. :wink:
malko{f}
05-07-2006, 10:54
blagodarq ti mnogo sweet :D
teenkopele
05-07-2006, 10:55
blagodarq ti mnogo sweet :D
Няма проблем. :wink:
Кажи какъв е резултата, като го получиш.
Krem4eto
05-07-2006, 13:55
МмМ значи училището трябва да е голямо с голям двор,с компютри,да учим по компютри,а учебниците да са дискове /колко малка раничка ще носим :)/.Да има часове по плуване :D и разбира се басейн.През междучасието да пускат музика :)!Да имаме от онея големите шкафчета :)Да имаме футболен отбор,както и мажуретки!По физическо да имаме специялни екипи!!!В чиновете да имаме специялни шкафчета за заключване,където да слагаме личните си вещи!И....май е това!
Ако се сетя още нещо ще пиша!Стига да не е късно!