PDA

View Full Version : daite savet,za da i pomogna!!!!!!!!!!!!!

kobrichka
05-05-2006, 14:13
Zdraveite,na vsi4ki.Spe6no se nujdaq ot va6ata pomo6t.problema e 4e bratov4etkami koqto mn obi4am ima dosta problemi s roditelite si.postoqnno i se karat za ocenki,ako ima po niska o4enka ot 5 i se karat i to mn,nakazvat q.No celiq problem e 4e tq e mn ot4aqna spomenava ve4e za samubistvo,4e e gotova na vsi4ko samo i samo da se ottarve ot postoqniq napregnat jivot koito vodi.A roditelite i ne popivat ni6to kolkoto i da se govori s tqh te postoqnno tvardqt 4e go pravqt za neino dobro,no vsa6tnost te q karat da se 4uvstva kato nai ni6eto sa6testvo na sveta,kajete kak da i pomogna. [-o<

Sunny_stz
05-05-2006, 15:59
Ау това е много гадно!Ти говорила ли си с родителите и ,ако не си,кажи на нея да си поговори с тях.Да им каже ,4е се 4увства зле и напрегната и 4е това вуобще не е добро за нея!Да им каже 4е може да си върши работата сама без да я притискат за оценки!Нещо такожа,незнам дали съм помогнала дано! :|

teenkopele
05-05-2006, 22:53
Ау това е много гадно!Ти говорила ли си с родителите и ,ако не си,кажи на нея да си поговори с тях.Да им каже ,4е се 4увства зле и напрегната и 4е това вуобще не е добро за нея!Да им каже 4е може да си върши работата сама без да я притискат за оценки!Нещо такожа,незнам дали съм помогнала дано! :|

Може обаче родителите й да са просто такива и да няма възможност да се променят, което си е доста гадно :? .
Тя на колко години е?...защото ако скоро прави 18, което не мисля, че е така, но все пак, може да се изнесе на квартира, ако има възможност. :)

ht_7j
05-06-2006, 20:08
Аз пък си мисля, че не е задължително да се драматизира така. Това си е м/у нея и родителите й. Ако има някои, който трябва да говори с тях, това е тя. Само тя може да им обясни какво й е отвътре...но не трябва да се държи като поредното разлигавено момиче, на което просто му се искам да излиза повече на дискотека. Тя трябва да говори с тях...Родителите й няма да оценят, че някой друг се меси в "чужди работи".

I_lo0ove_VaSk{}
05-13-2006, 12:07
Koi klas e tova momi4e? Kak moje ropditelite i da sa takiva zverove? TO dobro, dobro, ama do edno vreme, po dumite ti li4i, 4e ve4e sa prehvarlili vsqkakvi granici. :shock: Mislq, 4e tq trqbva da govori s tqh i da im obqsni, 4e u4eneto trqbva da se raznoobrazqva s malko zabavleniq, i da im kaje, 4e tq ne moje cql civot samo da u4i i da zatapqva vse pove4e i pove4e bez priqtelite si.

kobrichka
05-25-2006, 22:37
Много пъти се е опитвала да говори с тях,но без ефект.Започват да й обясняват,че го правят за нейно добро и че е още малка за да знае кое е правилно за нея.Някои беше попитал на колко е години?на 15 е Много благодаря за мненията който дадохте продалжаваите в същия дух помагате ми.Благодаря на всички =D>

dumbo_s
05-26-2006, 06:26

Ми аз те подкрепям в това отношение.

a_curious_girl
05-26-2006, 14:09
Това е ужасноооооооо гадноооо.Чак до такава степен да са се вманиачили.Трябва да покаже по някакъв начин,че на нея й е много неприятно така,меко казано!Ако не става с обяснения -не знам.Може да им каже,че по този начин не й се живее и не може да издържи повече така.Съмнявам се и тяхното детство да е било така-при по-лоша оценка са били наказвани,стоели са по цял ден вкъщи и са излизали само за да стигнат до училище,били са под постоянен натиск и контрол,дори и да са се справяли добре пак не им е било разрешено да са навън.Е това поносимо ли е!!!!!Трябва да я разберат

kobrichka
05-30-2006, 17:46
родителите на братовчетка ми са преуспели хора много умни и затова искат и тя да е по добра от тях,да успе в живота повече от тях,а с това силно желание те я притискат и тя не е щастлива,но вече разбрах че нямя как да и помогна освен с това да съм до нея винаги.Аз бих искала да ми помогнете как да я накарам да забрави за идеята самубйство защото вече много често мисли за тази идея.Благодаря предварително :)

Roxy
05-30-2006, 19:10
това са болни амбиции.единствено тя може да се справи с този проблем като говори с тях.или де да знам да ги лъже за оценки.ти пък толкоз ли и е трудно да изкарва петици.ти я искара едва ли не двойкаджийка.може да имаш тук таме 4ка ама другото лесно се постига

strawberry1988
06-03-2006, 22:36
nai-dobre pogovori s roditelite i im obqsni kakvo i pri4inqvat s tehnite ambicii za neq

kobrichka
06-04-2006, 14:29
nai-dobre pogovori s roditelite i im obqsni kakvo i pri4inqvat s tehnite ambicii za neq
Аз съм се опитвала и всичко заваршива с "найстина прекаляваме НЯКОЙ път но го правим за нея" и после все едно несме говорили пак е същото,за това няма как да и помогна но искам да я накарам да си избие от главата самубйството че това не е решение,но незнам как да я накарам

GGGGGGG
06-04-2006, 16:39
Zdraveite,na vsi4ki.Spe6no se nujdaq ot va6ata pomo6t.problema e 4e bratov4etkami koqto mn obi4am ima dosta problemi s roditelite si.postoqnno i se karat za ocenki,ako ima po niska o4enka ot 5 i se karat i to mn,nakazvat q.No celiq problem e 4e tq e mn ot4aqna spomenava ve4e za samubistvo,4e e gotova na vsi4ko samo i samo da se ottarve ot postoqniq napregnat jivot koito vodi.A roditelite i ne popivat ni6to kolkoto i da se govori s tqh te postoqnno tvardqt 4e go pravqt za neino dobro,no vsa6tnost te q karat da se 4uvstva kato nai ni6eto sa6testvo na sveta,kajete kak da i pomogna. [-o<

Еми сега ще ти разкажа моята история за оценките.Значи допреди 1 година някаде и наще бяха мноого консервативни и ми се караха за по-малко от 5 и ме наказваха и такива глупости.....Аз до тогава си и бях почти пълен отличник и нямах мн проблеми.Сега обаче ситуацията и коренно различна.В смисал понижил си успеха страшно много-някаде с 2 единици :( Просто неиздържам вече,писна ми да зубря и такива глупости и се отдадох на живот(то пък и 1 жовот ...... ).Отначалото наще мн викаха.Какви ли не наказания ми измисляха,какво ли не изпробваха и накрая някаде преди половин година видяха,че няма да я бъде работата и седнаха 1 вечер и ми обясниха някои работи.Аз също им обясних моята позиция и оттогава сме се споразомяли с тях,че за успех няма да ми се карат и като порасна евентуално няма да им се сърдя на тях,че не са ме карали да уча.Отговорността за мене си я поемам изцяло аз.
Вярно,че не е точно както с твоята братовчедка моето положение,но искрено се надявам и тя да се споразумее по някакъв начин с родителите си.

kobrichka
06-04-2006, 20:19
;найстина се радвам за теб че си се разбрал с родителите и ще и кажа да опита за пореден път да говори с тях но найстина незнам вече какво да правя.Мерси на всички който ми дадоха съвети

piko1
06-05-2006, 11:45
здравеи ето какво смятам да направиш
ако братовчедкати е от сф и кажи да се обади на
Тел.958 50 00 на този телефон може да се обажда по всяко време
хората от там ще я посаветват какво да направи
дано скоро се оправят нещатата с нея

поздрави !