Влез

View Full Version : Какво е цикъл????

05-06-2006, 21:52
Хи.:)Искам да попитам какво е точно цикъла на едно момиче колко време е какво и става , може ли да прави секс и сичко свързоно с това защото съм още неук в тия области и ще съм благодарен ако някои ме запознес с тоя въпрос.

girlka
05-06-2006, 21:58
В противоречие с масовото възприятие всъщност интервалът между две менструации се нарича цикъл. Цикълът започва на първия ден от редовната менструация и продължава до последния ден преди следващото кървене. Та ти сигурно за менструацията питаш ... При менструацията изтича течност, която прилича на чиста кръв, но съдържа парчета от тъкан и лигавица. Трае м-у 4-7 дни.
По време на менуструация може да се прави секс, но не е много препоръчително. Ако все пак толкова ви се иска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с презерватив, защото и двамата можете да си докарате инфикции, които не се лекуват лесно.

^KaSiDi^
Хи.:)Искам да попитам какво е точно цикъла на едно момиче колко време е какво и става , може ли да прави секс и сичко свързоно с това защото съм още неук в тия области и ще съм благодарен ако някои ме запознес с тоя въпрос.

ami cikala tva e kogato qicekletkata v tqloto na momicheto ne byde oplodena,v edin moment tq se pryska i izticha tazi kryv,koqto e mrysna.vseki mesec tva se sluchva na dolu gore edna i syshta data i po princip momicheto tr da ima 28 dneven cikal.po vreme na cikala moje da se parvi sex,vypreki che tr zadyljitelno da e s prezarvativ,pyrvo zashtoto momcheto moje da si dokara nqkoq infekciq i vtoro zashtoto celiq shte se omaca v protiven sluchai,ami kato cqlo tva e mai,aide ako te interesuva oshte neshto pitai :P

shadow4e
хммм явно и още мъничак,така че ще ти го обясня по-просто...та на момиченцата като почват да стават госпожици,оест 10-14 год горе-долу започва да им тече кръв "отдолу" тоест влагалището, /от една дупчица,която се намира до другата от където пишкат :)
това се има предвид като се използва и се появава вс месец
а научно е малко по-различно първо "цикъл" е целият месец от едната менструация до другата,ама тва не ти трябва....
а другите въпроса за секса,нека някой друг ти отговри,ако мисли,че си достатъчно зрял,за да те интересуват...

shadow4e
05-06-2006, 22:02
явно и докато аз ти напиша,другите са ти обяснили същот,което и аз
^KaSiDi^ по-научно,а girlka явно е мислила като мен,че за сега ти трябва по-простто обяснение
май темата може да се заключи, другите ще кажат същото като нас

^KaSiDi^
05-06-2006, 22:04
явно и докато аз ти напиша,другите са ти обяснили същот,което и аз
^KaSiDi^ по-научно,а girlka явно е мислила като мен,че за сега ти трябва по-простто обяснение
май темата може да се заключи, другите ще кажат същото като нас

milichka obratno e :P girlka go e dala po-nauchno,az po-prostichko,che da e sig,che shte razbere za kakvo tochno stava duma :)

shadow4e
05-06-2006, 22:12
няма значение:) а според мен темата може и да не е сериозна, щом пита и за секс :roll:

05-06-2006, 22:41
няма значение:) а според мен темата може и да не е сериозна, щом пита и за секс :roll:
питам за обсолютно всичко свързано с цикъла а следователно сексът по един или друг начин е свързан
но иначе мерси за отговорите разбрах каквото ми трябваше

SeXyTo_f
05-06-2006, 22:43
хммм явно и още мъничак,така че ще ти го обясня по-просто...та на момиченцата като почват да стават госпожици,оест 10-14 год горе-долу започва да им тече кръв "отдолу" тоест влагалището, /от една дупчица,която се намира до другата от където пишкат :)
това се има предвид като се използва и се появава вс месец
а научно е малко по-различно първо "цикъл" е целият месец от едната менструация до другата,ама тва не ти трябва....
а другите въпроса за секса,нека някой друг ти отговри,ако мисли,че си достатъчно зрял,за да те интересуват...
точно така! ще ти пише ме 6 ;) шегувам се ;)

lainagovna
05-06-2006, 22:52
нещо такова е

begin
n,a,b,c integer
readln (a,b);
n=1;
until n<10 do
begin
c=a;
a=b;
b=c;
n=n+1;
end
writeln (a,b)
end.

100% има много грешки ама паскал не си го спомням отпреди 2 години.

shadow4e
05-06-2006, 23:04
нещо такова е

begin
n,a,b,c integer
readln (a,b);
n=1;
until n<10 do
begin
c=a;
a=b;
b=c;
n=n+1;
end
writeln (a,b)
end.

100% има много грешки ама паскал не си го спомням отпреди 2 години.
хахах програмка на Pascal ли си представяш като чуеш "цикъл" :)
@Гост
виж, щом не знаеш такива неща още ти е рано за секс,просто не бързай,има време кога да ги научиш
бтв ти на колко си години?
а иначе секс по време на цикъл може да се прави, но повечето момичета не искат,защото се чувстват гадно и не им е комфртно, пък и както ти казаха може да се появи инфекция

05-07-2006, 00:05
ако питаш мен на колко години съм на 18 ама просто поради една или друга причина не съм се интересувал какво е точно цикъл и приятелката ми каза че сега е в цикъл и аз да се позаинтересувам

strange__
05-07-2006, 09:57
ако питаш мен на колко години съм на 18 ама просто поради една или друга причина не съм се интересувал какво е точно цикъл и приятелката ми каза че сега е в цикъл и аз да се позаинтересувам
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Кажи,че се ебаваш моля ти се ](*,)

`Death`Whore`
05-07-2006, 09:59
Само един човек знае че цикъл не е менструация. Ще се самоубия!

05-07-2006, 10:17
ahahahahah na 18 ne znae a az znam ot 5 godi6en(ne tolko podrobno ma ser pak..) a we predi momcite sa se jenili na 14-15 i sa zabremenqvali jenite si a na 18 ti ne znae6.... =P~

shadow4e
05-07-2006, 11:24
Само един човек знае че цикъл не е менструация. Ще се самоубия!
е, двама човека сме го казали, сигурно и другите знаят,но просто няма смисъл да се повтаря само едно и също.
а ,гост, щом си на 18 доста лошо... съветвам те бързо да наваксаш пропуснатото,а щом си имаш и приятелка, значи още повееч ти трябват някои основни неща,поразгледай подфорума

superstar01
01-24-2011, 19:23
ще копирам една страница с обяснение какво е цикъл.

Това е съвсем нормално и се случва на всяка жена.Нарича се менструация или месечен цикъл.Това е белег , че организма ти се подготвя да носи деца.В корема на жената и по точно в матката всеки месец се появява нова клетка (яйцеклетка),която чака да бъде оплодена от мъжка клетка (сперматозоид),за да започне бебето да расте.Когато това не се случва,организмът изхвърля неоплодената яйцеклетка с кръвотечение.Това се повтаря на почти равни интервали от около месец до 51-55 годишна възраст.При най-малкото съмнение трябва човек да се консултира с гинеколог. :lol: 8) :-)

superstar01
01-24-2011, 19:24
ще копирам една страница с обяснение какво е цикъл.

Това е съвсем нормално и се случва на всяка жена.Нарича се менструация или месечен цикъл.Това е белег , че организма ти се подготвя да носи деца.В корема на жената и по точно в матката всеки месец се появява нова клетка (яйцеклетка),която чака да бъде оплодена от мъжка клетка (сперматозоид),за да започне бебето да расте.Когато това не се случва,организмът изхвърля неоплодената яйцеклетка с кръвотечение.Това се повтаря на почти равни интервали от около месец до 51-55 годишна възраст.При най-малкото съмнение трябва човек да се консултира с гинеколог. :lol: 8) :-)

kalpazanka
01-24-2011, 19:30
Мерси, че ни светна! Какво щяхме да правим без теб?