View Full Version : Любов.. пари... брак...
what is love?
05-07-2006, 11:19
Обичате се, разбирате се, всичко е като в приказка... не сте изпитвали такава любов през живота си... обаче представете си, че има страшно големи различия във финансовите ви възможности... примерно жената е 10 пъти по-богата от мъжа. Вас не ви интересуват парите... ноо родителите ви постоянно ви натякват, че той нямал пари ала бала... е как ще се чувствате?! Вие бихте прекарали живота си с него, искате дори да се омъжите за него... а родителите ви не искат да и чуват за такова нещо. И как ще се чувствате в такава ситуация. И в крайна сметка до колко са важни парите при брака и т.н.
Glezlata
05-07-2006, 11:26
Ami kolkoto i da si govorim,4e lubovta e nai-vajnoto ne e suvsem taka.Finansovoto polojenie e su6to ot zna4enie,vse pak lubovta nito 6te ti dade dom,ni6to 6te ti nahrani decata primerno.A kolkoto do roditelite - imat pravo,za6toto te sa dali sigurno bude6te na du6terq si i iskat su6to tolkova osiguren muj da ima do neq.Tova e moito mnenie de :smt016
Vsichki si kazvame liubovta e nai vajna, parite ne vlizat v neq, no neka badem realisti .. Osobeno pri brak bez pari, tvyrde trudno shte e , vinagi e bilo i shte byde taka , parite prosto igraqt vajna rolq vav vsqko edno otnoshenie .. A tochno pri tvoq problem ami bydete zaedno dokato mojete , dokato imate sili da otblaskvate napatki i obvineniqta .. nqma nevazmojni neshta .. Uspeh :!:
SeXyTo_f
05-07-2006, 11:31
Ми има голямо значение и парите...перфекният мъж..е с пари, добър в леглото...да те обича...не бе шегувам се...;) ама са от значение! Като си имаш дете...и се разхождаш...и гледаш как някоя друга майка седи в скъпо кафене..и си поръчва това което иска...а ти да речем не можеш да си го позволиш...ми гадно ще ти стане(това е само пример...)...трябва ти заможен мъж...и животеца щи е приказка...жената обича да я глезат..да и се копуват разни неща..и т.н. :-k това е мойто мнение!
SlaDka_BliZalka
05-07-2006, 11:57
...жената обича да я глезат..да и се копуват разни неща..и т.н. :-k това е мойто мнение![/b][/color][/quote]
imenno... i to4no ti kato ima6 pari a toi nqma..kakvo ti li 6te mu kupuva6 parfiom4eta i dre6ki?!?!?!
da lubovta e liobov...no ne e edinstvena!
pomisli sama dali 6te se spravi6 sama s tozi..?!brak!? s "parite ti"
i vyprosa e kolko po-malko pari iam6 ti
UsPeh
sexy_macka
05-07-2006, 12:00
Glezlata Пуснато на: 07.05.4 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ami kolkoto i da si govorim,4e lubovta e nai-vajnoto ne e suvsem taka.Finansovoto polojenie e su6to ot zna4enie,vse pak lubovta nito 6te ti dade dom,ni6to 6te ti nahrani decata primerno.A kolkoto do roditelite - imat pravo,za6toto te sa dali sigurno bude6te na du6terq si i iskat su6to tolkova osiguren muj da ima do neq.Tova e moito mnenie de
Tq e napulno prava...vseki kazva "za men nqmat znachenie parite i vunshnostta" a vseki gleda 1vo tova,a lsed tova se poqvqvat chufstfa i t.n.
a to i jivota si e takuf "Silnite ocelqvat" a da si silen bes pari na dneshno vreme i malko trudno... \:D/
black_dimond
05-07-2006, 12:12
ne mi puka dori tozi v koito sum se vlubila da nqma puknata para 6om go obi4am nikoi i ni6o nqma da me spre da sum s nego
CVETELLINA
05-07-2006, 12:24
ами няма никакво значение за мен.Ако го обичам и тои ме обича нищо няма да ми повлиае да съм с него...но естествено при брака може би нещата стоят по по-различен начин незнам...но специално за връзката парите нямат никакво значение за мен....
what is love?
05-07-2006, 12:31
Е, на нас ни е далечко още за брак. Но човек се замисля за тия неща... В смисъл дори и при една връзка парите влияят... А да не говорим за брак. Виждам, че и той се чувства кофти от това естествено, затова никога не повдигам въпроса пред него... В крайна сметка ние сме само "гаджета". Ама и на мен, както и на всяка друга жена й се иска да й се правят подаръчета... А той за да ми направи и най-малкото подаръче трябва да взима пари на заем от приятели и после тези пари няма как да им ги върне. Затова и не го карам. И започнах да се замислям дали не съм материалистка? Преди време и аз мислех по същия начин... "само любовта е важна, не и парите"
Krem4eto
05-07-2006, 12:51
Ami kolkoto i da si govorim,4e lubovta e nai-vajnoto ne e suvsem taka.Finansovoto polojenie e su6to ot zna4enie,vse pak lubovta nito 6te ti dade dom,ni6to 6te ti nahrani decata primerno.A kolkoto do roditelite - imat pravo,za6toto te sa dali sigurno bude6te na du6terq si i iskat su6to tolkova osiguren muj da ima do neq.Tova e moito mnenie de :smt016
Agreed!
Разбира се, че не може без пари. Но хората имат качества и способности, ако тази седмица, този месец ,дори тази година гаджето не е в добро финансово състояние това не значи нищо ако е умен ще се оправи и ще намери начин да си подобри положението. Не винаги всичко е на 6, но нали за това се събират хората да се подкрепят. Само едно ще ти кажа - ако обичаш някого не ти пука от никой и нищо(дори родителите ти) Ако си влюбена ще се стараеш понякакъв начин да му помагаш (било то и сам морална подкрепа, проявявайки разбиране и търпение към него.) Никое влюбено момиче не се притеснява от материалните неща - не сте ходили по готини заведения - по-добре с него в парка или с някой идиот в най-хубавото заведение в София? не ти подарява подаръци - нищо подари му ти нещо дребничко ще се зарадваш също толкова много както ако беше получила подарък. Най важното е да вярваш в него и в евентуалния му бъдещ успех. Не се поддавай на родители и приятели които казват зарежи го.
Devilsplaymate
05-07-2006, 14:13
Ако е перфектен , няма да ми пука за парите .
`Death`Whore`
05-07-2006, 14:23
Бях в такова положение - не заради пари, просто родителите на приятеля ми постоянно му натякваха глупости за мен. И на него не му дремеше. Не ме изостави. И, замисли се, ако родителите на единия са гнусни материалисти, каква е вероятността детето да не е такова? Особено ако е едно дете - вероятността е адски малка.
Чакайте, за какви пари говорим? Все пак и твоите, и на момчето, са все още пари на родителите ви. Друг е въпроса ако жената изкарва много повече от мъжа. Но в случая - има ли значение колко парички имат твоите мама и татко и колко - неговите?
Така че според мен е рано да се замисляте за такива неща. Впрочем, ако той държи да ти прави подаръчета, мисля че може да си намери работа през лятото или по някакъв друг начин да си изкара пари ;)
Парите в любофта значение немат.Обаче за брако имат,как да немат?Кат се жените къде ке живеете и кой ке вади пари?Къща требе да се купува,интериорец,пара требе.Родитело щом опре до сватба си знае работата,за либофта акън нема хич,ама за женитба сичко знае,он е по-печен от тебе :twisted: .Ако бил перфектен ко?Нема пари за кино и кафеджос и носи съдрани гащи,ама под тех Брад Пит,какво ке стане?Он семки едва си купува,а либоф ли ще върти?Акъло требе да си напънеш малко и да помислиш убаво
`Death`Whore`
05-10-2006, 08:01
До предишния младеж - мъжът не трябва да е богат, но трябва да може да изкарва пари. Никoй не е казал, че ще се жени за некадърник и малоумник!