PDA

View Full Version : Polzvali li ste nqkoe ot tezi dvete?

Taira
05-07-2006, 15:31
Stava duma za produktite za kosa na Gliss kiur, koito reklamirat naposledyk - 6ampoan, balsam i maska? Dove imat podobni, no ne sym gi polzvala, a si tyrsq nqkakvi hubavi produkti za suha i izto6tena kosa. Az li4no se kolebaq mejdu tezi dve marki i zatova me interesuva dali nqkoq ot vas momi4eta e polzvala tezi produkti i kakyv e bil efekta? Mersi predvaritelno:)

Kam4eto
05-07-2006, 16:35
не съм пробвала другото, но ти препоръчвам Dove

ProstoAz
05-07-2006, 16:43
На Dove съм ползвала и въобще не ми харесват, за това ти препоръчвам GlissKur - и аз ще ги изпробвам след като ми свъшат тези на Pantene. :wink:

_FroZeN_TeaRs_
05-07-2006, 16:55
Dove не струва, казвам ти го от опит .. GLISS KIUR е по-добрият избор .. няма да съжаляваш \:D/

Ena``
05-07-2006, 18:38
По принцип не съм доволна от шампоаните на Дове, но и от Gliss Kur - hair repair няма да получиш желания резултат...
Вече няколко месеца ползвам балсама за без отмиване..и честно казано нищо не възстановява, само дето давам 6.50...
Може би още го ползвам, само защото ме кефи как мирише и е по-лесен за нанасяне - впръскваш в косата...иначе ефект - никакъв..
Смятам сега като ми свърши това флаконче да пробвам продуктите L'Oreal-Elseve ..
Някой да има мнение за тяхното действие?

Barbie
05-07-2006, 20:40
taka, dove ne mi haresvat,
elseve...i te ne mi haresvat
panten sa hubavi
gliss kur...prosto miri6at strahotno....i na men maskata mi haresva
drugo...na fructis na garnier moga da preporu4am..
mn lo6i raboti sum 4yvala za sunsilk, no na men dobre mi deistvaha...
a za moe golqmo o4udvane i na avon mi deistvat dobre (ha!mn stranno)
hmmm...tva sum polzvala v poslednite meseci

ProstoAz
05-07-2006, 20:47
Ena``, преди 1-2 години ползвах един шампоан и балсам на Elseve за суха, изтощена и накъсана коса (нещо такова) и бяха страхотни! В синьо-бяла опаковка бяха май до колкото си спомням и отзаде пише, че в шампоана има серемиди, които заздравяват косата (нещо такова). :)

e_l_i_z_a
05-08-2006, 07:21
Глис Кюр са едни от най-добрите шампоани!Аз ползвам от тях.Преди бях със серията за изтощена коса,а сега съм със серията с "течна коприна".Много съм доволна.
Но ако косата ти наистина "няма живец",ти препоръчвам нещо друго-
един шампоан от аптеките,казва се KLORANE и буквално съживява косата.И него го ползвам.Но той е малко по-скъпичък ако това не те притеснява :wink:
А и между другото шампоаните на ALFAPARF не са зле-направо са ДЪ БЕСТ :D

bugbgu
05-09-2006, 08:40
elsev opredeleno sa mn dobri i jultata i novata seriq pone v/umne imat idealen efekt,a az poprincip sum s mn suha i izto6tna kosa

ninsy
05-09-2006, 18:05
от dove определено несъм доволна така че ти препоръчвам GlissKur

нова
05-28-2006, 19:48
глис кюс е супер

MiRaCuLiXbb
05-28-2006, 19:50
не

a_curious_girl
05-28-2006, 19:53
И на мен Dove не ми харесва

SwEeT^hIlArY
05-28-2006, 21:04
Определено ти препоръчвам продуктите на GLISSKUR!!! Аз лично ползвам балсама, шампоана и маската за изтощена коса от няколко месеца и мисля че наистина има ефект. Пробваи и ти мисля че няма да съжеляваш :D

TSecret
05-28-2006, 21:05
na loreal profesionaknite sa super kakto i na saphir! ina4e mnogo hubavi mneniq 4uvam za rozovata seria na elseve s perlite i mislia da q probvam!

fti4ka
05-28-2006, 21:09
глис кюр неме кефи.. хубав е на сънсилк за различните видове коса.. аз лично за руса съм използвала и съм много доволна..

art_lady
05-29-2006, 14:55
И аз щях да пускам тема за да питам за ефекта за GlissKur,защото мисля да си ги купя :D .Относно Elseve ,аз в момента ползвам тези розовите-маската и шампоана.Имайте предвид,че косата ми беше много изтощена от едва ли не ежедневно изправяне с преса,а след като започнах да използвам шампоана на Elseve косата ми съвсем се съживи.Супер са! \:D/