PDA

View Full Version : I NEED HEEEEELP!!!! PLS

fefooo
05-07-2006, 16:55
molq vi se horca kajete mi nali nqma nikakva opasnost ot zabremenqvane ako prezervativa se sk1sa predi da s1m sv1r6iL??? az s1m po4ti 100% siguren 4e nqma opasnost, no priqtelkata mi smqta 4e ima i e re6ila da kazva na roditelite si, koeto po princip ne e tolkova lo6o, kato izkliu4im fakta 4e ba6ta i e ne6to kato 10x(Volen Siderov + Hitler + :evil: :evil: :evil: ) ta PLS KAJETE MI IMA LI NQKAK1V RISK???

fulldelight
05-07-2006, 16:58
molq vi se horca kajete mi nali nqma nikakva opasnost ot zabremenqvane ako prezervativa se sk1sa predi da s1m sv1r6iL??? az s1m po4ti 100% siguren 4e nqma opasnost, no priqtelkata mi smqta 4e ima i e re6ila da kazva na roditelite si, koeto po princip ne e tolkova lo6o, kato izkliu4im fakta 4e ba6ta i e ne6to kato 10x(Volen Siderov + Hitler + :evil: :evil: :evil: ) ta PLS KAJETE MI IMA LI NQKAK1V RISK???
Ми то понеже няма 50000 такива теми, ще ти кажа - опасност ИМА! Не е нужно да казва на техните ми да си земе едно тестче за бременност и ако е положителен, тогава да се паникьосва..... :-k

05-07-2006, 17:37
ili da iszpir 1 hap4e ma to mai ve4e kasno :twisted:

05-07-2006, 17:37
a ne ne e kasno ako ste go napraili 5 4asa predi posta ti sa kat videh data i 4as... ](*,)

^KaSiDi^
05-07-2006, 18:46

hmmmm....risk vinagi ima!!!zapomnete go vednaj zavinagi!! [-X Verno v sluchaq e minimalen,no vse pak IMA...!!!
a q da pitam tq v koi den ot cikyla si se namira?V smisal koga tr da i doide tozi mes,pitai q i ni kaji.... :-k

fasta4eto
05-07-2006, 18:53
vsi4ki sa pravi i na men mi se slu4i prezervativa se be6e skasal no toi svar6i izvan men i ni6to ne mi stana za 6tastie no ne q ostavqi da se panikiosva to ako e stanalo stanalo da nebarza da kazva na tqhnite do ni6to hubavo nqma da dovede pak ako ne i doide i testa e polojitelen togava moje da im kajete i kasmet

NsG
05-07-2006, 20:22
Като гледам написаното,веднага мога да предположа нещо.Не знам точно от колко време сте с твоята приятелка и колко са сериозни отношенията ви,но сексът без презерватив(което всъщност е същото с вашия случай) не крие опасност само от забременяване.Сега ако се окаже че всичко е наред ти ще се успокоиш и утре ще забравиш да се замислиш за останалото.Повтарям,че не знам колко се познавате с нея,но ако не е достатъчно,те съветвам да си пуснеш едни изседвания.Относно баща й,безмислено да му изпее,защото каквито и да са резултатите,няма да можеш да се разминаваш спокойно с него занапред :wink:

fefooo
05-07-2006, 20:33
ave hora!!!! po poleka veee!!! o4akvah da me uspokoite... ave... ama... ave... ave prakti4eski spored men nqma risk ot ZABREMENQVANE se pak dori ne bqh blizo do sv1r6vane... kak 6e stane to da ne e pasta za z1bi - kato go stisne6 da puska bqlo :) (ne e mnogo umestno da se bazikam v tozi moment, oba4e ako me opoznaete 6te razberete, 4e az s1s si4ko se maitapq) to da ne bi spermatozoidite da p1lzqt 1 po edin v kolonka kato indiici prz preriqta. Ave horca pls kajete kolko procenta e 6ansa? spored men e po malko ot 5 procenta, ama... se pak za tova vi pitam p1k i kakto kaza pi4a to tva e se edno sex bez prezervativ, nali taka? az pak povtarqm - BQH DALE4 OT SV!R6VANE!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. to za testa e qsno- to e nai lesnoto

MqY_MqY_f
05-07-2006, 20:35
Теста ще ти отговори, приятелю... остави другото.

А ако те е срам да вземете такъв - друг начин няма освен да чакате.

fefooo
05-07-2006, 20:42
a q da pitam tq v koi den ot cikyla si se namira?V smisal koga tr da i doide tozi mes,pitai q i ni kaji.... :-k
miiiiiiiii to mai minalata sedmica i be6e...

gangbang
05-07-2006, 20:42
fakta 4e ba6ta i e ne6to kato 10x(Volen Siderov + Hitler + :evil: :evil: :evil: ) ta PLS KAJETE MI IMA LI NQKAK1V RISK???

Просто една добра комбинация :mrgreen:

А иначе, най-добре си вземете тестче и да си го направи, да се увери, че няма нищо, щото то е явно, че няма, поне така както го обясняваш :)

fasta4eto
05-07-2006, 21:18
ave hora!!!! po poleka veee!!! o4akvah da me uspokoite... ave... ama... ave... ave prakti4eski spored men nqma risk ot ZABREMENQVANE se pak dori ne bqh blizo do sv1r6vane... kak 6e stane to da ne e pasta za z1bi - kato go stisne6 da puska bqlo :) (ne e mnogo umestno da se bazikam v tozi moment, oba4e ako me opoznaete 6te razberete, 4e az s1s si4ko se maitapq) to da ne bi spermatozoidite da p1lzqt 1 po edin v kolonka kato indiici prz preriqta. Ave horca pls kajete kolko procenta e 6ansa? spored men e po malko ot 5 procenta, ama... se pak za tova vi pitam p1k i kakto kaza pi4a to tva e se edno sex bez prezervativ, nali taka? az pak povtarqm - BQH DALE4 OT SV!R6VANE!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. to za testa e qsno- to e nai lesnoto

pi4 dori svirka kat pravi6 i toi se vazbudi se poqvqva te4nost koqto sadarja spermatozoid4eta v malko koli4estvo no gi ima taka4e tva 4e si bil dale4 ot svar6vane da ne te uspokoqva mnogo O:)

shadow4e
05-07-2006, 21:56
да но вероятността от забременяване е мн малка,защото повечето от тях са негодни и умират мн бързо, дори киселата среда във влагалището ги убива, а и също не могат да пробият фоликула на яйцеклетката,за мен 90% е невъзможно, но ако си карък и си от другите 10%....
пък и доста хора практикуват прекъснат полов акт и не е забременяло момичето,но аз лично не бих рискувала....

fasta4eto
05-07-2006, 22:06
да но вероятността от забременяване е мн малка,защото повечето от тях са негодни и умират мн бързо, дори киселата среда във влагалището ги убива, а и също не могат да пробият фоликула на яйцеклетката,за мен 90% е невъзможно, но ако си карък и си от другите 10%....

na men mi se be6e slu4ilo sa6toto i nesam bremenna no i 10% ne e malka veroqtnost :wink:

^KaSiDi^
05-08-2006, 08:30
miiiiiiiii to mai minalata sedmica i be6e...

ako verno i e svyrshilo min sed hvashtate kofti period,v koito ima kato cql golqm procent veroqtnost da e bremenna,dano vse pak vs da e nared....

a otnosno tva,che samo sme te stresirali,ma ti pita dali e vyzmojno da e bremenna,nie ti otgovarqme,nadqvam se ne si ochakval tuka da te uspokoim vypreki riska,(koito mai v sluchaq e golqm)vij opredeleno greshakata vi e bila,che e bilo bez prezarvativ,ne iskam sq da go natqkvam,ama e taka......

osemenitelia
05-08-2006, 08:43
molq vi se horca kajete mi nali nqma nikakva opasnost ot zabremenqvane ako prezervativa se sk1sa predi da s1m sv1r6iL??? az s1m po4ti 100% siguren 4e nqma opasnost, no priqtelkata mi smqta 4e ima i e re6ila da kazva na roditelite si, koeto po princip ne e tolkova lo6o, kato izkliu4im fakta 4e ba6ta i e ne6to kato 10x(Volen Siderov + Hitler + :evil: :evil: :evil: ) ta PLS KAJETE MI IMA LI NQKAK1V RISK???ако баща и е като Хитлер може единствено да се плашиш ако си мангал....

Nasindo
05-08-2006, 12:23
hm ami kakvo da ti kaja riska e minimalen ... ama si go ima .. ako nqma gaf dobre .. ama ako ima... kakto kazva6 4e ba6ta i e kato hitler + volen siderov... dupa da ti e qka :mrgreen: :!:

PleasureSeeker
05-08-2006, 12:25
има си доволно голяма вероятност..по-хул да си напрай тест..и да не бърза да казва на тяхните...щот не ти завиждам

evanescence_fen4e
05-08-2006, 14:04
opasnost vinagi ima

fefooo
05-08-2006, 20:30
opredeleno greshakata vi e bila,che e bilo bez prezarvativ,ne iskam sq da go natqkvam,ama e taka......

ne be6e bez ve!!! :) prosto se sk1sa

ino gulqqqqmu tenkiu na Kulio Gangstera 4e edinstvono toi mi v1zv1rna normalnoto za men veselo nastroenie...
test4e 6te si vzemem drugata sedmica 6toto tq kaza 4e sq ni6to nqmalo da pokaje (az tva ne go razbiram taka 4e i vqrvam) trqalo da iz4akame pone 1 sedmica... i 6e si zemem...

^KaSiDi^
05-09-2006, 09:18
opredeleno greshakata vi e bila,che e bilo bez prezarvativ,ne iskam sq da go natqkvam,ama e taka......

ne be6e bez ve!!! :) prosto se sk1sa

ino gulqqqqmu tenkiu na Kulio Gangstera 4e edinstvono toi mi v1zv1rna normalnoto za men veselo nastroenie...
test4e 6te si vzemem drugata sedmica 6toto tq kaza 4e sq ni6to nqmalo da pokaje (az tva ne go razbiram taka 4e i vqrvam) trqalo da iz4akame pone 1 sedmica... i 6e si zemem...

oooo sorry sorry,ti verno kaza,che se e skysal... #-o