View Full Version : Ako tqloto ti e okosmeno poveche ot normalnoto?SYVETIIIIII!!
HELP ME - F
05-07-2006, 19:49
Zdraveite!Imam probloem .. tqloto mi e okosmeno poveche ot normalnoto .. KAKVO DA NAPRAVQ?!?!?! molq vi za syveti VAJNO E!!!!!! :roll: :( ](*,) :smt102
kak da si mahna kosmite na racete ?!
Аз имам същия проблем,бях на гинеколог,на хормонални изследвания и се оказа,че имам повишено ниво на хормони,при което сега пия Диане-35 предписано ми от нея,незнам за космите още(поне трябва да го пия няколко месеца),ама след първата опаковка поне пъпки вече не ми излизат и се чувствам добре
mi s epilator...ako nqma6 moje si zeme6 epilira6t krem,ako nqma6 moje si naprai6 nqkva mania s med ma ne znam kak staa,ako nqma6 moje6 da si gi izbrasne6,ako ne moje6 si gi izgori sas zapalka,ako nqma6 zapalka si gi uskubi...ili.. :mrgreen: :roll: ae nz az si brasna kura i pod mi6nicite :roll:
Аз имам същия проблем,бях на гинеколог,на хормонални изследвания и се оказа,че имам повишено ниво на хормони,при което сега пия Диане-35 предписано ми от нея,незнам за космите още(поне трябва да го пия няколко месеца),ама след първата опаковка поне пъпки вече не ми излизат и се чувствам добре
ufff az hapcheta nemoga da piq .. osven da si go kupq .. kolko struva?kakyv vkus ima?ako e gorchivo .. prosto trqbva da zabravq za nego ako si go kupq trqbva da go dyvcha shtoto hapcheta nemoga da piq :(
ufff az hapcheta nemoga da piq .. osven da si go kupq .. kolko struva?kakyv vkus ima?ako e gorchivo .. prosto trqbva da zabravq za nego ako si go kupq trqbva da go dyvcha shtoto hapcheta nemoga da piq :(
За дА си ку пиш хапчета - първо лекари изследвания, да не си луда да пиеш хормонални таблетки без предписание?????????
uff da ... nepomislih za tova ...prekaleno otchaqna sym veche nz kvo da pravq s tezi gadni kosmi .. :{
macka123
05-07-2006, 20:44
uff da ... nepomislih za tova ...prekaleno otchaqna sym veche nz kvo da pravq s tezi gadni kosmi .. :{
hodi na lekar
а ако може да каже6 какво то4но представлява изследването ??
а и колко струват тея хап4ета съ6то...да си имам аз представа..а и колко време трябва да се пият ?
мерси :)
Zdraveite!Imam probloem .. tqloto mi e okosmeno poveche ot normalnoto .. KAKVO DA NAPRAVQ?!?!?! molq vi za syveti VAJNO E!!!!!! :roll: :( ](*,) :smt102
Idi na lekar, moje da e homonalen disbalans. 6te ti napravi izsledvane na hormoni i 6te nazna4i le4enie
Persefona
05-12-2006, 17:21
ще се обезкосмяваш повече от нормалното и тфа е
milanistkata
05-16-2006, 14:02
po dobre ni6to
Ами махай ги .......... в 21 век сме, толкова начини има. Всичко си е до генетика, чуй и лекарая какво ще ти каже, но няма да ти ги махне, това трябва да правиш сама с кола маска, кремчета и тнн
Относно изследването,амии взимат ти кръв и ти изследват нивото на хормоните,взимаш си просто направление.Относно тия таблетки хормоналните,конкретно тези имат и противозачатъчен ефект.ама това нищо не пречи,пият си се по схема.Трябва да ги пия 6 месеца и после пак да мина на изследвания да се види дали всичко се е нормализирало
a tiq hap4eta mn li sa skupi ?? :?
nekaduren
05-17-2006, 16:44
избръсни се оскуби се направи си кола маска толкова много неща има не е трудно
mil4eto_
05-17-2006, 16:56
kak da si mahna kosmite na racete ?!
с коала маска или епилатор,само не смий да ги бръснеш! [-X
между 10 и 13 лв опаковката,не помня точно