View Full Version : pogleda zna4i li ne6to?
iskam da razbera na kakvo mnenie sa pove4eto ot vas.spored vas pogleda zna4i li ne6to?kogato mom4eto te gleda vseki pat kogato minava pokrai teb zna4i li 4e ne si mu bezrazli4na?zna4i li 4e mu haresva6 ili "o4ite sa prosto za da gledat"bez da se vlagat nikakvi 4uvstva ?
ProstoAz
05-07-2006, 21:01
Инстинктивно мъжете и момчетата обръщат глави след хубавите жени, което ме навежда на мисълта, че определено му харесва това, което вижда, но...това не значи абсолютно нищо! Всяко момче може да се заглежда по всяко 2ро момиче на улицата. :wink:
no kogato mom4eto e ot tvoito obkrajenie.kogato te vijda vs den i ne svalq pogled ot teb.kogato te gleda pravo v o4ite?i togava li njma zna4enie
_wait_and_bleed_
05-07-2006, 21:32
явно много искаш да значи нещо или аз греша?
ani4ka18
05-07-2006, 21:55
може и да значи, може и да не значи! ако говориш за конкретен човек по-добре разпитай обкръжението му! по принцип много пъти не значи нищо! =P~
e_l_i_z_a
05-08-2006, 07:07
И ти почни да го гледаш нахално,пък виж кво ще излезе... :-D
Emi...ako ima ne6to, to 6te si proli4i ne samo po pogleda...kakto kazaha po-gore...edin pogled moje da zna4i, ama moje i da ne zna4i
moje da smqta 4e si mn hybava i za tova da te zaglejda...moje da te slu6a vnimatelno i da te gleda v o4ite, za6toto smqta 4e si inteligentna i kazva6 intereseni ne6ta...a moje i ne6to pove4e da ima :) taka ili ina4e, pogleda e dobur znak, no v nikakuv slu4ai ne kazva ne6to konkretno
EvaneScence_f
05-08-2006, 08:16
edin pogled moje da zna4i mnogo za edin 4ovek i da izrazqva mn s nego,no za drug moje da e ni6to...
Погледът е много силно средство за изразяване на неща, които би ти отнело да кажеш с думи в продължение на часове. Само с поглед можеш да изразиш интерес, любов, привързаност, гняв, дистанцираност, радост...
Жените умеят поне 10 пъти по добре да си служат с погледа, и пренасят значението му и на мъжете.
Но, мила, повечето мъже не отдават толкова голямо значение на погледа. Мъжът инстинктивно използва всеки удобен момент да огледа момичето, минаващо покрай него, ако тя изглежда добре. Но не бъркай това с интерес.
Не си дала никакви детайли... ако те оглежда отгоре додолу, или просто някъде-там-от-врата-надолу-знаеш-къде, това не е нищо... Ако те гледа в очите поне 3-4 секунди твърдо преди да отмести поглед, това вече е интерес.
Следващия път когато срещнете поглед, наклони глава настрани и му се усмихни естествено и ведро. Изчакай реакцията му. Ако те заговори ентусиазирано, значи би искал сериозно продължение. Ако просто си те гледа, но не прави нищо, това значи 2 неща:
- Няма кураж, и този човек не ти е потребен
- Има други фактори, които му пречат да се сближи с теб - не си го впечатлила достатъчно, има си приятелка, не е уверен в това дали иска нещо или не и още сто такива...
LP_girl_14
05-08-2006, 11:06
Много си зависи от самия човек и от характера му-някои са си такива че просто няма как покрай тях да мине привлекателно момиче и те да не обърнат глави след нея,други пък хвърлят погледи само на момичета,които за тях наистина са им направили силно впечатление,има и такива дето разчитат на тези малки знаци като погледа,усмивката,трепета в гласа и общо взето поведението да разкрият истинските им чувства,защото например разчитат на езика на тялото,вместо на думите.При всеки е различно :wink:
SmiLe_BaBy{P}
05-08-2006, 11:24
Много зависи самия ти как ще възприемеш нечии поглед.
Krem4eto
05-08-2006, 18:15
Зависи!Понякога може да значи,понякога не!Ти сама преценяваш!
Barbaronka
05-08-2006, 18:19
Edin pogled moje da oznachava mnogo neshta.. :-k
black_dimond
05-08-2006, 19:35
o da osobeno moq kato pogledna nqkoi pravo v o4ite se 4uvstvam edva li ne sum mu kazala vsi4ko za sebesi dori da ne go poznavam zatova obi4am da hodq sus slun4evi o4ila no pogleda e edno ot nai vajnite ne6a koito az i mn dr gledat purvo vupreki 4e ima i takiva s jestoki pogledi no mn izmamni
midnight...
05-08-2006, 19:41
човек може да погледне по 845783465 начина :mrgreen: зависи от човека :wink:
Bi bilo naivno da smqtash, che pogledyt znacta tova, koeto konkretno na teb ti se iska. Pogledite mogat da bydat interpretirani po mnogo nachini, no deistviqta - ne.
kobrichka
05-08-2006, 19:47
az sam na principa 4e ot o4ite moje6 da razbere6 mnogo,no v kraina smetka zavisi ot pogleda s koito te gleda,prenebrejitelno li te gleda?ili ima leka iskra v o4ite mu? no mn zavisi i ot 4oveka,ako e nqkoi jenkar...... prosto mu e haresalo tova koeto vijda
honey_91
05-09-2006, 18:34
Poprincip mom4etata ako sa zaintriguvani ot niakoe momi4e ne go pokazvat s pogled,no vse pak zavisi i ot mom4eto.Ako vaprosnoto mom4e te zaglejda dosta 4esto spored mene(zavisi i ot na4ina po koito te gleda)tozi pogled kazva edinstveno 4e haresva tova koeto vijda,a pak za ostanaloto moje samo da se predpolaga.... :-k
ashly besnata
05-09-2006, 18:36
mxm ne vinagi zna4i ne6to
gledame prodaljitelno kogato se zasi4ame njkade.gleda me pravo v o4ite s leka usmivka(ne podigravatelna).no porincip e jenkar i zatova sam mn obarkana.dali ako ne mu haresvah vaob6te 6te6e da poglejda kam men?kajete mi?
iskam da razbera na kakvo mnenie sa pove4eto ot vas.spored vas pogleda zna4i li ne6to?kogato mom4eto te gleda vseki pat kogato minava pokrai teb zna4i li 4e ne si mu bezrazli4na?zna4i li 4e mu haresva6 ili "o4ite sa prosto za da gledat"bez da se vlagat nikakvi 4uvstva ?
da...siak da se ojeni za teb!
"da...siak da se ojeni za teb!"-kvo tr da zna4i tva?
"da...siak da se ojeni za teb!"-kvo tr da zna4i tva?
iska ;)
Ами може и да те харесва или просто да си му симпатична. Усмихвай му се и ти, ако той не е безразлчен, ще дойде да се запознаете (ако не се познавате).
Разбира се,че може да означава нещо.. и ти ще го усетиш това нещо,ако го има :-) ..Но наистина зависи много от начина по който те гледа
може и да значи, може и да не значи! ако говориш за конкретен човек по-добре разпитай обкръжението му! по принцип много пъти не значи нищо! =P~
mida!
tuka ima pravo!
Аз съм напълно съгласна с Deqn. Но ако наистина те гледа продължително и то в очите,но когато ти го забележиш,извръща поглед,тогава наитина може би не си му безинтересна. Но означава и че няма смелост да направи нещо по въпроса. Ако и ти го харесваш, направи нещо по въпроса-разпитай,хвърляй и ти погледи. Това винаги вдъхва малко кураж на срамежливите момчета. 8-[
SeXyTo_f
05-12-2006, 07:48
Ами може и да те харесва или просто да си му симпатична. Усмихвай му се и ти, ако той не е безразлчен, ще дойде да се запознаете (ако не се познавате).
съгласна съм с Десито ;)
PleasureSeeker
05-12-2006, 12:52
100% си му направила впечатление...
sexy_dizzy
05-12-2006, 19:31
Аз мога да кажа,че винаги разбирам когато някое момче ме харесва и то точно по погледа най-вече!Прави сте че може да значи много неща.Явно момчето си пада по теб-тези чести погледи не са случайни.Разбирам да те е погледнал веднъж-например ако си била с някоя секси поличка,но ти казваш,че доста често е спирал погледа и върху теб,че и с усмивка!Твое е,действай!!
Krem4eto
05-13-2006, 10:07
100% си му направила впечатление...
ДА!
Еми нормално е да те гледа постоянно. Това е признак, че пича ти се кефи. Ми просто му се усмихни и виж реакцията. Аз като си харесам момиче жсеки пат го заглеждам. Все пак трябва да и се вдигне малко самочувстжието, но ако е срамежлив и те кефи напражи ти парвата крачка няма нищо срамно. Деистжаи и успех!!!
ThE_DaRk_AnGeL'''
05-13-2006, 19:30
Според мен - да.Ако някой е втренчил поглед
и не откъсва очи от теб тва значи,че
си го впечетлила с нещо.Пък и само за малко
да те погледне,да ти се усмихне също значи,
че нещо в теб му е допаднало :wink:
blagodarq vi naistina ste mnogo otziv4ivi.obnadejdihte me nogo.prodalqavaite v sa6tiq duh :wink:
ZAvisi kade si i koi te gleda!Ako si v disko da re4em tam vseki te gleda i ti namigva i dotam.V na4aloto si mislex 4e vseki koito te gleda i ti pra6ta takiva taini signal4eta te xaresva.Gluposti!!!V pove4e takiva slu4ai si igraqt s teb...
Da_Bitch
07-10-2006, 01:49
дам Honey91 , съгласна съм с теб , зависи кой и къде те гледа..За мен лично погледа значи много.По погледите разбирам дали едно момче ме харесва или...но мн често погледа лъже , особено ако си на една-две ракийки ..