PDA

View Full Version : 4udna dieta?3kg za 2 sedmici? A dali e bezopasno?

05-07-2006, 22:40
Zdreveite.4etoh 4e mn. hora sa dovolni ot izpolzvaneto na Bio Aktiv Hrom i Bio Aktiv Vlakno.Bili namalqvali apetita,ne bili mn. skupi(okolo 16 lv. mese4no) i se svalqli op okolo 3 kg za 2 sedmici-tova 6te re4e 6 kg za mesec bez nikakvi usiliq. A predstavqte li si ako dokato se piqt se kombinirat s fizi4esko natovarvane ili nqkukuv sport. Ta vuprosa mi e nqkoi ima li predstava dali stezi hap4eta sa napulno bezopasni? Nqkoi probval li gi e i naistina ima li efekt? Dali ne trqbva da se posuvetvam s speciqlist predi da zapo4na da gi piq? Blagodarq predvaritelno za vsi4ki! :lol:

stefincetooo
05-08-2006, 06:43
za6to izpolzva6 dumite "4udna dieta"? tva nito e 4udo da svali6 3 kg za 2 sedmici nito pyk se nari4a dieta! bih ti prepory4ala da spre6 sladkoto i hlqba,ne qj sled 5 4asa i pii kolkoto moje6 pove4e voda! Sportuvaneto e zadyljitelno! ot 80 kg sam 55 i sam samo na 17 godini :-D .jelaq ti uspeh

ravel
07-25-2006, 15:55
Vidiah reklamata predi vreme i reshih da si kypia tezi Hrom aktiv vlakno, no eto veche gi pia niakolko dni nikakav rezyltat.Znam che e rano da si mislia za kakavto i da e bilo rezyltat, no pone na apetita da deistva a to nishto.Nadiavam se da ima niakoi koito da kage dali sa my podeistvali i sled kolko vreme sled kato se zapochne s tiah apetita namaliava i ima traen rezyltat.

PerfectStrang3r
07-25-2006, 16:45
Абе аз за 3 дни свалих 2 кг. Аз мисля, че моята диета е доста добра ...

Сутрин:

Супена Лъжица мед

Обяд:

Хубава салата ( домат, краставица, пиперче, сирене, ама без олио !!! )

Следобед:

Една ябълка

Вечер:

Задължително ям преди 7 часа ... пак някаква салата ( пак без олио ) и нещо малко не много калорично ... например сухарчета и така ....

Като през деня имаш движение ... например бягаш или в моя случай - футбол ...

Поне аз отслабнах доста ! Не знам при вас как ще е ...

Пепи Пекторалиса
07-25-2006, 17:14
za6to izpolzva6 dumite "4udna dieta"? tva nito e 4udo da svali6 3 kg za 2 sedmici nito pyk se nari4a dieta! bih ti prepory4ala da spre6 sladkoto i hlqba,ne qj sled 5 4asa i pii kolkoto moje6 pove4e voda! Sportuvaneto e zadyljitelno! ot 80 kg sam 55 i sam samo na 17 godini :-D .jelaq ti uspeh
Как може едва ли не да се хвалиш, че си само на 17 и си била 80 кг а сега си 55. Ти на 30г ще си 100!!??!

А и второ като си 80 кг е лесно да сваляш 3кг за 2 седмици процентно това е малко от цялото ти тегло. Общо взето постът ти е лишен от смисъл.

И аз като лягам в 2 през ноща пак ли в 5часа най-късно да ям. С тези лаически съвети сте ми писнали. Ако щеш отслабни и 100кг. пак нищо не разбираш.

08-19-2006, 12:01
пих ги и нищо!ама нищо!нито ми намаляват тфа за хранене нито свалих нещо..био актив пих и други и пак ..ебати измамата

tainstvenata
08-19-2006, 12:43
emi az neznam dali to4no tovba pomaga no az sam polzvala podobno no nikakav efet .. po dobre se ograni4i v hranite .. bez sladko,testeno sutrin moje da pie6 1 4asa topla voda, ne qj sled 7 4asa, pove4e sport i uprajneniq i uspeh :)

Отговор
08-19-2006, 19:13
аз като лягам в 2 през ноща пак ли в 5часа най-късно да ям. С тези лаически съвети сте ми писнали. Ако щеш отслабни и 100кг. пак нищо не разбираш.