PDA

View Full Version : А вие как се справяте с това???

?pitanka?
05-08-2006, 17:10
Значи имам едно въпросче(към момичетата) - как се справяте с бялото течение? В смисъл аз знам че е нормално за момичетата да имат бяло течение, но... не ви ли пречи по някакъв начин при половия живот. Аз например се изкъпвам нали , смяням си бельото и след 20-30 мин вече то е нацапано. Ами като правите секс - сабличате се и.... по гащичките има нещо бяло :shock: а и мирише неприятно...
Моля дайте съвет и кажете как се сшравяте с този проблем.

Варки
05-08-2006, 17:13
Може да има много причини за бялото течение - примерно точно незнам в кой период беше преди да ти дойде май то се засилваше или през определен период от месеца не съм сигурна.Но иначе не трябва да имаш такива проблеми смисъл за толкова кратко време да се появява.Може да е и следствие от това,че си пила антибиотици ама тук малко се отклонявам от темата.
Не мога да ти дам точен съвет как да се справиш с него.Най-добре иди на гинеколог да ти изпише някакви хапчета,за да отстраниш този проблем.

morski o4i4ki
05-08-2006, 17:20
Ami ima ejednevni prevruzki slagi si ot tqh i si gi smenqi nqkolko puti na den.A predi sex otiva6 v banqta,maha6,mie6 se i gotovo.Nqma ni6to na belioto i ni6to ne miri6e.Taka ne stava li?

05-08-2006, 20:39
виж мила ако имаш бяло течение то тогава значи че трябва да идеш на гинеколог. нормално е момичетата да имат секрет или течност която се отделя но тя се нарича вагинално течение и между двете има разлика. вагиналното течение е прозрачно няма миризма и служи за овлажняване и защита например то често е по обилно по време на или преди овулация. а относно бялото течение то е сигнал за някакав проблем може би инфекция само то е представлява по гъста течност често бяла , жълта и има неприятна миризма.
сама прецени какво точно си имала предвид но ако е бяло течение от дълго време ти препоръчвам да отидеш на лекар за съвет :wink:

shadow4e
05-08-2006, 20:48
аз ползвам ежедневни,защотот доста непрятно,обаче то честно казано приятелят ми като ми сваля гащичките не забелязва дали има или няма, то просто е под такъв ъгъл,пък и като се стигне до този момнет той мисли за твоето тяло...

^Pretty{}Girl^
05-12-2006, 11:09
az bqh 4uvala 4e se lekuva taka zna4i v prodaljenie na edna sedmica sutrin i ve4er se kypesh i kato se kypesh i v edin burkan salgash malko iot kolkoto da stane vodata oranjeva vodata v borkana trqbva da e hlatka i se podmivash otdolo s nego i taka sled edna sedmica go nqma (ispitano e :))

Danielle
05-12-2006, 11:16
Ami ima ejednevni prevruzki slagi si ot tqh i si gi smenqi nqkolko puti na den.A predi sex otiva6 v banqta,maha6,mie6 se i gotovo.Nqma ni6to na belioto i ni6to ne miri6e.Taka ne stava li?
\:D/

plaY
08-23-2007, 15:32
ами и аз страдам от бяло течение и е мн неприятно...и аз карам с миене и превразчици...ама пак е гадно...страх ме е да кажа на майка ми, а пък за моя пр да не говорим :(( искам само да попитам дали само тези които не са девствени могат да страдат от болестта,или и девствени могат? :shock: 8-[

john_kaleka
08-23-2007, 15:41
ами и аз страдам от бяло течение и е мн неприятно...и аз карам с миене и превразчици...ама пак е гадно...страх ме е да кажа на майка ми, а пък за моя пр да не говорим :(( искам само да попитам дали само тези които не са девствени могат да страдат от болестта,или и девствени могат? :shock: 8-[

еййййййй не ви ли е срам, че сте толкова необразовани?а?мн сте прости!няма значение дали си девствена или не бяло течение може да има(най-често при лоша хигиена)!отидете на генеколог и той ше ви препише лекартсва!гаджето ми вземаше и сега е ок!

08-23-2007, 15:42
прасни си една злобарка и готово..

bebito0o
08-23-2007, 15:44
къпя се пошчесто а преди да правим секс си обличам чисто белио а преди това се изкъпвам,+ тфа той не гледа прашките ми а мен самата... \:D/ :mrgreen:

Q16Kd
08-23-2007, 15:52
hodi na ginekolog.. i az imah bqlo te4enie, no ne sym hodila na ginekolog, prosto nablegnah pove4e na higienata i sega nqmam, no sym nabliudavala 4e kogato sym ponastinala i vzimam nqkakvo lekarstvo i se pozasilvashe

DIVINE_TIME
08-23-2007, 21:33
Използваш ежедневни превръзки,сменяш си ги и при всяка смяна,ако си в къщи се измиваш,а ако не има кърпички специални за интимна хигиена! :wink:

Made_of_Pain
08-23-2007, 21:38
Използваш ежедневни превръзки,сменяш си ги и при всяка смяна,ако си в къщи се измиваш,а ако не има кърпички специални за интимна хигиена! :wink:

Мхм
Ако се налага да ходиш с кофа или нещо подобно м/у краката
грабвай легена и отивай при чичо дорктор! :D

abvgdejzi
08-23-2007, 21:38
kato bih dobavila 4e ima i aromatizirani ejednevni prevrazki

Devilka
08-23-2007, 21:44
:)

zuzana_ignatova
08-23-2007, 22:50
mn momi4eta go imat tozi problem!
problema moje da e v higienata,ili 6te ti doide ili prosto si nastinala i o6te mn dr!nai-dobre idi na genekolog!samo ne slu6ai babinite divitini!az sum 4yvala 4e ako no6tem maje6 prevruska s med i spi6 s neq skoro to spira! :lol: no poprincip ne trqbva da ima lo6 miriz ako ima nepriqten "aromat" ,stranenm cvqt ili e mn gusto-togava sus sigyrnost ima6 nqkoq infekciika!
HEI NE STANAHA LI MN TEMITE ZA TVA BQLO TE4ENIE?! :-k

`Death`Whore``
08-23-2007, 22:57
Ако мирише и зацапва сериозно бельото, е инфекция.

naMy4Ho_KoTe
08-24-2007, 00:27
Значи имам едно въпросче(към момичетата) - как се справяте с бялото течение? В смисъл аз знам че е нормално за момичетата да имат бяло течение, но... не ви ли пречи по някакъв начин при половия живот. Аз например се изкъпвам нали , смяням си бельото и след 20-30 мин вече то е нацапано. Ами като правите секс - сабличате се и.... по гащичките има нещо бяло :shock: а и мирише неприятно...

Аз не съм забелязала мъж, на който това да не му действа възбуждащо. При това аз обезателно преди секс с къпя и после като излезна от банята, ако ще има игра - слагам едни прашки и веднага се почва :) Пък и не мирише гадно.

flying_girl
08-24-2007, 00:45
Стига с тая заблуда, че бялото течение е нормално НЕ Е НОРМАЛНО
върви на гинеколог да ти изпише там каквото се изписва за това
Има си секреция която е нормална, но тя не цапа толкова много и не мирише гадно

mir4ovski
08-24-2007, 09:43
az bqh 4uvala 4e se lekuva taka zna4i v prodaljenie na edna sedmica sutrin i ve4er se kypesh i kato se kypesh i v edin burkan salgash malko iot kolkoto da stane vodata oranjeva vodata v borkana trqbva da e hlatka i se podmivash otdolo s nego i taka sled edna sedmica go nqma (ispitano e :))
yjas ne bih go probvala.za taq rabota ima ejednevni prevrazki i gagdeto mi vaobshte nishto ne zabelqzva

The^SweeTesT^Thing
08-24-2007, 09:50
Както при повечто момичета и при мен го има това бяло течение.Но ако спазваш добра лична хигиена не мисля,че ще има проблем.Аз лично по няколко пъти на ден взимам душ заради тея жеги,появява се такова течение след сняколко часа но няма неприятна миризма.А и преди секс количеството му се увеличава по разбираеми причини,но на мойто мъжле въобще не му прави впечатление и нямам особен проблем.:) Но за твое благоразположение ползвай ежедневни ароматизирани превръзки:)

sisi_kissi
02-25-2008, 19:43

padnal_angel
02-25-2008, 19:56
otivash na ginekolog pravqt ti mikrobiologichni izsledvaniq i 4aka6 rezultatite sled tova slushash kakvo 6te ti kaje doktora

suveti mogat mnogo da ti se dadat , no nai-dobriqt suvet 6te ti go kaje akusher-ginekolog ne horata ot foruma

vseki organizum e razli4en i razli4nite medikamenti deistvat razli4no (pri po specifi4ni obstoqtelstva)

hottie
02-25-2008, 20:00
Стига с тая заблуда, че бялото течение е нормално НЕ Е НОРМАЛНО
върви на гинеколог да ти изпише там каквото се изписва за това
Има си секреция която е нормална, но тя не цапа толкова много и не мирише гадно

Напълно съгласна! Хора, не е нормално това бяло течение!!

Your.Passion
05-10-2012, 09:36
Вагиналното течение е прозрачна или бяла течност ,която се отделя през вагината .Това течение е здравословно и НОРМАЛНО .То предпазва влагалището от изсъхване и и помага да се предпази от инфекции.Когато забележиш по бельото си кребообразно бяло петно за първи път ,това означава че скоро можеш да очакваш месечния си цикъл .Ако имаш гъсто жълтеникаво или тъмно течение ,което мирише неприятно или причинява сърбеж или парене ,това може да е сигнал за влагалищна инфекция .Консултирай се с лекар.Повечето влагалищни инфекции се лекуват лесно .Така ,че не всички коментари горе са верни . :) Понякога е нормално ,понякога не ,просто погледни цвета и дали ти пари или щипи :) .. А инъче използвай ежедневни превръзки Discreet .. Най-удбни са :)

GreenFairy
05-10-2012, 15:51
05-08-2006, 17:10 От къде я намери тазя тема бре?

msdattt
05-10-2012, 21:55
На гинеколог се ходи за бялото течение.. до месец-два мах са те изчистили.. А и има ежедневни превръзки за таяя работа, защото понякога преди или след менструация все ще имаш поне малко бяло течение

DragonLady
05-10-2012, 23:06
Клошариииии :D

fenkaaa
05-14-2012, 10:07
Приятелят ми знае за това,сама му казах.При мен няма неприятни миризми или нещо от сорта,доста рядко имам и не по много.

Cucko0
05-14-2012, 11:29
2006 година ...