PDA

View Full Version : priqtelka?!

_wait_and_bleed_
05-08-2006, 21:24
в средата на миналата учебна година едно мимиче седна до мен (на чина)по простата причина,че никой не я понасяше,пак аз си седях сама.доста време се мразехме,но сега за сажаление или за радост сме неразделни.има неща у нея ,които направо ме побаркват.винаги ми дължи пари(които нкг не връща),пуши ми цигарите(нали сам добра пак тя няма пари),преди ми носише и дрехите...сега едни от данките ми май са нейни...не е лош човек...имаме мн хубави моменти и всичко си споделяме,пак и от толкова отдана не сам излизала със старите ми приятели...
какво да правя с приятелката ми?мога ли някакси да оправя отношенията си с другите ми фр-не ,че сме се карали... :smt010

05-09-2006, 13:30
Според мен си направила грешка,че си допуснала да те използва,това да ти дължи пари и да ти носи дрехите не е много на добре!!!Опитай да си върниш старите приятели,обикновенно те са най-верни,иначе може да продължиш да поддържаш отношения с това момиче,но не позволявай много да те използва!Спомена че няма пари,хубаво е,че й помагаш,но трябва да има някакви граници,защото постепенно можеш да останеш и без дрехи!