View Full Version : Помогнете на едно объркано момче ;)
Сорка ако тази тема е една от 100-е най пускани зна,че сигурно ви е омръзнало,но все пак ще ви помоля за съвет.Значи запознах се с едно момиче,писахме си няколко дена,и накрая се видяхме и тръгнахме.Всичко стана наистина много бързо.Бяхме заедно около месец,и тя ми каза-че иска да е сама.Опитала се да ме обикне но не успяла,и даже не се видяхме за да ми го каже в очите.Ся си пиша с нея от време на време,обаждам и се.На именния ми ден на 6-и тя ми прати смс.Проблема е там,че аз я обичам и постоянно мисля за нея,и се чудя какво да правя.На бала сме вав един хотел и вав една дискотека.Мисля там да я изненадам,но незнам как ще реагира тя.Понеже явно вече не ме приема като повече от приятел.Искам да ви питам сас 2 думи-да продължавам ли да се опитвам със нея или да се опитам да я забравя.Благодаря предварително за съветите. ;)
Malko_kote
05-08-2006, 21:51
Ne se habi, za6toto tova f qvno si e namerilo drugo mom4e.Budi prosto pr s neq i ako nqkoi den stane ne6to pove4e mejdu vas hubavo, no sega ne si habi nervite za da se opita6 da i vurne6 4uvstvata, ako izob6to gi e imalo.Zabravi q i en tai nqkakvi nadejdi ot tova koeto ti kazah. :!:
teenkopele
05-08-2006, 21:55
Според мен, продължавай! Няма какво да губиш, но в никакъв случай не се оставяй да те върти. [-X
Е, ако видиш, че нямаш абсолютно никакви шансове...абе ти си решаваш. Замисли се. :)
Успех. :wink:
e_l_i_z_a
05-09-2006, 05:25
Съжалявам пич,но факта,че те е оставила означава,че не иска да е с теб!Замисли се над това! :roll:
Просто не е имала смелост да ти го каже в очите,защото е знаела,че много ще те заболи.Със сигурност обаче има друг...или...всъщност не е задължително.Но просто не иска да е с теб.Това е :wink:
black_dimond
05-09-2006, 07:34
mi ne se predavai moje o6e da ima nqkakvi 4uvstva dori i malko no pone 6e opida6 za da bude6 sigoren kakvo moje da o4akva6 ot neq
ashly besnata
05-09-2006, 08:03
Em..davai oshte edin mesec i ako do togava ne stane nishto zareji qvno nqma da se poluchi
Nqma nishto losho da opitash .. no ti vazlagash prekaleno mnogo nadejdi , iskash na bala si da si s neq , a ne da go prekarash sas sauchenicite si .. napravo se vglabqvash .. ami predstavi si da ti kaje ne me zanimavai .. vsichki tezi planove i nadejdi shte badat sasipani, kakto i balnata ti vecher .. taka che prosto karai napred i vij kakvo shte stane .. kogato si pravim tvyrdi planove dosta chesto te se provalqt...
ashly besnata
05-09-2006, 09:49
Мхм Атика е права
Съжалявам пич,но факта,че те е оставила означава,че не иска да е с теб!Замисли се над това! :roll:
Просто не е имала смелост да ти го каже в очите,защото е знаела,че много ще те заболи.Със сигурност обаче има друг...или...всъщност не е задължително.Но просто не иска да е с теб.Това е :wink:
I az taka mislq [-X
IKisseDAGirL
05-09-2006, 13:13
mi ne se predavai moje o6e da ima nqkakvi 4uvstva dori i malko no pone 6e opida6 za da bude6 sigoren kakvo moje da o4akva6 ot neq
ама да ама тя е казала, че се е опитала да го заобича, но не се е получило
кви чувства да са й останали, след като дори не е имала такива..?
по-добре спри дотук, защото най-много да станеш досаден :? повече от това едва ли ще постигнеш
ти самият казваш, че те приема за нищо повече от обикновен приятел
при тва положение не можеш нищо да направиш... никой не може на сила да обича :roll:
Това че тя иска да сте приятели според мен наистина означава че тя те уважава като човек но явно не иска нищо повече аз също така изостваих приятеля си по същата причина но той реагира по много по гаден начин и сега дори не се поздравяваме винмавай да не влошиш нещата!
`Death`Whore`
05-09-2006, 14:02
Тъпаченца, това, че не изпитва чувства към него, не значи, че изпитва чувства към друг. Нейното отноешние показва уважение - тя може да е с теб, да получава нежност и интимност и да те лъже, но ще е още по-болезнено.
Има и вариант да го е казала просто така - защото си И писнал.
m napalno sam saglasna a Atika
spored mene ne trqbva da si vshava6 tolkz nadejdi
tq ti e kazala 4e ne iska da e s teb ve4e mmoje bi proosto trqbva da go prieme6
Благодаря за всички за мненията,сега като се замисля не си заслужава.А и на бала ще съм сас Класа и ще се разбиваме.Едва ли ще и обърна внимание.Още веднъж благодаря,настина оценявам това че ми помогнахте сас съвети.За сега bYe. ;)
Krem4eto
05-09-2006, 16:08
Според мен, продължавай! Няма какво да губиш, но в никакъв случай не се оставяй да те върти. [-X
Е, ако видиш, че нямаш абсолютно никакви шансове...абе ти си решаваш. Замисли се. :)
Успех. :wink:
:smt023
Malko_kote
05-09-2006, 20:33
Pi4, vnimavai kakvo 6te pravi6 na bala ;) 6eguvam se zabavlqvai se i en misli za tazi patica ;)
jadna_za_lubov
05-10-2006, 19:52
Това че тя иска да сте приятели според мен наистина означава че тя те уважава като човек но явно не иска нищо повече аз също така изостваих приятеля си по същата причина но той реагира по много по гаден начин и сега дори не се поздравяваме винмавай да не влошиш нещата!
Зарежи я...Опитай се да не мислиш толкова за нея...Да не би тя да е последното момиче?Щом така се държи с тебе, значи до няква степен не й пука за тебе..По живо, по здраво, търси си друга и тва е..
Някой от тъмното
05-11-2006, 22:04
Ne se habi, za6toto tova f qvno si e namerilo drugo mom4e.Budi prosto pr s neq i ako nqkoi den stane ne6to pove4e mejdu vas hubavo, no sega ne si habi nervite za da se opita6 da i vurne6 4uvstvata, ako izob6to gi e imalo.Zabravi q i en tai nqkakvi nadejdi ot tova koeto ti kazah. :!:
Ако си фр с нея никога няма да станеш нещо повече... особено ако я обичаш.
Личен опит(изстрадан).
Malko_kote
05-12-2006, 22:54
Naprotiv, ako sa pr i se vijdat 4esto, ni6to 4udno da si vurne 4uvstvata.