View Full Version : izpolzvan :(
BLOOD_SUCKER
05-09-2006, 13:47
Zdraveite.Iskam da spodelq s vas edni moi terzaniq i bih jelal da mi pomognete s mneniqta si i da spodelite kak stoqt ne6tata pri vas.Problema e v tova 4e sus vsi4ki krai men se durja mnogo milo.Do sega se opitvah da se haresam na vsi4ki,toest da ne me mrazi nqkoi ili na ima negativno mennie za men.Prekalenata mi dobrina po nikakuv na4in ne mi pomaga.use6tam kak nqkoi se opitvat da se vuzpolzvat ot men po tozi na4in, a istinski priqteli ne moga da spe4elq.Su6to taka,kogato nqkoi me pomoli vinagi se otzovavam na molbata.Mnogo sum dobur po angliiski esik i kogato pravim kontrolna poloviniq klas me moli da im pomagam , a kogato izlizat po kafate do sega ne sa me iskali.Poprincip ne znam kak da se otnasqm kum horata...tva mi e osnovniq problem.mislq 4e s nadmoenno povedenie 6te e po dobre...da im pokaja 4e imam harakter tai kato sum siguren 4e golqma 4ast ne me vzimat naseriozno.ili da se durja s tezi koito sa mi po nepriqtni zlobno..nz...pomagaite...
kykyto_kiki
05-09-2006, 14:01
mi az iskam samo da ti kaja 4e ima sqkakvi hora-nqkoi sa zlobni,drygite sa nahalni,tretite sa nagli,po4ti vsi4ki se opitvat da se vuzpolzvat kato im se otdade vuzmojnost ...a ima i takiva koito sa si naistina dobri i istinski priqteli -> prosto trqbva da se zagleda6 i da gi otkrie6!!i su6to taka ne gledai da si takuf kakufto 6te se haresa6 na drygite dobur,ili gaden te trqbva da te haresvat ... PROSTO BUDI TAKUF KAKUFTO SI i 6te vidi6 4e 6te si spe4eli6 mnogo pove4e priqteli otkolkoto sega ima6 dori... budi sebe si :wink:
pa3bupaTeJlky
05-09-2006, 14:02
Ami pogovori s tqh be chovek .. kaji im pone edin pyt da ti dadat shans da im pokajesh,4e mojesh da bydesh fr ne samo na kontrolnite .. i taka ama kato ti dadyt shans ne go ispuskai .. USPEH ! :lol:
Tova mnogo mi prili4a na istoriikata na edin syu4enik..angliiskiq dobroto dyrjanie i t.n.. koeto me navejda na misyltra 4e znam koi si....no kakto id a e.... druj se s horata taka kakto te se drjat s teb...ako te karat da se usmihva6 nakarai gi i te da se usmihnat...ako te naranqvat- naranqvaio gi i ti....ako bydat dobri s teb bydi i ti...ako ne te ocenqvat - nakarai gi da te ocenqt....tova e moqt syvet! :wink:
Dr. Kazimbutt
05-09-2006, 14:06
Не трябва да бъдеш толкова добър. Може и да звучи егоистично, но истината е, че трябва да мислиш за себе си.
И аз преди пишех контролните по английски и биология на половината ми клас, но после разбрах, че не трябва да правя така. Не трябва да правиш нещо за някого, ако той не би направил същото за тебе.
Колкото до държанието - дръж се авторитетно. Не се кланяй, не се подмазвай на никого и не се прави на такъв, какъвто не си.
IKisseDAGirL
05-09-2006, 14:29
всеки си има собствен характер, който трудно се поддава на промени
знаеш ли защо се получава така и защо не те харесват околните... защото самият ти се опитваш да настроиш държанието си според тях.. да го адаптираш към това, което би им се харесало
човек не решава сам дали да е добър или лош, нито пък избира характера си.. той просто си го има :wink: дръж се и бъди такъв, какъвто си, а не такъв, какъвто биха те одобрили те или очакват да си :)