View Full Version : za kosata-savet
zdravei te,iskah da vi popitam kak moga da si ydalja kosata???4yvala sam za hininena voda-deistva li i kolko stryva???
ммм да по принцип даже мн действа по-малко от лев е и е хининова вода а не... :mrgreen: ммм за дръго по принцип ампулите за ускоряване разтежа на косата също много помагат
xaxaxa... mnogo tapo e formiran vaprosa!
ami s hinova voda ne moje6 da si udalji6 kosata moje6 da spomogne6 za po barz rastej.. moje6 da polzva6 maski ili 6ampoani s hinin koito pomagat adski mnogo no se sre6tat dosta rqdko
абе хининовата вода помага ама трябва редовно да се мажеш ->всяка вечер O:)
а за удължаване на косата едва ли хининовата вода щи помогне :-k
e ne to4no da q ydalja a da raste po barzo
Amorfofalus
05-10-2006, 14:06
Всички говорят колко помагала хининовата вода , но аз не видях кой знае какъв ефект като си я мазах преди 2г. ,трябваше ми 1г за да ми порасне косата.А също съм чувал , че не е хубаво всеки ден да се маже , а около 2-3 пати в седмицата е добре да си слагаш.Струва 60-70ст. в аптеките
kak se slaga taq voda? namazva se po kosata ili se vtriva v kojata?
Втрива се в корените , след което се разнася по дължината на косата.
Amorfofalus
05-10-2006, 14:13
Слагаш я на косата и масажираш в корените на косъма и после оставяш да изсъхне.Слага се на влажна коса ( не мокра - а леко влажна ) и до колкото знам не е хубаво да се излага на сланце ( нямам представа защо )
axam 10x.. sha odq do aptekata da si zema malko vodA.. :P :D :P
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=96859.0
погледни тук...
аз все още не мога да се навия да пробвам...но според другите имало полза...
Amorfofalus
05-10-2006, 16:24
Нека мойта расте по-бавно и като хората , кой знае какви химии са тея работи , както се казва помага за 1 вреди на 10.Щом хората са направили два вида аптеки , нормална ( за хора ) и ветеринарна ( за животни ) явно има защо . Ако някой иска да експериментира прав му път
fantasmagora
05-12-2006, 19:31
Добро решение според мен е стимуланта за коса на ИКАРОВ. Изпробван метод е и има ефект.Продава се в аптеките за 3.90 :wink:
midnight...
05-12-2006, 20:29
има най-различни видове ампули и маски, шампоани, балсами...
просто отиваш в някой спиециализиран магазин и там ще ти препоръчат нещо добро
vie ne razbrahte li 4e drugo osven hininovata voda i hinina po princip niama za po-barz rastej na kosata!!!!! vsi4ko produkti koito se prodavat za stimulaciq na rasteja vatre imat hinin! c c c.. kato iskate da se majete vzimaite si hinonova voda pone ako ne vi deistva ne vi i vredi-za kva himiq mi govorite basi....
ako ima6 300lv izli6ni idi na frizior da ti slojat priturka a ako ne sus solena voda demek voda i morska sol mnogo burzo razte