View Full Version : Секс за 1 вечер + продължение ???
Не съм К***А
05-09-2006, 22:26
Дори незнам от къде да започна , та значи излизам от 2 седмици с едно момче - типичен курвар с много пари. Една вечер се напихме и си легнах с него, не съжелявам за това , по принцип ми се случва за 2ри път да го правя за "една вечер".Та тази същата вечер, той ме убеждаваше че между нас ще се получи, че е забравил приятелката си и проблема бил изцяло в мен, защото не съм преставала да излизам с бившия си. На следващия ден той естествено не ми звънна, не съм се и надявала, но след това се чухме и тези дни когато съм свободна иска да се видим. Нямам си идея какво още може да иска от мен. Нетипично е! Някакви идеи какво става ? Аз нямам чувства към него, нямам и намерение просто ей така от време на време да спя с него. Сигурно пак ще ми обеснява че може да сме заедно, но как да вярвам на такав човек. Ако някой е изпадал в такава ситуация искренно ще го помоля за съвет!
Не съм К***А
05-09-2006, 22:28
А и съжелявам ако темата не е за този раздел но в Любов няма място!
ем то тряя ти е ясно че та вика да те офертира за още 1 път :) щом е бил курвар то не всеки път минават по 1 път някой път се връщат ;-)
за това щом нямаш чуства и не искаш такива работи режи го и толкова кажи му че не искаш да си със него и няма смисъл да се виждате станалото станало :o
бтв: ако когато си спала със него си имала гадже е много тъпо от твоя страна
Втвърдила му се е пръчката отново и... се е сетил за теб..
Като нямаш никакви намерения към теб - казваш му да те забрави и може би ще си първата, която го е отрязала грубо :twisted: ще те запомни, а ти поне ще останеш с достойнство и то на ниска цена, след като нямаш чувства към него.
SEXtreme
05-10-2006, 11:01
Има два варианта:
1. Секса е бил страхотен и сега е на сухо, за тва иска пак.
2. По някъква случайност и той има чувтсва...
ти си прецени кой е по-достоверен......
Има два варианта:
1. Секса е бил страхотен и сега е на сухо, за тва иска пак.
2. По някъква случайност и той има чувтсва...
ти си прецени кой е по-достоверен......
saglasna sam :wink:
LiLeNcEtOoO
05-10-2006, 12:07
Като нямаш никакви намерения към теб - казваш му да те забрави и може би ще си първата, която го е отрязала грубо :twisted: ще те запомни, а ти поне ще останеш с достойнство и то на ниска цена, след като нямаш чувства към него.
mnogi mi haresa tva meneienapulno sum suglasn =D>
PleasureSeeker
05-10-2006, 14:32
Като нямаш никакви намерения към теб - казваш му да те забрави и може би ще си първата, която го е отрязала грубо :twisted: ще те запомни, а ти поне ще останеш с достойнство и то на ниска цена, след като нямаш чувства към него. ако верно го отрежеш така...ще те търси още повече...щот тоя тип момчета не могат да губат...
black_dimond
05-10-2006, 14:40
ili iska o6e ili se e povredili i e zapo4nal da izpitva ne6 kum teb
gangbang
05-10-2006, 15:08
Харесала си му и иска да те опъне още няколко пъти. Ако и на теб ти е хубаво, действай. Дали е за 1 вечер или за 4-5 разлика особена няма 8)
Не съм К***А
05-10-2006, 15:19
Ммм вижте той доста пъти ми е говорил колко много ме харесва и че може да имаме вразка и тем подобни неща , но аз не вярвам на нормалните момчета а още повече на човек като него. Може би имам тръпка към него , по точно към самата авантюра , но не става и дума да възлагам надежди. Просто този човек много ме обърква , не че не ми се играят игрички,напротив забавно е , но е доста страшно когато си помисля че е възможно да хлътна точно по него!
gangbang
05-10-2006, 15:22
Ммм вижте той доста пъти ми е говорил колко много ме харесва и че може да имаме вразка и тем подобни неща , но аз не вярвам на нормалните момчета а още повече на човек като него. Може би имам тръпка към него , по точно към самата авантюра , но не става и дума да възлагам надежди. Просто този човек много ме обърква , не че не ми се играят игрички,напротив забавно е , но е доста страшно когато си помисля че е възможно да хлътна точно по него!
А бе понякога зад подобна слава на момчетата, се крие всъщност много ранима и чувствителна личност. Ако си го харесваш рискувай. Друг начин да разбереш каква точно е истината няма :wink:
pitbullbg
05-10-2006, 18:52
Дори незнам от къде да започна , та значи излизам от 2 седмици с едно момче - типичен курвар с много пари. Една вечер се напихме и си легнах с него, не съжелявам за това , по принцип ми се случва за 2ри път да го правя за "една вечер".Та тази същата вечер, той ме убеждаваше че между нас ще се получи, че е забравил приятелката си и проблема бил изцяло в мен, защото не съм преставала да излизам с бившия си. На следващия ден той естествено не ми звънна, не съм се и надявала, но след това се чухме и тези дни когато съм свободна иска да се видим. Нямам си идея какво още може да иска от мен. Нетипично е! Някакви идеи какво става ? Аз нямам чувства към него, нямам и намерение просто ей така от време на време да спя с него. Сигурно пак ще ми обеснява че може да сме заедно, но как да вярвам на такав човек. Ако някой е изпадал в такава ситуация искренно ще го помоля за съвет!
6to toi da e kurvar moje ti da si kurvata
иска да те чука много ясно,а ти бъди достатъчно тъпа и му пусни пак :twisted:
Не съм К***А
05-10-2006, 19:39
иска да те чука много ясно,а ти бъди достатъчно тъпа и му пусни пак :twisted:
Шшш , я без тапи коментари аз не съм някоя глупава пикла на 16! И ако е тъпо да правиш това което ти харесва, значи ти си пален загубеняк! Без детски расъждения моля!
midnight...
05-10-2006, 19:43
нали не мислиш че си му голяма любов?!?!?!?
човека просто има нужди...
Не съм К***А
05-10-2006, 20:02
нали не мислиш че си му голяма любов?!?!?!?
човека просто има нужди...
Кой говори за любов , аз не вярвам в такива филми ...Всичко беше просто секс!
Nimfetkata
05-10-2006, 22:43
Кой говори за любов , аз не вярвам в такива филми ...Всичко беше просто секс!
e togava kvo to4no iska6? mai i ti ne znae6 :?
`Death`Whore`
05-10-2006, 22:44
Какъв е проблемът? Ако ти е харесало, му звънни да се ебете пак. Нали не изпитваш чувства! Защо си измисляш проблеми?