Влез

View Full Version : the_o.c_girl

aBeP4eTo
05-09-2006, 23:12
Холла :-)
попринцип винаги гледам да не се заяждам...добре де поне се старая :-) , но като един заядлив скорпион искам да отбележа, че поведението за тази млада госпожица според мен се толерира. Става въпрос, че отварям 4-5 теми в раздел "Музика" и се натъквам на 10 безсмислени поста от типа на: "хахахахха" "ок подобно" това не е мирк скъпа моя :-) това е форум и целта му не е такава за каквато я използваш ти. И понеже не влизам често, защото ценните потребители бяха баннати ме е яд, че все още има такава измет в този форум :| и най-културно си моля за санкции над този потребител. ;-) :-)
the_o.c_girl знам, че е моредно избиването на комплекси в днешните тинеиджъри ама няма да е зле да си помислил сериозно над умествения си багаж. :-# ;-)
Благодаря! :-)

machoka
05-10-2006, 08:02
Добър ден,

1. Не е възпитано да наричаш потребители на този форум 'измет'.. дори и да си го мислиш :idea:
2. На секундата мога да ти кажа 'стари' потребители, стила на писане на които не се различава по нищо от този, описан от теб ;)

Нали не очакваш да се сложи правило, колко думички да съдържа минимум един пост? :) Все пак не можем всички да пишем високо морални и естетически издържани постове, като твоите :P 8) :D

Та, аз нямам наблюдения точно за тази потребителка, но си има модератор за раздела и колежката е доста активна там и съм сигурен, че ако забележи едно 'прекаляване' от страна на дамата, обект на твоите нападки, сигурен съм ще предприеме някакви мерки.

До тогава предлагам да не гледаме в чинията на съседчето и да му подливаме вода, малко по социалистически, ами просто да бъдем себе си, да ни интересува собствения стил на писане.. от там нататък 'да се оправят останалите' дет' има една приказка.

И... не го забравяй това място, посещавай ни по-честичко.

:|

Estranged
05-10-2006, 10:07
Добър ден,

1. Не е възпитано да наричаш потребители на този форум 'измет'.. дори и да си го мислиш :idea:
2. На секундата мога да ти кажа 'стари' потребители, стила на писане на които не се различава по нищо от този, описан от теб ;)

Нали не очакваш да се сложи правило, колко думички да съдържа минимум един пост? :) Все пак не можем всички да пишем високо морални и естетически издържани постове, като твоите :P 8) :D

Та, аз нямам наблюдения точно за тази потребителка, но си има модератор за раздела и колежката е доста активна там и съм сигурен, че ако забележи едно 'прекаляване' от страна на дамата, обект на твоите нападки, сигурен съм ще предприеме някакви мерки.

До тогава предлагам да не гледаме в чинията на съседчето и да му подливаме вода, малко по социалистически, ами просто да бъдем себе си, да ни интересува собствения стил на писане.. от там нататък 'да се оправят останалите' дет' има една приказка.

И... не го забравяй това място, посещавай ни по-честичко.

:|

1. След като са "измет", защо да не ги нарича така? Да не би "отпадъчни материали" да звучи по-културно :lol:
2. Аре цитирай. Бтв, само да знаеш че под "стари" потребители, се има впредвид такива, които са били във форума преди теб. Става въпрос за ибрана групичка потребители от 10-15 човека, от които вече само 1-2 влизат.

Трябва да има такова правило. Кефи ме - минимум 00 думи и да ги видя как ще флуудят. :lol:

Айде не прекалявай с учтивостта и т.н. :lol: Се пак не ти дават пари за учтивост, нали? :lol: Да не говорим че Тифани трие наред и пише "благодаря". Не я представяй като ебаси добрата модераторка, защото аз лично не съм много съгласна.(Като използваш епитета "дамата" и се сещам за рицарската литература - "Дамата На Моето Сърце" хахахахаха)

Е, стига бе, тук скорпионите кво ще праим, ако не се заяждаме??? Ако тва го забраните ще загубите 1/12то от потребителите, а ние добре знаем че вие не обичате да губите трафик :lol:

П.П. aBeP4eTo, Welcome Home :lol:

machoka
05-10-2006, 10:21
Нещо си много пиперлива, мъжът да не те е оставил без секс снощи? :twisted:

Потребителски имена няма да цитирам, в излишни сплетни не влизам /и без това вече, ако ме видиш лице в лице - сякаш ще ми избодеш очите :shock: :lol: / - те са си преди мен тук.. това не им пречи да си спамват като герои, нито пък на мен - такъв им стила, ако прекалят - тогава ще ги предупредя.

Пп.. трябва да си доста ерудирана, за да наречеш някой измет ;) Ти такава ли си? Жокер - слушането на наркомани и повдигането им в култ е минус :twisted:

the_o.c_girl
05-10-2006, 13:08
попринцип винаги гледам да не се заяждам...добре де поне се старая :-) , но като един заядлив скорпион искам да отбележа, че поведението за тази млада госпожица според мен се толерира. Става въпрос, че отварям 4-5 теми в раздел "Музика" и се натъквам на 10 безсмислени поста от типа на: "хахахахха" "ок подобно" това не е мирк скъпа моя :-) това е форум и целта му не е такава за каквато я използваш ти. И понеже не влизам често, защото ценните потребители бяха баннати ме е яд, че все още има такава измет в този форум :| и най-културно си моля за санкции над този потребител. ;-) :-)
the_o.c_girl знам, че е моредно избиването на комплекси в днешните тинеиджъри ама няма да е зле да си помислил сериозно над умествения си багаж. :-# ;-)
molqqqqq za6to da buda bannata a kakvo sum psuvala ili obijdala izmet sum taka li nqma da te odostoq s vnimanie po skoro burka6 pravilnika po t.13
pro4eti pravnika znam go naizust
kaji mi gle6kata molq te dai mi 1 psuvnq

Labelle
05-10-2006, 13:22
Как се пише обвинение към някого, така че да не е безпочвено:

модератори -> ЛС

Добър ден/вечер , потрбителят ********* нарушава системно правилата на форума:
тема "********" пост 3 -> линк
тема "********" пост 7 -> линк
.......
Моля, да му се обърне внимание. Благодаря предварително и извинявайте за безпокойството. Приятен ден/вечер.

Всичко останало е ............ да кажем просто излишно създване на конфликти.

ПП: По повод няколкото теми, на които съм попадала за мнението на различни потребители за други или теми съдържащи лични нападки:
За съжаление на си спомням, на кого принадлежи тази мисъл (Върти ми се в главата Наполеон Бонапарт):
Малките хора обсъждат себеподобните си, средните - действията, големите - идеите.

terry
05-10-2006, 13:24
molqqqqq za6to da buda bannata a kakvo sum psuvala ili obijdala izmet sum taka li nqma da te odostoq s vnimanie po skoro burka6 pravilnika po t.13
pro4eti pravnika znam go naizust
kaji mi gle6kata molq te dai mi 1 psuvnqPurvo:sujalqvam 4e pi6a v temata ama ne se sdurjah,po silno e ot mene :lol:
Vtoro:ne mislq 4e the_o.c_girl trqbva da bude bannata ta kakvo e nqpravila tq.pi6e v temite kakto vseki drug potrebitel na tozi forum,tova ozna4ava li 4e vsi4ki trqbva da polu4at bann!?V postovete i ne sam vidqla nito edna necenzurirana duma ili ne6to ot tozi sort!sujalqvam ako 6te sam neu4tiva , no ako ne haresva6 mneniqta i/ili ne6to v neq tova si e tvoi problem,neozna4ava 4e trqbva da q bannat zatova 4e ne hareva6 postovetei ./za6toto az ne namiram druga pri4ina za da pusne6 tazi tema /
taka 4e gledai si rabotata :twisted: i q ostavi na mira!kakto vijda6 i machoka kaza 4e ne sa vidqli ni6to lo6o ot neq

machoka
05-10-2006, 15:25
Labelle -> =D>

Така би следвало да се процедира.

Експлойтед - темата я поправих.. но отново не видях да е виновна въпросната потребителка - изказва негативно мнение и бива нападната от един или двама потребители, с думите 'я мълчи да не ти ... ......' /така си беше - с точки/ :shock:
И какво правим в случая, човек не може да се изкаже негативно за нещо ли?

плюс това - за спор и омазване на теми са нужни повече от един, нали тъй. Вместо да влизаш в излишни такива, знаеш - 'по-умния отстъпва' - като ти е направило впечатление, че има 'малък интелектуален багаж' /според теб, аз не се чувствам достатъчно извисен за да квалифицирам който и да било по подобен начин/ - просто не си говори с нея. ;)

И отново държа да подчертая - няма правило, което да оказва колко думи минимум трябва да съдържа поста. Има такова, което твърди, че спам - едносрични постове не се толерират.. когато потребителката прекали и някой я 'забележи' - /може да е потребител - сигнализацията става посредством ЛС на някой мод/ -> ще бъде санкционирана.

До тогава няма да позволя група хора да нападат даден човек, само защото 'не ги кефи'. :idea:

Изчерпахме ли темата?

aBeP4eTo
05-10-2006, 17:35
мрън :? :smt012

ЕДИТ: направих си малко труда да попрегледам мненията на споменатата юзърка... направете го и вие и ще разберете какво имам предвид..

Мда направил си това, което направих и аз.
Извинавам се обаче не виждам разлика в един пост
с нецензурно съдаржание и такъв с 2 думи и двете са
проява на уникална простащина.
whatever
Толелиране на простащина :-) ;-)

the_o.c_girl
05-10-2006, 17:53

ЕДИТ: направих си малко труда да попрегледам мненията на споменатата юзърка... направете го и вие и ще разберете какво имам предвид..

whatever
daaai mi primer de za6to se zaqkda6 moje bi tova sa temite opi6i 4oveka predi vass emoticona

the_o.c_girl
05-10-2006, 18:22
v tezi mneniq ne namerih ne6to lo6o ne bq h samo az nali hhehehe
amo pojelavam ti uspeh

the_o.c_girl
05-10-2006, 18:23
ne se maznq na modovete qsno li ti e!!!!!!!!!!!! molq gi za sudeistvie i im blagodarq tova e kultura a ne maznene

tova 4e ti i avtorkata ne me haresvate ami ok 6te go prejiveq ahhaha

the_o.c_girl
05-10-2006, 18:36
a i o6te ne6to za6to mi gi dava6 tezi linkove be za6to?????????
za6to tova e vuprosa a i otn.fun fun i pak fun za6to nqma da komentira6 za6toto nqma kakvo
az ne se durja naduto ,a o4tivo 1 q link kakvo kazvam 4e ne mi haresva a 1 momi4e ot foruma me citira neq nqma li da q oplue6(ni6to li4no)
2 link kazvam na 4oveka 4e e e bannat i tova e problema mu kakvo da pi6a su4ineniq li burhu tema,,Ban,,
3 link tazi pesen q ima v 4346476 ekzemplqra i si izrazqvam mnenieto tiffani dade daje i link podkrepq6t otgovora mi
4 link kazvam za su6tata pesen 4e ne mi haresva i sl. 4ovek pi6e su6toto haide da naprafim tema za nego(ni6to li4no pak kazvam)
5 link citirala sum (vseki go pravi mnenieto be6e 4udesno zatova
6 link -------- tova 4e nqkoi pi6e na latinica a drug na kirilica nqma zna4enie!!!!!
nito ti nito onaq avttorka nqmate ama nikakvoto ama nikakvoto pravo da nari4ate horata izmet qsno li vi e az kazvala li sum vi taka
izmet ti znae6 li kakvo e tova be avtorkata tolkova si zle s re4nika!!!!!!

the_o.c_girl
05-10-2006, 18:43

whatever
molqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq prosta4ka li me nari4a6 be q si oble4i malko madamata ot avatara vijdam 4e ti lipva kulura ama 4ak tolkova
t.13 mila pak kazvam vij q dobre

the_o.c_girl
05-10-2006, 18:52
точно бе направила добро впечатление и направо му пусна водата и то замина по тръбите...

аз измет май не съм те нарекъл, виж за неграмотна признавам си, ама то това се вижда с просто око- даже и да превъзмогнем писането на латиница, правиш елементарни грешки, а пунктуацията явно е нещо, което ти се случва в някоя паралелна вселена...

по линковете: спамиш... особено цитиране на чуждо мнение без да кажеш нищо... това му се вика спам...

бтв. между култура и мазнене има голяма разлика и твоето беше мазнене... добре, че го затриха и него и не мога да те цитирам...
ahahah znam kude se pi6e zapetaq no ne q pi6a tuk vuv foruma

midnight...
05-10-2006, 19:37
ahahah znam kude se pi6e zapetaq no ne q pi6a tuk vuv foruma
за да се правиш на лоша кака?
вземи поне се научи на тази тоооолко вече натяквана кирилица!
няма да е зле след като критикуваш другите да погледнеш себе си и да видиш дали все пак не са поне малко прави в твърденията си

machoka
05-10-2006, 19:56
Аз не мога да разбера, тук във форума сме се събрали да коментираме пунктоацията на другарчетата ли?

Ти имай какво да кажеш - пък го кажи както искаш.. Язък за толкова много пишещи правилно на кирилица, които просто няма какво да ти кажат.

..предлагам без повече нерви да караме.. :idea: :)

sometimes_
05-10-2006, 20:45
Абе, не искам да се заяждам или нещо подобно, по-скоро искам да помоля the_o.c_girl нещо. Та, моля те, опитай се да пишеш по-правилно, дори да не е с всичките му запетайчици, точици и т.н., поне да е разбираемо, защото докато прочета един твой пост (не че са много дълги, но все пак...) и се налага да взимам на баба очилата... Наистина правиш доста грешки и ще е добре да следиш за тях...Не, че и аз не правя, ама...се старая да е четливо поне.

Estranged
05-10-2006, 22:39
Нещо си много пиперлива, мъжът да не те е оставил без секс снощи? :twisted:

Потребителски имена няма да цитирам, в излишни сплетни не влизам /и без това вече, ако ме видиш лице в лице - сякаш ще ми избодеш очите :shock: :lol: / - те са си преди мен тук.. това не им пречи да си спамват като герои, нито пък на мен - такъв им стила, ако прекалят - тогава ще ги предупредя.

Пп.. трябва да си доста ерудирана, за да наречеш някой измет ;) Ти такава ли си? Жокер - слушането на наркомани и повдигането им в култ е минус :twisted:

Ххаххахаха, с моята липса на секс ли оправдаваш своето некомпетентно мнение??? :lol:
Няма да ти избода очите, аз си падам добро дете :lol:
Те НЕ спамят! Ти дори незнаеш за кой се говори!

Оу... Я бегай! Аз ти казах, че за да бъдем учтиови ще използваме епитета "отпадъчни материали". Не се хващай за думата :lol:

Знаеш ли кво... За мен измет е сичко, което е под мен, а за да е един чопвек под мен, не е нужно той да е наркоман. Това не зависи нито от навиците му, нито от пола му, нито от носа му, нито от краката му... Зависи орт характера му.

П.П. Да се отбележе за протокола че хората, за които намеква мачока, вече не приемат опиуми :lol: Въпреки че още не са отказали уискито и цигарите :lol:

Аз не мога да разбера, тук във форума сме се събрали да коментираме пунктоацията на другарчетата ли?

Ти имай какво да кажеш - пък го кажи както искаш.. Язък за толкова много пишещи правилно на кирилица, които просто няма какво да ти кажат.

..предлагам без повече нерви да караме.. :idea: :)

Да давам ли линк към темичката ти за "и" и "й" или и сам можеш да си я отвориш :lol:

machoka
05-11-2006, 21:31
Не знам на какво се дължи огромното ти самочувствие, но е смешно да го демонстрираш по този начин.

Още повече за мижавия ти опит за 'нещата от живота' с оглед годините ти :idea:

Кой е боклук и кой не, не определяш ти. Поставяш се твърде на високо в йерархията, не знам на какво се дължи. Не си нищо повече от мен, експлойтед, обсъжданата дама, аверчето и който и да е друг в този форум. НИдей летя в облаците, ами се приземи малко при нас и погледни реално на нещата :idea: :) Защото нали знаеш - колкото по-от високо паднеш, толкова повече боли.

Сексуалният ти живот е най-малкото нещо, което би могло да ме интересува.. като не схващаш иронията, по-добре не се надсмивай над мен, 'щото в този случай повдигаш в култ собствената си недосетливост, което автоматично те приземява при нас - боклуците, хората по-ниско от теб :shock:

Темата ми не обижда никой персонално, тя индиректно е насочена не само към потребители на този форум, но и към цялото пиъринг общество.

Когато възпитанието и добрите обноски не са ти познати - недей да ги коментираш у другите - плоско е, безмислено, ограничено и.. смешно.

Не виждам какво повече може да се каже по темата на този етап. Изчерпахме я, пък ти по-добре не се възползвай от правото си на дуплика -> няма какво да кажеш ново по темата )

Estranged
05-12-2006, 16:47
Не знам на какво се дължи огромното ти самочувствие, но е смешно да го демонстрираш по този начин.

Още повече за мижавия ти опит за 'нещата от живота' с оглед годините ти :idea:

Кой е боклук и кой не, не определяш ти. Поставяш се твърде на високо в йерархията, не знам на какво се дължи. Не си нищо повече от мен, експлойтед, обсъжданата дама, аверчето и който и да е друг в този форум. НИдей летя в облаците, ами се приземи малко при нас и погледни реално на нещата :idea: :) Защото нали знаеш - колкото по-от високо паднеш, толкова повече боли.

Сексуалният ти живот е най-малкото нещо, което би могло да ме интересува.. като не схващаш иронията, по-добре не се надсмивай над мен, 'щото в този случай повдигаш в култ собствената си недосетливост, което автоматично те приземява при нас - боклуците, хората по-ниско от теб :shock:

Темата ми не обижда никой персонално, тя индиректно е насочена не само към потребители на този форум, но и към цялото пиъринг общество.

Когато възпитанието и добрите обноски не са ти познати - недей да ги коментираш у другите - плоско е, безмислено, ограничено и.. смешно.

Не виждам какво повече може да се каже по темата на този етап. Изчерпахме я, пък ти по-добре не се възползвай от правото си на дуплика -> няма какво да кажеш ново по темата )

Ххахахах... Ама и ти не разбираш от ирония. Далеч не се мисля за нещо повече от другите най-малкото от теб. Незнам защо го прие като лична обида. Ако съм се заяждала с някого, то не е било с теб. Незнам що праиш проблем :lol: Аз съм любвеобилна! И ако аз съм се направила на герой, не се прави и ти. Сам го каза - тъпо е, низко е....

evanescence_fen4e
05-12-2006, 17:22
the_oc_girl mi e mn dobra fr i ne mislq 4e tyk e mqstoto da se zaqjdate s neq kato nqma6 to4no obosobena teza "avtore" ne pi6i !!!!!!!!!!!!!!!!!11 :)

Eleonora
05-12-2006, 18:06
АБЕ оставете момичето,секи праи грешки! [-( :-&

terry
05-12-2006, 18:16
za6to q napadnahte samo totva mi einteresno :?: :-k :smt017 :-k

air_J
05-12-2006, 18:54
Аз предлагам да полъскаме заедно!
П.С.> Тая Estranged не получи ли бан вовеки-веков? Май така пишеше в темата за бановете. Та, ако информацията ми е правилна да попитам - ами, какво още я търпиш, бе, мачок? Не стига, че е тотално анти на всичко, ами си позволява и да се заяжда с теб (нещо, което не на всеки позволяваш и ми намирисва на шуро-баджанащина :mrgreen: ). Та да обобщя - да полъскаме заедно! :-({|=

the_o.c_girl
05-12-2006, 20:28
П.С.> Тая Estranged не получи ли бан вовеки-веков? Май така пишеше в темата за бановете. Та, ако информацията ми е правилна да попитам - ами, какво още я търпиш, бе, мачок? Не стига, че е тотално анти на всичко, ами си позволява и да се заяжда с теб (нещо, което не на всеки позволяваш и ми намирисва на шуро-баджанащина :mrgreen: ). Та да обобщя - да полъскаме заедно! :-({|=
kakvo ima6 napredvid hehe

Estranged
05-13-2006, 10:18

Грешка - devil4e получи бан вовеки-веков. Хаххахахха... 1. Не съм тотално анти на всички и 2ро - не съм се заяждала с него. По-скоро може да се каже че съм се заяла с the_o.c_girl, защото в мнението си не съм обсъждала Мачока :lol: Иначе - не съм сигурна защо продължавате да го смятате за Администратор. Ако ще говорите за бан - говорете с Цецо и с Цоки. Даже бих ви препоръчала с Цоки, защото няма да има смисъл да го обеждавате - ние сме в "много добри" отношения с него :lol:
Да поясня - в темата за банове се пишат много неща, но трудно се изпълняват, така да се изразя :lol:

air_J
05-13-2006, 10:24
Стори ми се, че имаш бан на АйПи-то, затова е станала грешката. Нищо, де, и сега заслужаваш бан. Отгоре на това си погледни мненията и ще видиш, че по-голямата част от тях са негативни и свързани с отричането на едно, отколкото с подкрепата на друго. Това не е ли анти? Както и да е, дано положиш необходимите усилия в тази насока.
П.С.> С мачока така и така се заяждаш, пък дали в тази тема, или в някоя друга... :-({|=

Estranged
05-13-2006, 10:34
Стори ми се, че имаш бан на АйПи-то, затова е станала грешката. Нищо, де, и сега заслужаваш бан. Отгоре на това си погледни мненията и ще видиш, че по-голямата част от тях са негативни и свързани с отричането на едно, отколкото с подкрепата на друго. Това не е ли анти? Както и да е, дано положиш необходимите усилия в тази насока.
П.С.> С мачока така и така се заяждаш, пък дали в тази тема, или в някоя друга... :-({|=

Имам бан на АйПи-то :lol: Добре де, може и да заслужавам бан, но заради мненията ми ли? Всмисъл не може да получа бан за мнения, които не се харесват на другите потъребители, нали?
И не съм много съгласна с това, че съм против всичко. Още по-малко съм съгласна че съм се заяждала с Мачока в тази или в някоя друга тема.
А за усилията в тази насока - вярно е че имам нужда от шлайфане на характера, така че тва го приемам.
Друг е въпросът че темата не е какви са моите кусури. Да не говорим че не е много правилно да обсъждаме който и да е.
Няма да се извинявам на the_o.c_girl, не смятам че съм казала нещо, за което съжелявам. Е, Мачока, теб ако съм те обидила - извинявай.

П.П. Боже... Почва да ми писва

machoka
05-13-2006, 12:20
air_J

Дали мастурбирам при мисълта за девилчето или правя луд, див, животински и необуздан секс с нея през вечер, мисля че не ти влиза в работата 8)

Да не говорим че не е много правилно да обсъждаме който и да е.
E, добър ден.. цялата тема е такава, което говори, че и е крайно време за ключ.

А и без ключ - мисля, че сме достатъчно големи хора просто да спрем да обсъждаме.. както направи експлойтед :idea:

Estranged
05-13-2006, 15:09
air_J

Дали мастурбирам при мисълта за девилчето или правя луд, див, животински и необуздан секс с нея през вечер, мисля че не ти влиза в работата 8)

Да не говорим че не е много правилно да обсъждаме който и да е.
E, добър ден.. цялата тема е такава, което говори, че и е крайно време за ключ.

А и без ключ - мисля, че сме достатъчно големи хора просто да спрем да обсъждаме.. както направи експлойтед :idea:

Аре, аз спирам. Скъсах си нервите с тоя форум.

evanescence_fen4e
05-13-2006, 20:31
ne se zaqjdaite i pls zaklu4ete temata
MISLQ 4E TEMATA E PRI4LU4ENA

evanescence_fen4e
05-14-2006, 12:54
заключете темата

i'm so excited!
05-14-2006, 13:10
аз не искам ОС детенцето да бъде баннато..ако се махне с кой ше се заяждам..?
има всъщност доста хора с които да се заяждам де, но точно тя има някак ... особен .. интелект... :-D

648541
05-14-2006, 14:01
maliiiiiiii kvo q posqkohte haha ostavete momi4eto da di6a kvo tolko e napravilo mn puk vajno vseki ponqkoga pi6e bezsmisleni postove

evanescence_fen4e
05-14-2006, 14:47
evanescence_fen4e Пуснато на: Нед Май 14, 2006 2:54 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

заключете темата

evanescence_fen4e
05-14-2006, 14:48

--------------------------------------------------------------------------------

заключете темата

freestyler
05-14-2006, 15:22
Abe kurvo zlobna kvi sa tiq guposti ot tebe be ebati ne im pisna na xorata da zlobeqt i da se zaqjdat...vse si namirat za kvo da sa nedovolni i postoqnno se opitvat da sduxat drugite...Az sam sa6tiq btw oba4e mislq 4e tva e super tupa tema i vaob6te nz za6to tolkiova q komentirate.Kato ne vi xaresa nqoi kvo e pisal ili pital prosto si traite bez da si izlivate natrupanite pederqas6tini i kvito tam otricatelni 4uvstva varxu xorata koito i bez tva si imat problemi... [-X

evanescence_fen4e
05-14-2006, 16:18
Чакам КЛЮЧ

Estranged
05-14-2006, 16:32

заключете темата

Тъпа ли си или не разбираш че колкото и мнния да пуснеш с еднакъв текст, само флуудиш, а нищо не се праи. Пиши едно ЛС на Мачока, той е добро дете, ще заключи темата. Защо се праиш на тъпа с 500 еднакви мнения???

evanescence_fen4e
05-14-2006, 17:07
1. az sam M ne F
2. kvo ot tva 4e sme fr ako ima6e tema za tvoi fr nqma6e lli da go za6titava6
3. iksam da zakly4at temata za da ne q obijdate pove4e

NeSTa_86
05-14-2006, 17:17
amo pojelavam ti uspeh[/quote]само заради ника заставам зад ст раната на
the_o.c_girl

the_o.c_girl
05-14-2006, 18:54
kakva polza, be ti si se poburkal :evil: :evil: :evil: tolkova tupi izkazvaniq ne sum 4uvala ot teb i ot avtorkata pisna mi ot takiva gluposti

the_o.c_girl
05-14-2006, 19:29
можеше да приемеш тази тема като критика, но явно предпочиташ друго...
4uite ne6to nqmate nikakvi argunenti za tazi tema linkovete bqha tupi ,a az nikoga ne se izkazvam tipo,qsno kato kakvo da go priema kato kritika i ot kogo ot teb ili ot avtorkata i kakvo sega haide i 1 tema za evanescence_fen4e da napravim,za6toto ne go haresvate are vurvi da se zaqjda6 nqkude drugude :!: i kakvo iska6 li link4e za tvoi mneniq ahahahh koito sa samo s emoteconi samo da ne gi redaktira6 :smt005

aBeP4eTo
05-14-2006, 19:52
Abe kurvo zlobna kvi sa tiq guposti ot tebe be ebati ne im pisna na xorata da zlobeqt i da se zaqjdat...vse si namirat za kvo da sa nedovolni i postoqnno se opitvat da sduxat drugite...Az sam sa6tiq btw oba4e mislq 4e tva e super tupa tema i vaob6te nz za6to tolkiova q komentirate.Kato ne vi xaresa nqoi kvo e pisal ili pital prosto si traite bez da si izlivate natrupanite pederqas6tini i kvito tam otricatelni 4uvstva varxu xorata koito i bez tva si imat problemi... [-X

Курва злобна? Не кучка звучи по-добре \:D/
ами да злобна съм ама то злобните оцеляват в живота и най-важното злобните кучки :-) Та винаги съм имала отрицателни чувства към глупавите дечица или на кратко казано измет ;-) (понякога съм много мила) та да затова обичам да се заяждам с тях и още повече да им вдигам кръвното \:D/ та с тая тема за пореден път се доказа колко скучен е станал форума и как глупавите безделничета продължават да се толерират за това като една високо културна палнолетна КУРВА или КУЧКА както се изказахте решавам да спра да ви тровя нещастният живот, а на всички които ме защитиха едно голямо благодаря ние така или иначе се знаем много добре и винаги ще сме по-старичките тука ;-) (старо=мъдро) много съжелявам, че ще ви лиша от високо интелигентните си постове и заяждания ама мисля, че това е последният ми пост. Категорична съм ! :-)
И аз ви обичам, а и може да не ми триинете постчето :wink:
Благодаря за 3 годишният ми престои тук \:D/ Беше хубаво, а всички по-близки ще продължим да подържаме връзка.
Лека вечер използвайте форума максимално :mrgreen:

the_o.c_girl
05-14-2006, 20:04

Курва злобна? Не кучка звучи по-добре \:D/
ами да злобна съм ама то злобните оцеляват в живота и най-важното злобните кучки :-) Та винаги съм имала отрицателни чувства към глупавите дечица или на кратко казано измет ;-) (понякога съм много мила) та да затова обичам да се заяждам с тях и още повече да им вдигам кръвното \:D/ та с тая тема за пореден път се доказа колко скучен е станал форума и как глупавите безделничета продължават да се толерират за това като една високо културна палнолетна КУРВА или КУЧКА както се изказахте решавам да спра да ви тровя нещастният живот, а на всички които ме защитиха едно голямо благодаря ние така или иначе се знаем много добре и винаги ще сме по-старичките тука ;-) (старо=мъдро) много съжелявам, че ще ви лиша от високо интелигентните си постове и заяждания ама мисля, че това е последният ми пост. Категорична съм ! :-)
И аз ви обичам, а и може да не ми триинете постчето :wink:
Благодаря за 3 годишният ми престои тук \:D/ Беше хубаво, а всички по-близки ще продължим да подържаме връзка.
Лека вечер използвайте форума максимално :mrgreen:
ne se li pi6e пълнолетен ,be kulturo :lol:

the_o.c_girl
05-14-2006, 20:37
haide i ti sled neq krugom mar6 kum stamboloviq :smt006

the_o.c_girl
05-14-2006, 21:33
After you, my lady...
heheh malko izturkano:}leka no6t

marche
05-15-2006, 08:03
ооооффффф аре оставете момичето намира изощо ни6то ло6о не е направила

evanescence_fen4e
05-15-2006, 12:16
marche podrepqmte i ti kazvam taka(moje da e iztarkano ama karai)"prodaljavai v sa6tiq dyh" are yspeh v jivota na marche
a exploitedteen misli kvo kazva6 6toto nz ko 6e stane posle ne se sardi po pi6a li4no za teb :smt011 :smt009 :-# :-& #-o :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

evanescence_fen4e
05-15-2006, 14:29
ne te zapla6vam i prosto iskah da ti kaja da misli6 ko pi6e6e 4e vseki moje da pi6e li4no na nqkoi hora ot men ima predlojenie da ti slojet ban no nz o6te e pro4eteno a i te parva 6e si re6evat ko 6e pravqt s predlojenieto mi :mrgreen: ne go priemai kato zaplaha a kato savet ;-)

evanescence_fen4e
05-16-2006, 16:31
/closed

machoka
05-16-2006, 17:41
evanescence_fen4e,

Наглото ти поведение не ми се нрави. Кротни се о'време за да не те задължаваме принудително да го правиш.

the_o.c_girl, време е да прекратиш участието си в темата. Същото се отнася и за гореспоменатият потребител.

Надявам се да не се налага да ви предупреждавам отново, защото настоящият е пръв и последен път.

Приятна вечер.

Coki
05-17-2006, 10:49
поради обиждащия характер на темата и многото нарушения в нея, същата ще бъде заключена.
2 точка от правилника