Влез

View Full Version : аз се чувствам бременна.......

бременна ли съм??
05-10-2006, 15:12
Хора направих си тест за бременност и първия показа една чертичка но след тва се появи втора бледа..
псоле взех още един тест само че друга марка и той оказа само една чертичка..
има ли верочтност да съм бременна????

LoRinSeR
05-10-2006, 15:14
Ами мисля, че най-добре е да отидеш при гинеколога си ...

gangbang
05-10-2006, 15:15
Вместо да даваш по 3лв. за тестове да си отишла при гинеколога, сега нямаше да се чудиш да ли си или не си :)

Варки
05-10-2006, 15:16
След първият ден от закъснението ти си вземи sure check и го прави както е описано!Да не си объркала нещо?

Ena``
05-10-2006, 15:54
Втората, която се появи съвсем бледа и трудно забележима ли беше, защото и аз когато си правих имаше нещо подобно, но после се оказа, че не съм бременна...

LoRinSeR
05-10-2006, 16:20
След първият ден от закъснението ти си вземи sure check и го прави както е описано!Да не си объркала нещо?

Хаха, теста се прави една седмица след закъснението, не обърквай момичето :!:

girlka
05-10-2006, 19:14

Хаха, теста се прави една седмица след закъснението, не обърквай момичето :!:
Не е вярно, прочети упътването ... още след 1вия ден от закъснението може да се направи SureCheck ;-)

SeXyTo_f
05-10-2006, 19:20

Вътьо
05-10-2006, 19:30
Споко бе булка, не си бременна!

az_sam_malka_i_nz
05-10-2006, 20:16
nachi daite na novo sega:testa se pravi 2 sedmici sled akta ili 2 dena sled zakasnenieto ako chertichkata se e poqvila pri sure chek taka se poluchava vinagi spokoino vajno e v nachaloto kakvo shte pokaje sigurno veche e kasno za postinor taka che ne ti go predlagam za variant moito mnenie e che ne si bremenna

бременна ли сам??
05-10-2006, 22:06
кажете ми хора тогава защо ми закъснява? някви идей? то по принцип даже при половия акт.. псоледния ми бесхе преди две седмци и даже не беше кат секс само ми го сложи веднъж но му акзха да прекрати и тва даже беше в началото оше. според мене няма как да е станало
но защо ми закъснявааааааа??????? утре става 5ти ден от как не идва :((((((( мн съм обуркана и уплашена

`Death`Whore`
05-10-2006, 22:08
Ако имаш цикъл от по-малко от 2 години, може дори да не дойде.

Варки
05-10-2006, 22:16
кажете ми хора тогава защо ми закъснява? някви идей? то по принцип даже при половия акт.. псоледния ми бесхе преди две седмци и даже не беше кат секс само ми го сложи веднъж но му акзха да прекрати и тва даже беше в началото оше. според мене няма как да е станало
но защо ми закъснявааааааа??????? утре става 5ти ден от как не идва :((((((( мн съм обуркана и уплашена

Споко бе момиче причините може да са много!От притеснение също може да ти закаснее,дори и от промяната сега на сезоните.Мен миналия месец ми закъсня с 10 дена :shock: питаш ли ме какво ми беше.Нормално е най-много да ти закъснее с 14 дена след това ако не ти е дошло вече трябва да търсиш някаква помощ!

бреммена ли сам??
05-10-2006, 23:25
Ако имаш цикъл от по-малко от 2 години, може дори да не дойде.
идва ми от три гондини и до ся все си е бил редовен и ан място за тва ме притеснява.....

PleasureSeeker
05-11-2006, 11:51