View Full Version : kvo da pravim ako ni iznasilqt?
bqh na 12 kogato me iznasiliha i be6e mnogo gadno....purviqt put be6e na edin kupon v priqtel, a vtoriqt put me iznasili nai-dobriqt mi priqtel....,ako vuobshte moje da se nare4e priqtel sled tova shteshe da se povtori oba4e edno momi4e go sprq....sled tova koeto stana mi ostana rana koqto ne moje da zarasne......POMOGNETE MI........ :cry:
black_dimond
05-11-2006, 14:10
ako e vqrno e mn gadno vupreki 4e na men mi zvu4i dosta nerealisti4no za6oto kak moje nqkoi koito ti se pi6e pritel da te iznasili no nqma zna4enie ako vse pak e istina 6e ti e mn trudno da zabravi6 za6oto iznasilvaneto e mn golqma psihi4aska travma i se pomni mn dulgo
bqh na 12 kogato me iznasiliha i be6e mnogo gadno....purviqt put be6e na edin kupon v priqtel, a vtoriqt put me iznasili nai-dobriqt mi priqtel....,ako vuobshte moje da se nare4e priqtel sled tova shteshe da se povtori oba4e edno momi4e go sprq....sled tova koeto stana mi ostana rana koqto ne moje da zarasne......POMOGNETE MI........ :cry:
sigurna li si 4e sa te iznasilili ili prosto ste bili mn piqni i na sutrinta si vidqla 4e ne6tata ne sa stanali kakto ti si gi mislila
naistina e mnogo shit moje i da e vqrno kakvoto kazva tq ..psihi4eskata travma ostava zavinagi bih kazal ..emi trea da vikne6 nekoi tvoi priqteli i da hodite da go ubiete onq i gotovo...mnogo trudno se suvzema edno momi4e ot tova ..
NeSTa_86
05-14-2006, 20:49
на 12 ми ходиш на купони с алкохол ....... ](*,)
[UN]HappY
05-14-2006, 20:55
на 12 ми ходиш на купони с алкохол ....... ](*,) - S1glasna!
S1glasna s1m i s tova, che takava sluchka ostava ZAVINAGI v s1znanieto na choveka... Tova naistina e psihicheska travma..
A kazala li si na roditelite si? Mislq, che trqbva da pogovorish s tqh za tova. Naistina trqbva da se govori s nqkogo na tazi tema. Mojesh da se ob1rnesh i k1m psihologa v uchilishteto (ne kazvam, che si luda!!!). Ot nego shte poluchish sigyrna podkrepa.. :smt008
WindWaker
05-14-2006, 22:20
tupoto e 4e bylgarina ima izklu4itelno otricatelno mnenie kym vsqkakvi psihiatri, psiholozi i drugi takiva. mislim 4e trqq si lud za da otide6 pri takyv lekar, pyk to syvsem ne e taka ama. ... . . .. .
bulgarche
05-14-2006, 22:44
Ем сподели с някой познат, роднина...след това какво се е случвало?
midnight...
05-14-2006, 22:54
не мисля че писането по форуми за нещо толкова сериозно би ти помогнали, потърси помощта на някой близък