View Full Version : PRIQTELSTVO
blueberry1671
05-11-2006, 21:27
Kakvo razbirate pod "priqtelstvo"????/ :)
rangelova
05-11-2006, 21:34
V momenta nqmam vazmojnost da pi6a,no kogato mi se otdade-pri parva vazmojnost big otgovorila,za6toto tova e edna dosta aktualna i usporva6ta tema,za koqto si struva da me zabolqt racete ot pisane na klaviaturata.A sa6nost kakvo iska6 da razbere6? Kakvo celi6 s tozi zadaden vapros? :P
blueberry1671
05-11-2006, 21:39
4esno kazano i az neznam prosto iskam da znam kakvo mislite :)
4esno kazano i az neznam prosto iskam da znam kakvo mislite :) MI PRIATELSTVOTYO E MN CENO NO SAMO ISTINSKOTPO A INA4E MRAZA HORA KOITO SE PORAVIAT NA FR A ZAD GURBA TI KVO NI6O PRIATELSTVOTO E TGAA KOGATO S EDIN 4OVEK MOGE6 DA SPODELI6 VS I NALI ZN PRIATEL E NE TOZI KOITO TI BUR6E A TOZI KOITO NE POZVOLIVA DA PLA4E6 ZA6OTO IMA I EDNA DR MISLU HORATA ZA KOITO SI ZASLUGAVA DA PLA4E6 NIKOGA NIAMA DA TE RAZPLA4AT A ZA OSTANALITE NE TRIABVA DA PLA4E6 A I MRAZA HORA DET NE KAZVAT TVA DET MISLAT V O4ITE I IZBIVAT NIAKVI KOMPLEXI S DRE6KI OBUV4II I T,n
PRIQTELSTOVOTO E NAI-CENONOTO NE6TO ZA MENE!v MOMEMNTA IMAM NAI-DOBYR PRIQTEL(MOM4E)I MOJE BI AKO NEGO GO NQMA6E JIVOTA MI NQMA6E DA IMA SMISAL! :oops: :lol: Ako 6tete vqrvaite ama az prekarvam mnogo po ve4e vreme s nai-dobriqt mi priqtel,otkolkoto s gadjeto mi!Tova da ima6 priqtel zna4i si nameril 4ovek,na koito moje6 da se doveri6 izcqlo,da moje6 da mu spodelq6 spokoino bez opasnost tvoqta taina da izlene na qve....I t.n!Mislq 4e uspqhte da me razberete...Pojelavam na vseki edin ot vas da mu se slu4i takova gotino ne6to.. :lol: O:) :::
black_dimond
05-12-2006, 12:00
4ovek na kogoto moga da imam pulno doverie na koito 6om se doverq da buda sigorna 4e nokoi drug nqma da razbere koito 6om imam trudni momenti da e do men i da me podkrepq da ne me komandva i da uvajava moite re6eniq
DaNgErOuS
05-14-2006, 20:37
еми според мен на света няма нищо по важно от приятелите... разбира се ако са истински приятели... приятелството е да има човек на които да можеш да кажеш всичко ...да знаеш че тои няма да го каже на никои друг .... същевременно трябва и тои все пак да ти има доверие...да не го исползваш само .. приятелоството не става за 2 дни, то се гради с години... така че по-добре да имаш 1 шепа приятели на които да вярваш отколкото 1 глутница " прияте " които само да те използват и да ти говорят зад гърба!!!
mi priqtelstvoto sporedmen priqtel ti e tozi na koito moje6 da ima6 doverie za si4ko moje6 da spodelq6 i da raz4ita6 na nego vinagi v sqkakvi momenti vinagi bi te podkrepil i bi ti pomognal v trudni situacii s nqkolko dumi tui e za men priqtelstvoto :)
midnight...
05-14-2006, 22:46
приятелството....едно от най-ценните неща които човек може да има, въпреки че звучи като някое супер изтъркано клише каквото си е е вярно според мен :wink:
Приятелството е едно от най-важните неща в живота на пълноцення човек.То представляа смесица от подкрепа,споделяне,разбира не,общи интереси и горе-долу еднакъв поглед над света.И поговорката Приятел в нужда се познава е наистина вярна.Аз намерих най-добрата си приятелка в момент,в който имах проблеми.Тя ме подкрепи и ме защити и наистина това не свърза много силно.С нея винаги се разбираме,а когато спорим,то заздравява отношенията ни.Привързаност също трябва да има.Приятелството е сложно нещо,меже би всеки има представа за най-добър приятел,всеки се нуждае от различно нещо O:)
PRIQTELSTOVOTO E NAI-CENONOTO NE6TO ZA MENE!v MOMEMNTA IMAM NAI-DOBYR PRIQTEL(MOM4E)I MOJE BI AKO NEGO GO NQMA6E JIVOTA MI NQMA6E DA IMA SMISAL! :oops: :lol: Ako 6tete vqrvaite ama az prekarvam mnogo po ve4e vreme s nai-dobriqt mi priqtel,otkolkoto s gadjeto mi!Tova da ima6 priqtel zna4i si nameril 4ovek,na koito moje6 da se doveri6 izcqlo,da moje6 da mu spodelq6 spokoino bez opasnost tvoqta taina da izlene na qve....I t.n!Mislq 4e uspqhte da me razberete...Pojelavam na vseki edin ot vas da mu se slu4i takova gotino ne6to.. :lol: O:) :::
Според мен едно гадже трябва да бъде и най добрия приятел на момичето/момчето
MoNI_the_StrAnge
05-16-2006, 17:49
Kakvo razbirate pod "priqtelstvo"????/ :)
priyatelstvoto e naj hubavoto neshto v jivota. da imash istinski priyatel e naprawo jackpot. pod priyatelstvo razbiram osven nyakoy koyto e gotov da se zabavlyava i da plache smen, priyatelstvoto e doverie, vyarnost,napravo ti e edinstvenoto jivota spsyavoshto lekarstvo..tova si e tvoyat perfektnata droga. :D ne ne sam narkomanka ..prosto se setih che mashe edna takawa pesen
bez priqtelstvo spored men ne moje!prosto e neveroqtno da ima6 nqkoi do sebe si koito moje da te izslu6a i da ti pomogne i estestveno ti da mu pomaga6 v rudnite momenti a su6to e qko da ima6 i s koi da spodeli6 radostite i valneniqta si :P