View Full Version : Българки пускат на цигани?
DitmataMC
05-11-2006, 21:59
днеска пътувах с рейс 309 към моя си квартал и чух някви мангасари да обсъждат някви похождения на детска дискотека при НДК.за секс май не беше споменато,та се питам дали знаете такива случай дет българки са се е*али с мангасари..? аз знам за няква от Люлин(хубавка няква,15-16 г.) дето след като я минали сичките й познати,са я почнали мангалите...
п.с. преди бях пускал такава тема и ми я затвориха щот била расистка.айде плс драги модератори замислете се дали тая тема е расистка.все едно да питам бихте ли спали с негър и правили ли сте го.нека видим какво е положението по зададения от мен въпрос
`Death`Whore`
05-11-2006, 22:01
Курвите не подбират. Както написа една девойка "Нали има хуй, какво ти дреме какъв е".
Абе ... Расистка или не, много малка част от ромското население има какъвто и да било вид хигиена, тъй че ... Квото и да прай, после на нейната глава ше се стовари :wink:
мда, един познат ходеше с едно момиче, което в последствие се оказа че е супер курва и че преди него регулярно се е чукала с 5-6 циганина
Danielle
05-11-2006, 22:39
ох гнъстийски историй!!
obicham_pateto
05-11-2006, 23:03
Pozor! Ne zabravqite che vse pak se namirame v Bulgaria! :evil: :twisted: :-# :smt016
osemenitelia
05-11-2006, 23:59
Ебси злето ще е тая....да се жени за тоа мангал и да ходат в Аушвиц и двамата...
Edna moq sasedka rodi ot ciganin na 18 godini...
black_dimond
05-12-2006, 06:45
tva e nai ujasnoto ne6o koeto moje da se slu4i na edno momi4e ili na edin 4ovek teq koito go prevqt trqbva da imat psihi4ni otkloneniq spored men
Ами сигурно, в крайна сметка е пълно с циганки, дето пускат на българи,.. :lol:
BUGS_BUNNy
05-12-2006, 08:00
PLACHI MI SE i v moito selo ima takiva momi4enca deto se razmotavat s VUGLENI i napravo nz :-#
DitmataMC
05-12-2006, 09:27
е то и в моя град дет живеех някви на по 13-14 се размотаваха и се забиваха с мангали,сигурно и са се е*али,ама то пък тия са толкова грозни,че не е голяма загуба,да не кажа никаква.
Не знам кой ти е заключил предишната тема, но тази ще го направя аз..
Расизмът си е расизъм.. научи се на уважение към всички ходещи хора по тая земя, тогава пак ще си говорим и ще пускаш подобни теми ;)
Лек ден.