Влез

View Full Version : ммм обичам го, но...

05-13-2006, 20:12
много обичам гаджето си, но то се възползва от мен. искам да кажа, бях пийнала и бях пияна. и той се възползва от това. в началото беше така невинно, но после... :cry: възползва се. аз казах, че не искам, но той го направи. накара ме да направя секс с него.аз не исках си се съпротивлявах. той сега много съжалява и не може да ме погледне в очите. та въпроса ми е какво да правя..? аз много, ама наистина много го обичам. не съм изпитвала такива чувства към някого. кажете ми какво да правя. моля ви!

rusalkata_
05-13-2006, 20:17
говори с него защо те е накарал на сила.тва е баси гадното!не е трябвало да го прави... :?

ycMuBkaTa
05-13-2006, 20:21
Не ти разбирам проблема...ти си била пила, него го е бил ударил хормона, нормално е, че не се е контролирал. Ти го обичаш, той съжалява, явно те обича, тогава какъв е проблема?
По-добре си поговорете и му обясни, че не си готова за тия неща. Ще те разбере предполагам. Щом го обичаш и ти ще можеш да му простиш, тъй че скоро ще започнете на чисто.
Кофти е, че се е случило така, но просто обстоятелствата са виновни, а не ти или той.

black_dimond
05-13-2006, 20:26
pogovori s nego i se oto4nete za6o to4no go e napravil no moje da e bilo prsto pod vujdeistvieto na alkohola i da ne e mislil kvo pravi a mn da te obi4a za tva si pogovorete i se izqsnete

sherry
05-13-2006, 20:36
Гадно се е получило,но ако сте били пияни,той също не се е усетил...В смисъл,отначало сте се натискали и той сигурно се е възбудил и е помислил,че и ти искаш секс...Сбъркал е и то много,но ако наистина съжалява и ако не си готова за това,поговорете,прости му и недейте да правите нещо,което не искаш и за което не си готова.

GreenLadyM
05-13-2006, 20:52
sled kato go obi4ash nqma problem i qvno i toi te obi4a!A sled kato ne si se suprotivlqvalo i si pravila sex po tvoe jelqnie vupreki alkohola,zna4i izobshto ne moje da se govori za problem!

Ani_girl
05-13-2006, 21:09
много обичам гаджето си, но то се възползва от мен. искам да кажа, бях пийнала и бях пияна. и той се възползва от това. в началото беше така невинно, но после... :cry: възползва се. аз казах, че не искам, но той го направи. накара ме да направя секс с него.аз не исках си се съпротивлявах. той сега много съжалява и не може да ме погледне в очите. та въпроса ми е какво да правя..? аз много, ама наистина много го обичам. не съм изпитвала такива чувства към някого. кажете ми какво да правя. моля ви!

ako tolkova neiskashe da pravite sex 6teshe da mu se drupnesh dori mojeshe da se skarate i pak da ne pravite SEX 100% ne ste bili samo tam kadeto ste se napili i vse nqkoi e 6tql da te za6titi.ve4e e kusno da sujalqvash kakvoto bilo ,bilo nali si go obi4ash i toi tebe togava kakuv e problema zabravi i produlji s pi4agata na prede a ako tolkova te mu4i tova koeeto e napravil pogovorete si i go pomoli da ti obqsni za6to e postupil taka oba4e spored men si ima otgovor ALKOHOLLLL sledvashtiqt put v koito se napiesh m,nogo vnimavai za6tot9o moje da ti se vlu4i slu4ka :)

`Death`Whore`
05-13-2006, 21:18
Той така може да те пребие и да каже, че съжалява. За някои неща извинението далеч не е достатъчно.

Krem4eto
05-13-2006, 21:21
говори с него защо те е накарал на сила.тва е баси гадното!не е трябвало да го прави... :?
Taka e!

[UN]HappY
05-13-2006, 21:48
Post1pkata na priqtelq ti naistina ne e bila dobra. I vse pak ti zashto ne se s1protivli? Kakto nqkoi spomena, ne ste bili sami- vse nqkoi shteshe da te zashtiti. No ti kazvash, che go obichash, nali? Togava zashto da ne mu se otdadesh ? Ne si li mislila za tovA? Ako go obichash.. No si pomisli mnogo dobre predi da pravish kakvoto i da bilo.. Prosti my samo ako si sigyrna v chyvstvata si i znaesh, che tova nqma da se povtori. Zashtoto toi moje da ti napravi i neshto mnogo losho i posle pak da kaja "S1jalqvam"... a togava ?