Влез

View Full Version : Любовта или училището ?

05-14-2006, 10:09
значи понеже догодина ще завършвам и наще искат да ме пратят в чужбина да уча и аз също така много искам да отида обаче проблема е че си имам приятелка с която адски много се обичаме и като и казах за това че сигурно ще заминавам в чужбина тя се разплака и ми стана мн гадно защото също така искам да съм с нея занапред ... не искам да се разделяме а тя каза че ако замина ще трябва да се разделим :oops: и незнам кое да избера да остана тук и да бъда с нея или да замина и да изгубя любовта :?: ](*,) вие какво бихте направили на мое място ?

e_l_i_z_a
05-14-2006, 10:13
Образованието определя нивото на живота ти!Или искаш да метеш улиците с приятелката си?Замисли се!
(тва за метенето на улиците го казах образно,не буквално!)
Ще се пригодиш към чуждата обстановка и като зрял човек,ще започнеш един нов живот.Недей да гледаш скептично над това. :D

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
05-14-2006, 10:21
mislq 4e trqbva pyrvo da pomisli6 za obrazovanieto si za6toto tva opredelq tvoeto bade6te za napred ot tova zavisi kak 6te jivee6 za napred a i se nqkoga 6te q zabrai6 i 6te sre6ten6 dr momi4e USPEH

mnogomili4kata-sf
05-14-2006, 10:27
Сългасна съм с другите... важно ти е бъдещето,гони си целите...за момента може да обичаш приятелката си,но в последствие (не ви го пожелавам естествено) ама представи си,че се разделите и ти нито с бъдеще,нито с приятелка!...

teenkopele
05-14-2006, 10:30
Не може някой да решава вместо теб. Това трябва да направиш сам. :)
Успех. :wink:

maldini
05-14-2006, 10:50
Остани тук!Любовта на живота е една
и ако наистина смяташ,че я обичаш трябва
да останеш,защото иначе ще си останеш сам цял
живот,колкото до образуванието,ако ти е добро
можеш и тук да печелиш добре и да си живееш уютно

black_dimond
05-14-2006, 11:11
znam 4e lubovta e silno 4uvstvo no moje bi 6om s tvoita priqtelka mn se obi4ate tva 6e e ne6o kato izpitanie za vruzkata vi mislq 4e e nai dobre da zamine6 vse pak tva si e seriozno ne6o obrazovanieto vupreki 4e na men su6o ne mi se u4i a mi se misli za priqtelq mi no nqma kak

Ekita
05-14-2006, 12:52
Абе,човече до предполагаемото ти заминаване има още повече от година!Ти какво,да не си някоя Ванга,че да знаеш какво ще се случи до тогава?!Може да се разделите,може да спреш да я обичаш,може с родителите ти да решите друго,а може и да не сме живи(в кръга на шегата,естествено).Така че не започвай да мислиш за това преди да му дойде времето.И все пак ако бях на твое място не бих рискувала образованието си,шанса в живота за тийнска любов,която не се знае до кога ще просъществува.

priti_kiti
05-14-2006, 13:02
Образованието определя нивото на живота ти!Или искаш да метеш улиците с приятелката си?Замисли се!
(тва за метенето на улиците го казах образно,не буквално!)
Ще се пригодиш към чуждата обстановка и като зрял човек,ще започнеш един нов живот.Недей да гледаш скептично над това. :D мда.. със сигурност ти е трудно но съм сигурна че ще го преодолееш с времето..

addictedtou
05-14-2006, 14:01
Opredeleno obrazovanieto e nai vajno...lubovi shte sreshnesh mnogo...znaesh li kolko mnogo hora iskat da sa na tvoe mqsto????

Krem4eto
05-14-2006, 14:53
Opredeleno obrazovanieto e nai vajno...lubovi shte sreshnesh mnogo...znaesh li kolko mnogo hora iskat da sa na tvoe mqsto????

Да и ако тя те обича ще те изчака!!!

NeSTa_86
05-14-2006, 15:06
гледай си даскалото бе момиче

cveteto
05-14-2006, 17:45
Абе,човече до предполагаемото ти заминаване има още повече от година!Ти какво,да не си някоя Ванга,че да знаеш какво ще се случи до тогава?!Може да се разделите,може да спреш да я обичаш,може с родителите ти да решите друго,а може и да не сме живи(в кръга на шегата,естествено).Така че не започвай да мислиш за това преди да му дойде времето.И все пак ако бях на твое място не бих рискувала образованието си,шанса в живота за тийнска любов,която не се знае до кога ще просъществува.

Taka e puk i ako uspee6 posle pak moje6 da se vurne6 ili puk dokato si tam moje da si komunikirate i taka nqma da zagubi6 vruzka s neq a i nqma da propusne6 6ansa da se obrazova6.Puk i ako naistina te obi4a 6te te razbere.

SmiLe_BaBy{P}
05-14-2006, 20:02
Образованието много ясно.Ако ви е писано ще сте заедно и след като завършиш.Ще срещнеш нови хора...нови приятелства ще завържеш,защо не й нова любов. 8-[

DeSsY`
05-14-2006, 20:29
Накарай я да дойде с теб - ако има възможност на учи, ако не да работи. Ако наистина те обича и иска да сте заедно, ще го направи, но все пак зависи какви финансови възможности има тя. Но образованието ти е много, наистина много важно на теб, така че не го зарязвай. Предсави си че с това момиче се разделите, и после какво?! Пак казвам - не зарязвай образованието си и поговори с приятелката ти какво е най-добре за вас, предложи и възможноста да дойде с теб, или пък тя да каже какво мисли по въпроса.

bulgarche
05-14-2006, 22:39
Няма смисъл да ти разсъждавам защо, но по-добре е да отидеш в чужбина и да получих образуванието от което в съвсем скоро време ще се нуждаеш изключително много. А любовта...ако е истинска може пак да и продължи

WindWaker
05-14-2006, 22:45
ae s tva obrazovanie v 4ujbina bulgarite sa prosto super zabludeni hora e. ma kot si mislite 4e v 4ujbina e mnogo dobre i 6e vi posre6nat s po4esti i 6te jiveete dobre i 6e zemate mn pari prosto koito misli tyi e dylboko zabluden. nqma da kazvam 4e lubovta e po-vajna v slu4aq za6toto : 1-vo ima6 o6te pove4e ot godina, 2-ro mn si malak za da kaje6 4e tva ti e golqmata lubov. za takova ne6to se iska pove4e vreme i po-zrqla vyzrast. no za obrazovanieto - dobriq hubav lesen zapad e samo edna zabluda, porodila se ot tova 4e bylgarite vinagi sme nedovolni ot na6eto si

belluci
05-15-2006, 04:28
Ostavi liubovta,purvo se zamisli podgotven li si za tova koeto te 4aka v 4ujbina?Ako otide6 sam da u4i6 tam?Mislq,4e i tuk moje6 da polu4i6 dobro obrazovanie i ne samo,a tam otiva6 sam,zapo4va6 ot nulata,bez semeistvoto ti,bez priqtelite ti,bez doma ti.Tam horata sa suvsem drugi,6te jivee6 v absoliutna disciplina i neprekusnat trud,i to bez blizki hora koito da te podkrepqt.Imam mnogo poznati koito zaminaha da u4at v 4ujbina i e adski trudno,da ne govorim,4e adski mnogo im lipsva jivota im dosega i vsi4ko koeto sa ostavili tuk.Da,po-dobre e da otide6 v 4ujbina,no zamisli se na kakva cena?A i zavur6vaneto na obrazovanie tam ne ti garantira ni6to,hubavo 6te e da ostane6 ina4e nqma smisul da hodi6 da u4i6 tam,a e trudno da se ustanovi6 tam.Ti si znae6 6to za 4ovek si,no zamisli se v/u vsi4kite tezi ne6ta.Ako si tvurdo re6en da zamine6,jelaq ti uspeh,za6toto naistina 6te ti trqbva:)

Jamalska
05-15-2006, 12:45
Чакай са..ти ДОГОДИНА можеш да идеш да учиш?Ако да..е до тогава много неща могат да се променят...Мисля че не трябва да изпускаш шанса си...Аз мисля че не бих си напуснала родината но това едва ли ще да е заради мъж...Може би просто не съм обичала до сега...
Но съм била на мястото на приятелката ти..С тази разлика че моя приятел вече започваше 2ра година в германия когато се събрахме...Той твърдеше че ме обиквал а аз много го харесвах...Но нямаше начин да остане и аз го разбирам...Разделихме се мирно и тихо...

[LP]```
05-15-2006, 12:55
addictedtou написа:

Да и ако тя те обича ще те изчака!!!

Saglasna sammm...gledai si obrazovanieto(vapreki 4e i liubovta ne e zle da gleda6)ama 4estno kazano mn hora iskat da sa na tvoe mqsto...liubov 6te sre6ne6 mn...mn momi4eta kato v nqkoe 6te se vliubi6 mn silno...a tova 6te zabravi6..zaminavai

POLA^_^
05-15-2006, 13:19
:!: =D> :!:

slunceto86
05-15-2006, 13:23
Lubovta predi sichko no ako pitaash mene ako naistina se obichate tolkova mnogo dori i da zaminesh tova nqma da poprechi na vruzkata vi zashtoto za lubovta kilometri i granici nqma!!!!!!!!!

strange__
05-15-2006, 13:31
Аз лично бих избрала любовта...защото дори и опцията да замина в чужбина да съществува и да е реална не бих го направила,причини много... :!:
Но ти си друг човек с други виждания за живота :arrow: това е лично твое решение!!! И всички,които са ти дали някакъв съвет....защо не се замислихте,че това е много важно решение,че вие можете да споделите своята гледна точка и това,което вие бихте направили в подобна ситуация,но с какво право по дяволите му казвате направи това или онова?! :idea:

slunceto86
05-15-2006, 13:39
LUBOVTA KREPI SVETA i SICHKO OKOLO NEGO!!!

NeSTa_86
05-15-2006, 14:03
даскало рулз [-o<

slunceto86
05-15-2006, 14:08
DA BE DASKALO xahxahhaxhaxh LUBOVTA E po vajna otkolkoto nqkoq 2-ka po matematika primerno nema da umresh zarad 1-na 2-ka

LofYou
05-15-2006, 14:18
Q si pomisli malko...predstavi si che ostanesh tuk s priqtelkata si..s techenie na vreme idva edin moment v koito reshiavate da se razdelite..togava sam 100% sigurna che shte se zapitash "Zashto ne zaminah".Taka che as lichno te syvetvam da si gledash obrazovanieto a tq lubovta nqma da izbqga..

slunceto86
05-15-2006, 14:21
LofYou ne sum napulno suglasen s tebe! no seki si ima mnenie

IKisseDAGirL
05-15-2006, 15:34
дамз, според мене тва е най-точното мнение по темата :) изчакай да видиш какво ще стане и тогава му мисли, още е рано да се тормозиш
докато заминаването ти да наближи ще са се променили доста неща (най-вероятно) :wink: