View Full Version : Moderated: Как да уверя баба ми, че не пуша?
aaaaaaii
05-14-2006, 15:14
o boje...:( nz kakvo i stava na baba mi..horaa... :cry: taq sutrin stavam i mi e ostavila zakuska...i qm az...i kam 11:30 izlizam ot vkashti i baba mii i tq...pribiram se po kasno ot neq i tq po4va da mi vika 4e sam pushila i nai takiva..zashtoto namerila fas na zemqta na plat4eto posle do kosha i edin varhu masata ..varhu torbi4kata ot zakuskata....ne moa da razbera za kvo obvini men...hora naistina az vidqh ediniq fas ama misleh 4e e nein 6toto samo tq pushi v kashtata..???:( no qvno ne e bila tq zashtoto tq pushi samo na terasata..i nz sega kakvo da pravq?imam priqtelki koito sashto pushat bql tunak prestij kato baba mi i ne vednuj sa vlizali v kushti bez da zvanqt i dori i v banqta sa vlizali dokato sam se kapala :-& kajete mi kak da i dokaja 4e ne sam az......az naistina ne pusha;( a se poznavam s edno mom4e i trqbva ad izlizam s nego kam 19:30 taq ve4er i se 4udq dali 6te me pusne da izlezna...:( ne sam bila az....ne sam pushila...qdoh i izleznah;( i posle fr-to mi znaqt kade si darja kliu4a sigurno sa te..ama baba mi ne mi vqrva...jiveem samo az tq i dqdo mi...:( i vse men obvinqvat..kajete mi kvo da pravq..:( kak da q nakaram da mi povqrva...kalnah i se...zaklevah se...revnah dori i q gledah v o4ite i i kazvah 4e ne sam az..no ne i ne :cry: :cry: :cry: help..
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
lpfenkata
05-14-2006, 16:15
абе кво да ти кажа? не искам да те плаша ама си го закасала яката :lol: щот тия родителите никога няма да ти повярват на думите а баба ти сигурно е забравила каде си хварля фасовете и докато не го осазнае няма измакване [-X ама споко наи много седмица и всичко ше е минало \:D/
kakto ti kazvam spoko 6e mine taq rabota :arrow: :smt014 i vsi4ki 6e sa dovolni =;
Ооооох,съчувствам ти,преди няколко седмици и аз попаднах в подобна ситуация,обаче едни лайнарчета ме натопиха...и на мен майка ми първо не ми вярваше,ама после ме остави.Казах и,че не съм толкова тъпа да седна да си съсипвам здравето сама,уверих я,че знам колко са опасни и вредни.А ти също трябва да увериш баба си в това и да и обясниш ситуацията със приятелките :wink: Всичко ще се опреви,само трябва около две седмици да си добра,не ходи с хора,които пушат за да не миришеш,не закъснявай много и й помогни малко в домакинството.Ще я омилостивиш все някога :mrgreen:
ми не зная какво да ти кажа аз си пуша навсякаде такаче нямам проблеми да му мислят не пушачите като тебе :)
DeSiTo0o
05-15-2006, 08:03
Ohh,tova mi e poznato...:( Na qketo mi naskoto ima6e izgoreno i mama si pomisli 4e pu6a...A az dori ne sum probvala! Sigurno nqkoq sau4eni4ka se e doprqla do men dokato sum bila s tqh ...nz :(
Posle i na men mama mi se kara ama az q ubedih 4e ne pu6a i tq mi povqrva.Nz ti kak moje da postupi6....Obqsni i 4e e bil nqkoi ot priqtelite ti a ne ti!Uspeh :wink:
slunceto86
05-15-2006, 08:08
DA NE TI PUKA K`FO KATO PA ZNAE BOLI TE DJEBA :)))))))))) DON`T worry BE HAPPY :)))
teenkopele
05-15-2006, 15:11
Еми просто й кажи, че някоя твоя френдка, измисли си някакво име, е дошла да те види и тя е пушила. :wink:
Elektra_x
05-29-2006, 19:17
o boje...:( nz kakvo i stava na baba mi..horaa... :cry: taq sutrin stavam i mi e ostavila zakuska...i qm az...i kam 11:30 izlizam ot vkashti i baba mii i tq...pribiram se po kasno ot neq i tq po4va da mi vika 4e sam pushila i nai takiva..zashtoto namerila fas na zemqta na plat4eto posle do kosha i edin varhu masata ..varhu torbi4kata ot zakuskata....ne moa da razbera za kvo obvini men...hora naistina az vidqh ediniq fas ama misleh 4e e nein 6toto samo tq pushi v kashtata..???:( no qvno ne e bila tq zashtoto tq pushi samo na terasata..i nz sega kakvo da pravq?imam priqtelki koito sashto pushat bql tunak prestij kato baba mi i ne vednuj sa vlizali v kushti bez da zvanqt i dori i v banqta sa vlizali dokato sam se kapala :-& kajete mi kak da i dokaja 4e ne sam az......az naistina ne pusha;( a se poznavam s edno mom4e i trqbva ad izlizam s nego kam 19:30 taq ve4er i se 4udq dali 6te me pusne da izlezna...:( ne sam bila az....ne sam pushila...qdoh i izleznah;( i posle fr-to mi znaqt kade si darja kliu4a sigurno sa te..ama baba mi ne mi vqrva...jiveem samo az tq i dqdo mi...:( i vse men obvinqvat..kajete mi kvo da pravq..:( kak da q nakaram da mi povqrva...kalnah i se...zaklevah se...revnah dori i q gledah v o4ite i i kazvah 4e ne sam az..no ne i ne :cry: :cry: :cry: help..
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Оф и аз имам същия проблем понеже се събирам с по-големи от мен и наще вече са 100% убедени че пуша,пия,пря с момчета и т.н. и колко конско съм изяла заради тва...и при полужение че нито едно от изброените по горе не е вярно.Ама ми омръзна да отричам и никой да не ми вярва. Е****а съм ги вече не ме интересува кво си мислят.
Тъй че баба ти в к'вото иска да те обвинява ти като си знаиш че не е така....хич да не ти пука O:)
TwoSmokingBarrels
09-24-2009, 09:41
абе кво да ти кажа? не искам да те плаша ама си го закасала яката :lol: щот тия родителите никога няма да ти повярват на думите а баба ти сигурно е забравила каде си хварля фасовете и докато не го осазнае няма измакване [-X ама споко наи много седмица и всичко ше е минало \:D/
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hamilcar
09-24-2009, 15:34
Темата е стара.