View Full Version : Какво е чувството?!
Момичета, какво е чувството при вас като го правите? Знам че има много други теми но пак повдигам въпроса, понеже приателката ми нещо не и харесва.
Правим го за 5ти 6ти път, нея вече не я боли, не и е гадно, но виждам че нещо не е както трябва. Имам чувството че е напълно безразлична и го прави само заради самата идея, а не че се забавлява от това. Аз нямам такива проблеми, на мен ми е много приатно. Пробвали сме доста пози, но като че ли няма разлика за нея. Ужасно е неприатно да ти кажат "Абе важното е на те да ти е добре."
Та дайте някаква идея и съвет какво мога да направя по случая...
Браточка, кофти проблем. Еми защото го правите отскоро. Да ти кажа първите няколко пъти, когато правих секс, изобщо нищо не усещах. И го правех и аз само за идеята. Може би щото ми беше още спекано, не се бях отпуснала, а и нямаше страст. Според мен ви трябват повече ласки, да й казваш, че я обичаш и такива. И след време ще ви е мнооого по-яко от сега. Така че споко. Вие сте едва в началото. :wink:
bulgarche
05-14-2006, 23:03
Най-добре поговори с нея. Недей пота нас...то е нещо което се отнася з нея. Попитай я какво има, как й харесва, кое не..и така
Еми питам я и тя ми казва следното "еми аз очаквах че ще е нещо невероятно, незабравимо и т.н., а пък не е нещо особено"
А питах вас, защото може би някой може да е имал същия проблем...
mmm mn kofti nz kak da ti pomogna... qvno problema e v neq
ani4ka18
05-15-2006, 12:58
не можете да кажете в кого точно е проблема. тия хора са още съвсем в началото 5-6 пъти! че аз го правя от 6 месеца и то редовно и чак сега започнах да изпитвам истинско удоволствие от секса. може пък да им липсват чувства за да им бъде достатъчно хубаво в легото :? и тва го има! личен опит!
Аз пък си го правя редовно от как се помня и от как се помня ми е безразлично мухахахахха към до 15 беше интересно.
broken`dreams
05-15-2006, 21:25
ami pri vseki e razli4no i nikoi ne moje da ti dade konkreten otgovor kakvo da napravi6 za da ne i e bezrazli4no :? no vse pak spored men trqbva da zalojij na lubovnata igra(moje i da si go pravil de no az da si kaja) v smisul provokirai strastta u neq i moje bi taka 6te izpita udovolstvie a nqma da go pravi samo za ideqta-men li4no edno ot lubimite mi ne6ta e da use6tam strastta i u davama ni- i az sum go pravila tolkova puti kolkoto i priqtelkata ti no moeto ve4e biv6e gadje znae6e kak da me nakara da mu se nahvurlq :twisted: primerno vednuj kakto si stoqhme u tqh i toi ne6to izlezel ot staqta 4e zvunna tela i kato se vurna az kakto si sedqh na edna taboretka sus grub kum vratata bez da se obru6tam izvednuj toi mi vdigna bluzata i obliza gurba mi ot dolu nagore i tva napravo me poburka :twisted: prosto iskah ad ti dam primer-probvai da q provokira6 s ne6to napravi ne6to interesno koeto da q vuzbudi ili moje bi predi vsi4ko tova pogovori s neq :-k
Мда... ето прави се оказахте... неска поговорих с нея. Тя призна, че не е била достатъчно възбудена... нз защо ама много се притесни... явно че ще трябва да взема поука за другия път. 10х за бързите отговори :)
П.П. съжалявамм, че гаджето ти е вече бивше... :( А между нас има чувства, така че не мисля че това е проблема :)
пробвай ако не става с некъв афродизиак има най различни само требва да се поровиш малко. наскоро четох за накъв нов нз точно май ч5 лв струваше дето като го изпие и като й го вкараш 7-8 пъти и веднага се празни Яко А? :evil: :-D :lol:
PleasureSeeker
05-16-2006, 15:03
поговори с нея...виш как стоят нещата...може и само така да ти се струва...
freestyler
05-16-2006, 18:37
Mi ,nz savsem,no zavisi na kolko e godini tq...6toto ako e mnogo malka moje prosto da ne dostata4no 4uvstvitelna,nz...
Ами за 5-6 пъти как искаш да се отпуснала и да изпитва удоволствие? Поговори с нея за това, че удоволствието идва с практиката и че трябва просто да се отпусне и да не мисли за друго. А ти се постарай да си мноооого нежен и внимателен, иначе на нея няма да и гот.
NeSTa_86
05-16-2006, 19:42
emi te jenkite sa po-slojno ostroeni....toest po-rqdko poluchvat orgazum
абе то си зависи и от партньора ;) тоя ако е някакъв недъгав-демек не знае как да достави удоволствие на приятелката си,много ясно че тя няма да изпита оргазъм. аз примерно още на 4-5 път много се изкефих,ама това е заради човека с който съм \:D/ с много практика всичко се постига ;) айде със здраве :mrgreen: