PDA

View Full Version : при оргазма

Анчи
05-14-2006, 21:33
Какво изпитват жените когато получат оргазъм?

WindWaker
05-14-2006, 21:55
udovolstvie izpitvat

gangbang
05-14-2006, 22:05
Какво изпитват жените когато получат оргазъм?

Ти като се изпразваш кво изпитваш? 8)

bulgarche
05-14-2006, 22:51
Оргазъм изпитват жените когато получат оргазъм.

mnogo_sladi4ka
05-15-2006, 07:11
Оргазмът при жените е една почти вечна тема. Няма конкретно обяснение какво точно представлява оргазмът, но когато той е налице се наблюдават учестени нервни импулси и много бързото им предаване по цялото тяло, които вероятно причиняват удоволствието. Често жените се оплакват от липса на оргазъм. По принцип се смята, че всяка жена може да изпита клиторен оргазъм - това става, чрез стимулиране на клитора при което той се пълни с кръв и набъбва, което го прави свръх чувствителен. Първоначално и доста често вагиналният оргазъм е свързан като протичане с клиторния и затова е добре дамите да знаят, че стимулирането на клитора в сексуалните пози е много ефективно за постигането на по-силно удоволствие и съответно оргазъм.

Жените не винаги изпитват оргазъм. Това може да се дължи на факта, че половият живот е започнал скоро и е естествено е процесите по обучение на организма да протичат бавно или се дължи на не добро овлажняване, невъзможност на жената да се отпусне психически и др. Често причините са само психологически, а като към тях се прибави и спецификата на партньора, получаването на оргазъм изглежда трудна работа.

Едно основно правило е дамите да показват, а ако се налага и да казват на партньорите си какво им харесва и им доставя удоволствие и какво не. Ще видите, че ако се отпуснете в ръцете на добър партньор или човек, когото много обичате и получаването на оргазъм няма да е токова трудно за постигане.

При жените настъпването на удоволствието е по-бавен процес, отколкото е при мъжете и не се учудвайте, но и получаването на оргазъм е по същия начин. Съществуват няколко вида преживяване на оргазма - когато към кулминацията се пристъпва бавно и удоволствието нараства плавно, като се разтоварва в една конкретна точка и момент от времето, който трае няколко мига и е свързан със съкращения на влагалищните мускули. Другия вид е, когато до кулминационната точка се достига, като по пътя към нея има няколко по-малки и леки подобни на оргазми преживявания. Следващия тип е разреден оргазъм - когато удоволствието е "разхвърляно" във времето и не се достига до някоя конкретна точка на по-силно от другите удоволствие.

Дамите не трябва да се притесняват да изискват от партньора си да ги "изчаква" или да им "помогне" да достигнат до оргазъм, дори и ако той самият вече го е преживял. Ако партньорът ви има много бърза еякулация, то можете да му предложите да продължите любовната игра, за да може и ви е да преживеете оргазъм.

За постигането на оргазъм е важна прелюдията - любовната игра засилва желание и улеснява преживяването на оргазма, но не прекалявайте, защото може да изгубите интерес. Не само мъжете, но и жените понякога еякулират - при оргазъм се отделя безцветна течност, която може да бъде изхвърлена по време на оргазма или преди него. Не оставайте учудени това е естествен процес. Ако ви се лучи такова женско "изпразване", не се притеснявайте бъдете сигурна, че за мъжа до вас това е не само много еротично преживяване, но и гордост, защото той го е постигнал.

Най-сигурният начин да получите оргазъм е ако не се стараете да го достигнете. Отдайте се на усещанията по време на секса и със сигурност ще можете да се похвалите,че сте достигнали блаженството.

SuN4o_F
05-15-2006, 12:02
mnogo_sladi4ka bravo kaza vsi4ko nujno po temata :wink:

ZaRiBeN
05-15-2006, 12:12
много сладичка винаги намира темите в нета и ги копира тотално...няма нужда от това
това е форум не читалня за романи, това че си намерила материала е добре, но го поднеси в достъпен вид като извадиш само най-важното
аз нямам нерви да чета такива дълги постове, а мисля че и не само аз

SuN4o_F
05-15-2006, 12:24
много сладичка винаги намира темите в нета и ги копира тотално...няма нужда от това
това е форум не читалня за романи, това че си намерила материала е добре, но го поднеси в достъпен вид като извадиш само най-важното
аз нямам нерви да чета такива дълги постове, а мисля че и не само аз
naistina ima i izli6ni ne6ta...

alex(f)
05-15-2006, 23:24
awe ne stiga 4e momi4eto se e postaralo i dava 1000 pyti po dobri i to4ni otgovori ot si4ki zeti zaedno mi q kritikuvate [-X

PleasureSeeker
05-16-2006, 15:13
еи ама сте неблагодарници...момичето се е отделило време да го потърси и пак има недоволни

KRaLiCa_na_OrGaZmA
05-16-2006, 15:24
ми кво да почне да си съчинява секфи небивалици ли бЕ ?!?!!?по-добре да го е зела от нета, отколкото да приказва некфи измишльотини !!

05-16-2006, 15:38
Ами да хубаво е че не пише измисляци...но пък все пак е форум не е писане на романи...и всичкото това можеше да го сакрати и да го каже със свой думи.... [-( Не съм ли права? :roll: :-k

KRaLiCa_na_OrGaZmA
05-16-2006, 15:41
за да се обесни хубаво едно нещо и да звучи добре трябва да си има термини и да се обесни на дълго и на широко за да може всички да добият представа :) някои схващат бързо други не . абе добре си е с нейни думи нямаше да е по-добре от това което е пуснала . но стига флууд в тая тема :)